Lounge nails

Solen skiner och jag mår bra!

En snabbis på stan blev det idag för att inhandla nödvändiga tråkiga saker, såsom linser, flux, dom dära små p-pillrena, strumpor&trosor, baströja att ha under jobbpikén..och ett par jeans som förvisso var kul att köpa och billiga var dom med, hör och häpna dom är från Lindex! Trodde aldrig jag skulle köpa jeans där men dom har verkligen gått ifrån tantaffärs-stuket och har nu väldigt mycket fint! Förbrukar jeans som jag vet inte vad, använder det varje dag och som alla vet så blir dom flesta jeans tråkiga och uttöjda efter ett tag, hoppas verkligen dessa håller sig bra trots priset!

Innan shoppingturen var jag på en nyöppnad salong och fixade naglarna för första gången i mitt liv. Har gjort det själv förut nån gång med tippar och  nån form av gele (?) men det blir ju aldrig riktigt bra så det var kul att testa det på riktigt. 300 kr gick kalaset på, sjukt billigt om du jämför med andra salonger där priserna knappt börjar på 600 kr. Resultatet blev helt okej, har ju inte något annat att jämföra med. Liiite långa kanske så filen åker fram ikväll om jag ska kunna jobba med dom imorgon :)




malin

Vi är i hamn

Min jobbvecka:

Måndag: 9-22
Tisdag: 9-22
Onsdag: 9-20.40
Torsdag: 8-20 NYÖPPNING!
Fredag: 12-19
Lördag: LEDIG
Söndag: 11-17

UTMATTAD!

Långa, intensiva jobbdagar, men vi klarade det och blev färdiga i tid. Och vilket resultat sen! Känner mig stolt, både över butiken som är så grymt fin och över mig själv och mina kollegor som slitit in i det sista.

En liten smygtitt:

Kommer fler bilder en annan dag eller så får ni helt enkelt komma in och kolla :)


malin

Nu nu nu

Nu är min blogg så tråkig. Inga bilder, men jag har aldrig varit bra på det där med bilder. Imorgon kanske det kan tas lite bilder, ska hem till min kollega på schlagerkväll. Vi ska se på finalen och dricka vin, men inte för mycket för vi ska ju båda jobba på söndag. Lugn lördag, eller ja, hyffsat iaf.

Nu bankas det och borras för fullt på jobbet. Trött blir man. Igår jobbade jag 10-23. Vi stannade kvar för att flytta halva övervåningen ner, men vi hade en stooor godispåse så det gick bra. Nästa vecka blir det också en hel del långa dagar, blir mycket extraarbete nu. Men ser fram emot en kul vecka och en trevlig tisdag.

Nu har jag avslutat en långt samtal med emelie, som precis kommit hem från New York. Har hunnit få emelie-abstinens på 5 dagar utan telefonsamtal eller kaffedejter! Har ju saknat gurkan!


malin


Ändrade planer

Det blev inget skövde i helgen, kände mig inte helt pigg på att åka tåg halva helgen, så jag stannade i Göteborg och gick på födelsedagskalas här istället. Efter det blev det excet, as usual. Blev en tidig kväll och det är väldigt skönt idag. Har haft en härlig söndag hos madde, käkat lyxfrukost och bakat muffins. Eller ja madde bakade, jag gosade med katten i soffan. Och åt när dom var klara.

Nu blir det en tung vecka, jobb tis-sön. Extra tungt efter att ha jobbat endast två dagar denna veckan, men måste verkligen få in timmarna. Sjukdom är inte bra för lönen.

Hoppas det fina vädret håller i sig, för i så fall inviger jag mina nya converse och skinnjackan på tisdag!


malin

Vissel vissel

En låång dag igår på jobbet, och idag är jag hemma. Eftersom jag i princip klarat mig från någon större förkylning hela vintern så får jag väl dubbel dos nu. Herregud. Klagar som mannen i reklamen, men det är f-n synd om mig haha! Extra synd (eller bara klantigt?) är det också att jag glömde min nyinköpta Kang Jang på jobbet igår.

Medans jag tycker synd om mig själv och försöker bli frisk till helgen så att jag kan åka till skövde (yes, det blir skövde!) så får ni se på mina snygga skor så länge. GLITTRIGA skosnören! :)



malin