jag var aldrig gjord för dessa dar

när jag får feber känns det som om kroppens alla leder bara vrider sig och det gör så ont att röra sig. Feber är det värsta. Mått illa konstant i 1 ½ dag nu. Undrar vad det är med mig, det är iaf inte magsjuka, då hade det varit värre. Men illa nog, det är det. Nationellt prov imorgon och jag måste bli frisk, utav fler än den anledningen. Kunde äta två skorpor och lite potatismos igår, och mamma var kreativ som gjorde en gubbe utav det, två köttbullar som ögon och ketchup som mun :) Skorpor och potatismos är det som går ner, resten kommer upp, blir helt slut. Det jobbigaste jag gjorde igår var att gå upp på mitt rum och hämta min mobil.

Så idag blir det TV dag, liksom igår, och man inser hur mycket skräp dom egentligen sänder. Men glad blir man, när man får ett fint sms från en fin person.

I lördags var jag vid farmors grav, satt där en stund, det var skönt. Det var länge sedan jag var där nu, det blir aldrig av..

Visst vore det skönt om allt vore solklart och enkelt, alltid.


malin

jag trivs

åh,mina jobbkollegor på Team Sportia är hur goa som helst. 6 veckor känns kanske inte så farligt ändå, vi har kul. Och nu har jag fått tider inför sommaren, perfekt. Ledig lite då och då, men jobbar sammanlagt 4 veckor och 2 dagar. Ska bli skönt att tjäna lite pengar, ska verkligen försöka spara,vill väldigt gärna flytta från herrljunga, där alla vet allt om alla..och folk ska bara lägga sig i.

Igår köpte jag en mycket fin bikini, jo jag vet, det känns lite avlägset just nu eftersom det snöade imorses, men jag kunde inte låta bli. Den var himla snygg :) Och jag som skulle spara.

Matten känns avlägsen, väldigt långt borta just nu. Jag fattar inte hur jag ska klara, när man jobbar till 20 över 6 och kommer hem 7 varje dag, jobbar varje lördag, hur orkar man sätta sig och glo i matteboken då? Nej. jag har lust att bara slänga den i papperskorgen. Jag längtar något enormt till studentens glada dagar..men usch, jag kommer sakna många.

På lördag är det 2 år sedan farmor gick bort. Det känns skumt, ibland känns det som om det var igår, och ibland känns det som om 10 år passerat. Ville så gärna att hon skulle ha fått sett allt, studenten, min balklänning, mina fina vänner.. Det är så synd.


malin

kluven

Jag vet inte riktigt vad jag ska känna, eller vad jag ska göra..känner mig kluven. Tiden får visa, men hur kommer jag veta att jag gör rätt..det kanske slutar lika illa som alltid. Kanske är det bäst att låta bli.

Påskhelgen har iaf varit bra! Har haft väldigt kul, och festen i lördags var lyckad. Fina raketer och fina människor..natten var skum men vi hade det bra då :)

Imorgon börjar praktiken igen. Kommer bli jobbigt att jobba måndag-lördag i 6 veckor, men förhoppningsvis resulterar det kanske i jobb, jag hoppas, behöver verkligen ett jobb efter skolan. Vore skönt att veta vad man ska göra.

Bilderna är från festerna i helgen.


malin

i goda vänners gemenskap

Inatt har det inte sovits mycket, tur att jag inte ska jobba idag. Blir vila idag, och jobba imorgon istället och jag hoppas på att festen blir av, vore väldigt kul. Igår var det roligt, med fina vänner och lite alkohol, då sägs och görs det en del skumma men roliga saker. Och Anton, du ska inte vara ledsen över att din telefon inte fungerar som den ska :)

nu blev det som det blev och jag hade inte kunnat göra på ngt annat sätt. Behöver hitta mig själv igen,och göra det jag själv känner för..



malin





vi borde vara nöjda

Han som varken har ben eller armar är grymmare på varenda sport än vad jag någonsin skulle kunna bli. Han har en kämparvilja att klara saker, och ser inte saker som omöjliga. Han kör bil och kan raka sig själv, utan armar! Och här sitter vi och klagar på allt vi inte har, vi vill bara ha mer, alla är vi så giriga, det är ingen som inte är det. Vi borde vara nöjda! Och inte sitta och säga att vi inte klarar av saker, och önska oss ännu mer perfekta kroppar än vad vi egentligen redan har. Vi borde vara nöjda..

Imorgon är det sista dagen i skolan, sen väntar 6 veckor praktik. Det känns bra, och kanske hinner våren komma under påsklovet. Men igår snöade det, jag blev besviken..nu vill jag ha vår och känna solen värma i ansiktet när man står i sina tygskor, vårjacka och väntar på bussen!

På lördag efter jobbet ska jag åka en tur till stan. Jag ska köpa mig en väska till balen, får se om någon vill följa med.

Kanske borde man inte känna efter.

malin