skrivkramp..

SKRIVKRAMP! Imorgon kl 3 ska tentan vara inlämnad.. jag har än så länge 2 sidor klara, måste ha minst 3 men har inga idéer! Mina fingrar vägrar röra på sig när jag öppnar dokumentet.. fy för deadlines..

Alla andra verkar ju ha resten av åren framöver planerade, medans jag sitter här och undrar vad jag ska göra eller hur allt kommer bli. Varför ska allt vara så jävla komplicerat för, jag kan nog inte ha tur, den verkar ju inte finnas i närheten av mig iaf.. jag tänker iaf se till att jag inte sätter mig själv i en omöjlig sits igen, det gör alldeles för ont för att jag skulle orka igen. Nu är det väll upp till bevis att jag klarar att lita på mig själv och verkligen sätter mig själv i första hand. Och kanske skulle jag sticka i väg ett halvår, helt själv, bara för att jag har den möjligheten uppdukad framför mig.. en sak är jag iaf säker på och det är att man känner sig så himla uppbunden bara för att man pluggar, och det är ett och ett halvt år kvar.. idag vet jag ärligt inte riktigt hur vi tänkte, jag vill verkligen, men hur? Så jävla typiskt..


malin

gratis är gott

Har nog aldrig druckit så mycket som jag gjorde i lördags. Gratis dricka hela kvällen i Göteborg, tack Kenneth! Var hur kul som helst att hälsa på Jill! Det måste vi göra om, snart. Åkte först till Hanna i herrljunga, och sen tog vi tåget till gbg där det blåste storm, gick knappt att gå för man blåste nästan iväg! Festandet slutade kl 4, jag var hemma halv 6 i herrljunga, och mådde som jag förtjänade igår..usch..

Helgen i övrigt har varit mycket bra, idol i fredags, trevligt trevligt. Och lugn kväll igår med film..

Suttit i skolan hela dagen med grupparbetet idag, men nu är vi 99 % klara, lite finjusteringar kvar bara. Redovisning på onsdag och inlämning av hemtentan på fredag, som jag inte ens påbörjat än.. hade väldigt gärna gått på HV71-Frölunda ikväll, men måste verkligen ha lite disciplin och börja skriva..


Hur kan det kännas jättebra, men samtidigt jätteosäkert.


malin

hittat bättringsvägen

Trodde jag skulle ligga utslagen idag efter gårdagen. Tog chansen och gick på sittningen fastän jag inte var helt frisk, men det slutade ju bra. Mår bättre idag, bara lite ont i halsen kvar..

Spenderat sjukdagarna i soffan med min laptop (underbara uppfinning) och one tree hill (underbara serie). Men usch vilka tragiska liv, men man kan ändå drömma sig bort för ett tag.. missat en himla massa föreläsningar och nu när jag äntligen har tänkt att gå imorgon på en så är det bara en rutten projektföreläsning, slöseri med min tid just nu!

Och idag är jag glad, glad glad. Ska träffa Hanna i helgen, och det finns faktiskt inte ord för hur mycket jag saknar denna människa varje dag!

Jobb på lördag, lyckades som tur var byta bort eftermiddagen så jag slutar 2, då hinner jag med tåget vid 4. Perfekt.

Sittningen igår var iaf bra. Det var killarna som anordnat Damernas Grammisgala. Värdar för kvällen var Pontus Gårdinger och allas vår Greger (Alex som är så grymt duktig på att imitera). Lyxig mat för en gångs skull men världens äckligaste uppdrag fick vi som det utlovades en belöning för. Vårt bord (reggae-bordet) skulle göra en så lång dreadlock som möjligt, av äkta hår. Och detta tog vi på fullaste allvar. Tror ni vi fick ngn belöning? Detta visade sig vara på skämt..


malin



sjukling..

feber. snuva. svullen hals. yrsel. feberdrömmar. huvudvärk - ont i hela kroppen!

Jag är sjuk. Lyckas ju alltid bli sjuk på dom sämsta tidpunkterna. På onsdag är det iaf sittning, och har ju fixat allt till den, så måste bara bli frisk så jag kan gå!

Helgen var i alkoholens tecken. Fast det blev omvänt för min del mot vad jag hade tänkt. Lite vin på fredagen blev mkt vin på fredagen och massa dricka på lördagen blev lite dricka på lördagen. Men det var kul, trots att jag gick hem med feber i lördags. Men josses party blev lyckat, massa roliga saker :)

Jobbade i lördags också, jättesegt när man var halvsjuk redan då, och lite småbakis. Har fortfarande inte fått mitt gymkort, irriterad. Kommer ju inte hinna träna så mkt i december, så vill ha det nu!

Får lite pengar denna månaden. Lite felvänt tycker jag, i december behöver man ju verkligen minst det vanliga beloppet, nu får jag bara ca 5000 + lön som inte blir så stor denna månaden. Hyra, julklappar, kursböcker, julfester, mat, plus lite annat, kommer bli tajt med pengar..


malin


duktig.

Idag slutade jag med godis. Är redan godissugen men ska klara mig med mina morötter och päron. Har ju klarat att hålla upp förut så varför ska jag inte klara det nu. Vill ha mitt gymkort nu också, tycker jag väntat länge nog på det.. kom iaf precis hem från promenad med josse och linnéa, riktig powerwalk runt munksjön. Lagom runda på en timme ungefär..duktigt!

I veckan väntar det förmodligen hårt arbete med grupparbetet, och så ska jag väll småstarta med min hemtenta också, är ju trots allt inte så långt kvar tills den ska vara färdig den också. Fast helgen lockar helt klart mest, på fredag: singstar och LITE vin hos Linnéa. Lördag: Jobba, sen party hos josse :)

I förrgår när jag var och handlade på hemköp var det en tant som blev arg för att hon fick betala 20 kr för en sak som faktiskt kostade 19.90..vilket århundrade lever du i..



malin

yeah fest

Igår var det fest här. Och det var trångt! Kom en hel del folk, men kvällen var väldigt lyckad och jag tror folk hade kul iaf. Grannen hade också fest så det blev öppet hus där ett tag. Festen resulterade i att det såg ut som f*n här idag, burkar och flaskor på varenda yta där det fick plats. Var inte så farligt bakis men när man satt här inne så kände man bara lukten av alkohol, usch, äckligt. Så det blev ett ordentligt röj och sen iväg till hemköp för att panta, tjänade hela 22,50 :)
Gick aldrig ut igår, folk blev kvar här ganska länge så vi slutade på McDonalds, där vi hade väldigt kul åt att dom serverar köttbullar, och så testade  vi glass och sötsursås, gott enligt karro. Vet ju dock inte hur full hon var.

Tyckte det var kul att Hanna och Anton kom hit också, kommer snart hem och hälsar på er, lovar!

Har inte pluggat någonting i helgen, känns inte så bra, har ju saker att läsa. Började försöka ringa på praktik i fredags, det gick ju sådär. Fick aldrig tag i personen jag ville prata med, och nu såg jag att den platsen var tagen, åhhhh, blir irriterad. Vet inte vart jag ska vara?!

Glömde av min kamera ungefär hela kvällen så bilderna blev få..


malin


inflyttningsfest!

Sitter här och väntar på att Hanna, Anton och Linnéa ska komma, jag har tråkigt! Gått och väntat hela dagen! Är riktigt festsugen, ska bli kul med inflyttningsfest. Och det verkar komma en del folk, men man vet ju aldrig. Hoppas dom inte river min lägenhet bara! :) Hällt upp det första glas vinet nu, och redo för en kanonkväll!

Mer imorgon om hur det blev!

Festa lungt!


malin

fredag hela veckan

Ledig! Ingen skola imorgon, bara städa och fixa inför festen. Skönt att ha en jobbfri helg också.

Har inte varit hemma på väldigt länge nu. Men nästa helg är det ju fest hos josse, men helgen efter det kanske man skulle åka hem..får väll se vad som händer. Är ju alltid ngt här som man vill gå på :)

Blev besviken på Mando Diaos nya, var ju så glad över att ha fått hem det och så var det inte så bra som jag förväntat mig. Trist. Vill ha lite ny musik som man kan lyssna om och om igen på, men känns som att radio eller uteställen fortfarande har MIKA i huvudet, tråååkigt.

Igår fick jag lära mig att skriva pressmeddelanden och idag fick jag lära mig att göra en intressentanalys (nästan iaf), men blir jag ngt klokare för det? Det har blivit mycket diskussion om vår utbildning dom senaste dagarna, och den är ju nästan rakt igenom teoretisk, är det så bra egentligen? Visst, teori i all ära, tror ju att jag får en djupare förståelse och ett annat tänk än många andra, men det är ju sen när man kommer ut i arbetslivet som man ska visa vad man går för. Det är då vi behöver alla riktiga "case" som vi skulle jobbat med i skolan, och inte alla tunga böcker med krångligt akademiskt språk. Ja, och därför skrämmer praktiken mig, så är det.

Linnéa, krya på dig :) Tänk vin, tänk vin!

Skänk mig en reggae-mössa.

malin

I don´t want to be..

Blev lite gladare när jag såg att mitt namn var uppsatt utanför min dörr..

School today. Lite meningslös föreläsning, lite seg, lite brist på känslan av att detta är en intressant kurs just nu. Hoppas den kommer, jag behöver det, jag behöver ett VG. Fy fan vad det är svårt att plugga när man har drömt en dröm som sitter i huvudet hela dagen, och drömmen dagen efter sätter sig lika hårt. Åhhh varför kan det inte bara försvinna..inbillning är bra för stunden men inte för dig själv i slutändan.

På lördag är det fest! Jag blir så glad över att Hanna och Anton kommer, jag saknar er jättemycket!

Dagarna går så fort, men det känns som om jag inte får så mkt uträttat..jag måste verkligen fixa min praktik, dock är jag inte ensam om att inte ha fixat den, men jag börjar känna mig för stressad över det. Jag vill ju inte praktisera i 12 veckor, så vart ska jag vara i 12 veckor när jag inte ens vill vara där..? Det är mycket som inte stämmer eller går ihop i mitt huvud just nu..

Något som också gör mig lite gladare är att jag nu har Mando Diaos nya album på datorn. Musik läker..men också bara för stunden..


malin

sundlerist, javisst

Årsboken för sundlers studenter 2006 är äntligen här. Kul att se vad alla svarat, även om det var långt ifrån alla som var med i boken. Jannes beskrivning av mig: Human, armbandssäljade Converse-fantast med huvudet på skaft. Lever enligt klasskompisarna ett betydligt festligare liv utanför skolans väggar. Charmar pojkarna med sitt leende. Karriär: Säljare eller rådgivare?
Ja, vad ska man säga om det, tyckte det stämde ganska bra :) Haha, charmar pojkarna med sitt leende? Iaf så tyckte väldigt många att Hanna & Anton var skolans radarpar, och att Joakim Knoll var en av de tre snyggaste kvinnliga studenterna på skolan. Jag saknar allt detta!!

Var hos josse igår och drack vin och lekte lite :) Salta pinnar i näsan och situps med hästljud. Konsekvenserna var många och roliga, och vinet var gott, alltför gott. Helt seg idag, har mest sovit hela dagen..

Jobbade igår också, till kl 2 enligt chemat men hade missat att dom skulle inventera så fick allt stanna till kl 6. Segt eftersom det var heldött på stan och inget att göra.. och inventering är tråkigt. Slapp som tur var att jobba idag, hade aldrig orkat vara där kl 10..


malin



böckers förmåga

Nu har äntligen mina böcker kommit till rätta. Hade verkligen läslust alla dessa dagar när jag inte haft dom men så fort jag fick dom så försvann läslusten, det är skumt vad en bok kan åstadkomma.

Min kära familj blev lite ledsen för att jag inte tackade dom offentligt här på bloggen, så nu kommer det: TACK! Uppskattar verkligen hjälpen med flytten, I will pay you back.

Men för att betala krävs det jobb, massa jobb. Fick ju massa erbjudande om att hoppa in extra när jag inte kunde förra veckan men nu när jag har allt tid i världen så hör man inget fastän man erbjudit sig, lite surt.. ska iaf jobba på lördag, kul, fast jag saknar alla i alingsås, hoppas nog på att få jobba julen där!

Imorgon blir det idolkväll, smyginvigning av min lägenhet kan man säga :) Har börjat lite smått att planera min inflyttningsfest också, ska bli kul!

Idag skulle jag gjort massa saker eftersom jag var ledig..men det har inte blivit av. Men imorgon blir det iaf tvätt och städa..usch, det är ju så tråkigt så att man blir trött bara man tänker på det..


Jag vill att du ska må bra.


malin