Det är sol och..

..vi har lämnat in vårt arbete idag!

Lite läskigt med mordet på nattklubben Nivå förra helgen, man undrar vad som händer med världen, med Sverige. När man var mindre existerade bara mord på TV, nu tycker jag man läser nästan dagligen om mord och hemskheter. Usch.

Vi försökte iaf inte tänka på detta när vi gick ut nu i lördags. Vi hade en riktigt rolig kväll trots ömma fötter som ställde till det.


Lite suddig bild på
Madde och Annie.


Nu i helgen blir det Jönköpingsbesök, hälsa på Linnéa och fest hos Jessica. Linnéa, vi måste nästan äta thai nån av dagarna? :) Hoppas på sol och värme! Men innan det blir resa dit ska vi planera en presentation, genomföra den, göra rester i skolan och sist jobba några timmar på fredag. På måndag börjar jag jobba heltid (nästintill) på team sportia. 11 veckors sommarjobb blir det innan jag är ledig två veckor. Ledig innan vad vet jag inte. Framtiden är oviss som aldrig förr.


malin

Ännu en fin dag!

Åh vad det gick bra med plugget idag, vi fick ihop en riktigt bra diskussion, helt klart värt ett VG tycker jag! Nu ska det bara skrivas slutsatser men det blir enkelt, och sen lite finslip på det. Kan helt enkelt njuta av en helg utan att behöva vara stressad över skolan!

Helgen kommer bli grymt kul, madde kommer till mig på lördag, sen åker vi till annie och har en liten reunion med utgång på kvällen! Hoppas solen lyser lika mycket som idag, är ju ganska kallt men bara det är sol är jag nöjd!



Så här kan det se ut en dag när jag och emelie är som mest effektiva i vårt studerande:




malin

Jag vill bli bruuun!

Ledig idag, eller nästan iaf med undantag för plugg ca 90 % av tiden. Hann med en halvtimme ute i solen och fick till och med lite färg på armarna, tänk vad brun jag kanske kunde bli om jag bara fick sola en hel dag. Eller några hela dagar. Helst en vecka i Grekland!

Igår hoppade jag av spårvagnen vid backaplan för att kika lite, och handla mat på coop. Kom hem med mat, och med detta:

Roligt smyckeställ och en rolig groda, tyckte grodan passade in i min lägenhet sjukt bra! :) Det är förövrigt en sparbössa, så nu kanske jag kan bli rik också på köpet. FYND!


malin

It´s a wonderful life

Sitter här och är röd om nosen, solen tog en hel del idag! Jag och Emelie har varit ute hela dagen. Först en kopp kaffe och massa plugg, sen tog vi en glass och promenerade ner till vattnet med hennes söta hund Lova för ett dopp. Inte för oss men för Lova! Njuter av livet en sån här dag, fler sådana tack!

Men nu hoppas jag nästan på skitväder torsdag-söndag då jag ska jobba. Dels för att det är surt att jobba när solen skiner ute och även för att det nästan inte är någon som shoppar då..

Jag vill beställa sommarklänningar och tunikor från HMs onlineshop, men som vanligt är det minst en månads leveranstid på det man vill ha, dåligt HM!


malin


The big day

Så var denna dagen här, idag ska jag till tandläkaren och göra rotfyllning. Usch, jag vet nu att det inte är så farligt som jag fått för mig, men jag är ändå sjukt nervös för att det är just tandläkaren. Dom gillar vi inte. Och för att det kanske kommer göra åtminstone lite ont, hatar att ha ont i tänderna. Konstigt att jag blivit mer nervös för tandläkaren på senare år, har för mig att jag inte hade något emot att gå dit när jag var liten..?


Idag är det även fina Emmas födelsedag. Grattis vännen och hoppas du får en fin dag!


malin

Basiluskerna nästan borta!

Sitter med en kaffekopp och glor på days, helt sjukt vad det programmet är segt. Gör inget att man missar några veckor, i programmet har det ändå bara gått en dag. Dåligt men underhållande på något konstigt sätt ändå :)

Mår mycket bättre idag, ska snart gå iväg och posta två paket, sen åka till jobbet. Jobbar 12-20 idag och sen lördag och söndag också, skoj skoj. Hoppas att bikinisarna har kommit in, vill köpa ny!


malin


Skolan tar kål på mig.

Nu ligger jag här igen, med ont i halsen. Vad har jag gjort för att förtjäna halsont för andra gången på ca 3 veckor nu? Dock inte samma halsont som förra gången, då var det mer halsflussont, nu är det rivande och bränner mer.. jaja, same shit. Kan inte komma på något annat än att det är tentorna som gör det, två tentor nu på 3 veckor, måste ju vara det. Kanske är bra om jag låter detta vara min sista kurs. Då kanske jag aldrig mer blir sjuk.

Onsdagsgodis:



Fick förresten VG på förra tentan, den satt bra, härligt!

Och ett andra förresten, vart tog våren vägen? Just nu regnar det här..


malin

Spontanresa

Satt och pluggade igår när jag tog en paus för att ringa madde, en kvart senare hade hon övertalat mig att åka till jönköping med henne för att gå ut. Jag som borde pluggat och som egentligen inte har råd. Men med lånat tågkort och maddes baginbox så kostade resan typ 150 kr, budget :) Förfesten var som vanligt kul men utgången var det inte, nu vet jag att jag inte tycker om att gå ut i Jönköping längre eller tycker om Jönköping som stad. Det får räcka med fina minnen och sedan besök där när linnea bor där, men thats it.

Imorgon blir det hemtenta hela dagen, så sjukt omotiverad! Vet att om man klagar ska man göra något åt det, men jag vet inte riktigt vad, sitter som en spärr i huvudet. Dunderkur mot omotivation?

Och jobbtiderna rullar in, ska jobba fredag till söndag veckan som kommer. Inte bra för skolan men bra för plånboken, vilken jag prioriterar mest för tillfället. Sen tänkte jag tipsa om
Tradera, om ni inte ännu upptäckt den världen. Rensa garderoben eller hela lägenheten och sälj det ni inte behöver, jättebra extrapengar och du får nästan alltid sålt det du lägger ut.


malin


Mmm..

Idag ska jag testa den här:


Marabou Polka! Får väl se om den är någon hit, fanns iaf bara en kvar i butiken när jag handlade förut, så den verkar ju vara populär. Någon som smakat? Jag gillar ju polkagrisar och jag ÄLSKAR ju choklad, så det blir säkert bra :)

Sätter lösenord på bloggen nån gång i början på nästa vecka tänkte jag så om någon mer vill ha det har ni fortfarande chansen :)


malin

Lite irriterad.

Jag har svårt för att komma igång idag. Det är jag irriterad för. Jag fick sålt en bok, den billigaste, som jag borde tagit mer för. Det är jag irriterad för. Jag ligger efter i skolan. Det är jag irriterad för. Folk tar inte bort bilder man ber dom ta bort. Det är jag irriterad för. Att man lägger ut dom fulaste, hemskaste bilderna man kan hitta. Det är jag mest irriterad för. Men men. Kanske något man får leva med i och med internet? Jag gick ialla fall igenom alla mina bilder förut och tog bort dom mest hemska som jag lagt ut, och om det är någon mer ni vill att jag ska ta bort så säg gärna till, inte mig emot. Nu när jag ska söka jobb och ge mig ut i den världen vill jag inte ha skitfula eller kanske störande bilder på mig själv ute på facebook, faktiskt inte, och inte heller ha lagt ut massa sådana på andra. Om någon arbetsgivare skulle kolla bilder på dig, vilket jag inte tror är ovanligt, kanske du också kan mista chansen till det jobbet. Man får akta sig på internet, det är lika illa att skriva att man hatar att gå till jobbet eller klaga på chefen, vem som helst kan läsa och titta. Ja, det var väl allt jag ville säga.

Eller jo, en sak till. Jag kommer lösenordsskydda min blogg. Så dom som läser och vill fortsätta läsa, släng iväg ett mail: [email protected] , eller lämna en kommentar :)


malin


Kanske den sista..

Denna härliga soliga söndag har jag ägnat åt att vara ute, promenader, glass i solen..nej jag skoja bara, sånt kan man ju inte göra, jag har suttit inne och sett på film. Såg Avatar, förmodligen en bland dom sista som inte sett den, lite sent ute. Men det var värt att sitta i soffan den tiden, den var grymt bra! Även för en fantasyhatare som mig, men jag gillar ju katastroffilmer och det var ju nån slags blandning så den gick hem, se den! Säkert inte lika roligt att se den på datorn som på bio, men men.



Och jag har faktiskt varit ute en liten stund i solen. Kände mig ganska trött på att vara isolerad i lägenheten som det blir när man är sjuk, och som tur är finns det en stor fin innergård där jag bor där man kan njuta av solen nästan hela dagen.


malin

Kryar på mig

Gick och blev sjuk häromdagen men nu har jag tagit åt mig det som många sagt och kryat på mig. Inatt fick jag sova hela natten, underbart! Ingen feber idag heller och idag känner jag mig faktiskt feberfri också, dock har jag fortfarande ont i halsen. Så det blir inget jobb idag trist nog, hade verkligen velat och behövt jobba.


malin