omstart nr..

Sitter ner i en ny omgivning, något nytt att göra till mitt alldeles egna. Och det är jag så trött på. Det är kul på sitt sätt nästan alla gånger men hur många gånger ska man behöva bryta upp, aldrig kunna slå sig ner och bara veta att nu så kan jag räkna detta som Mitt. I en lång tid framöver. Jag hoppas att detta är sista gången på ett och ett halvt år iaf. Om jag kan få lugn och ro runt omkring mig kanske jag kan lugna ner mig och börja reda upp allt inom mig också.. vill att han ska inse hur mkt han förstört. Jag vet, det är dags, för länge sen egentligen, att släppa det där. Men hur mkt man än kämpar och tar sig uppåt så har jag fortfarande inte kommit på en lösning att släppa det som finns allra längst inne. Jag vet inte hur man gör, för jag har aldrig gjort det förut. Jag mår bra, men jag hatar att det finns kvar, även om det inte betyder samma sak nu så har jag ändå krav på mig själv att uppleva den känslan igen, med någon annan, någon gång. Och det känns just nu omöjligt..

Från det djupa till det ytliga.

Mina böcker är borta. Tror jag. Mitt i all flyttning och adressändring så verkar mina böcker kommit på villovägar. Sista chansen imorgon är att kolla i min gamla lägenhet om dom kanske hittat dit igår, hoppas. Annars blir det krångligt, eftersom kursen redan dragit igång.. Idag diskuterade vi Innovativt lärande, intressant men relevant just nu för oss? Kanske, kändes lite flummigt. Men, så har vi ju Morgan också.

Tack Linnéa och Josse för att ni hjälpte mig med att skruva ihop möblerna igår! På måndag blir det IKEA igen, för att köpa min bokhylla. Ännu mer skruvande..

Finns alltid här för er.


malin

sahara hotnights?

Linnéas golv är inte mycket till golv längre. Mina saker ligger i en STOR hög mitt i lägenheten. Förstår inte att jag fick plats med så mkt saker i den andra lilla lägenheten,förstår inte att jag har så mycket saker överhuvudtaget. Borde kanske rensa. En annan gång. Nu sitter jag iaf hos Linnéa, lånar hennes lägenhet över helgen, i väntan på min alldeles egna fina etta på smålandsgatan, ska bli så kul! Stor kram till dig linnéa för att du är så snäll :) Och tack tack till elin, erik och josse som var min flytthjälp idag!

Yes, nu ska jag berätta om Sahara Hotnights som var på kåren igår. Jag såg ungefär 2 låtar, hörde kanske 3, ja och så var den konserten slut. Det var ganska dåligt arrangerat och det gick inte att stå i "publiken" för då mosades man totalt eller ramlade efter ett tusentals vassa klackar och knuffar av bitchiga tjejer som inte skulle låta ngn gå till eller från golvet. Konserthyfs, vart tog sånt vägen? Blev tillslut en bild som man kunde se att det var ett tjejband som spelade på iaf.

Som sagt,  packat och flyttat hela dagen idag. Tentapluggat det sista nu ikväll, och vad det kommer gå dåligt imorgon. Jag vill inte. Ge mig en vecka till så fixar jag det men inte imorgon. Blir så arg att den som planerar kursen förstör och verkligen försämrar chanserna till bra betyg pga av helt fel upplägg!

Sova nu, tentan börjar ju ändå kl 8..


malin



villintehatentavillintehatenta

Mina löften till mig själv om att plugga hårdare denna kursen gick inte så bra att hålla. Eller visst, jag har pluggat och lagt ner tid men bara för att denna kursen varit så oorganiserad så har tentan fallit bort ur planeringen eller det har helt enkelt inte funnits ngn tid. Alla dessa grupparbeten och uppgifter, vart ska man få kraft och motivation till tentan ifrån nu då?

I helgen ska jag äntligen flytta. Ska börja packa imorgon, och sedan är det hejdå drottninggatan och välkommen smålandsgatan.

Imorgon väntar Sahara Hotnights!


Du har ju inte mognat ett dugg.. Lär dig vara ärlig, så jävla skönt att slippa alla dina lögner. Och det kommer från hjärtat.



malin

party!

Vilken vecka! Massa tid med mina underbara tjejer; josse och linnéa. Tv-kväll, idol-kväll och inflyttningsfest! Det behövs verkligen, för att lägga skolan åt sidan för en stund, och kunna tänka på annat.

Igår var det iaf först jobb på team sportia och sen linnéas inflyttningsfest på epedimin. Singstar, människor man inte sett på väldigt länge, god dricka såklart! Så himla kul! Dom som inte var där missade ngt, speciellt linnéas kloka ord om en skinnsoffa i läder och nummer på en bensinpump :) Gick ut på centrum, B-musik, men kul ändå! Och såklart så avslutades kvällen på evergreen, världens bästa pizzeria.

Idag mår man som man förtjänar..otroligt seg och trött men har ändå lyckats ta mig utanför dörren och cyklat till josse. Be proud!

No way..


malin


förändring

Idag har jag klippt mig. Kort!

Gick upp JÄTTE tidigt imorses. Har inte börjat så tidigt på evigheter, på gymnasiet började man ju vid 8 jämt, men nu på högskolan har man nog blivit lite bortskämd med tiderna.. Redovisade iaf vår film. Den blev helt okej, för att vara en nybörjarfilm. Jag var iaf ny på det programmet, men kul var det!

Imorgon måste jag också gå upp tidigt och tvätta..tråkigt är det men tvunget.. sen blir det skolan hela dagen, dags att sätta igång med BVC-arbetet. Har ångest inför tentan nästa vecka, när ska man egentligen hinna sätta sig och plugga?! Usch, bara skola hela tiden just nu..

Längtar till helgen, till linnéas fest. Och till imorgon till vår tvkväll :) och till på fredag. Ni är helt enkelt bäst tjejer!


Tänker ta en chans.


malin



ett steg i taget

Ännu en helg som gått. Dagarna går fort men det känns som evigheter tills man får pengar igen. Månaderna borde vara lite kortare..

Det blev fest i helgen igen. Efter jobbet i lördags åkte jag till madde. Vi skulle egentligen bara kollat på sverigematchen och druckit lite vin men efter ett tag så blev vi så sugna på att gå ut så vi hängde på fredrik och några av hans klasskompisar till åtta glas. Gratis inträde och gratis dricka, så det blev en billig kväll :) Nästa helg blir det party igen, linnéas inflyttningsfest!

Ser inte fram emot veckan, så jäkla mycket att göra i skolan, jag fattar inte hur dom tänker när dom planerar in så mkt på en enda kurs. Seriöst. Inget arbete kommer ju bli bra eftersom man får lägga ner lite tid på varje, tänk om.

Längtar otroligt mkt till flytten nu, vill komma från denna lägenheten, starta om igen..ännu en gång. Mkt har blivit fel, men nu ska allt bara bli bra..


Dina jävla löften,dom betyder ingenting.


malin

klantig

Blir så irriterad på mig själv, nu är det väll typ hundrade gången jag slår i tån i tv-bänken, och denna gången lyckades jag snubbla såklart eftersom jag hade ett glas vatten i handen som jag hällde ut i sängen, som står så lägligt precis rakt framför. Åh! Och nu har jag jävligt ont också.

Jobbat idag och i tisdags. Härligt att få lite mer dagar än vad som står på schemat, blir bra tills jag ska flytta, så man har lite pengar till ikea :)

Legendsittning igår, Hall of Fame! Var verkligen skitsnygg som Pippi Långstrump, och linnéa som Ronja och Josse som Robin Hood/Peter Pan! :) Var en himla bra kväll, bra bilder från kvällen finns på Efterfesten.com, kolla under Jönköping/Akademien. Mina bilder blev inte så bra, men lägger upp några ändå.

Undra när man åker hem nästa gång nu då.. känns som att det kommer dröja, har ju jobb nästan varje helg sen, och det händer ju nästan alltid ngt i jönköping. Trist för det är så lätt att tappa kontakten med dom man verkligen vill hålla bra kontakt med, men eftersom man aldrig träffas så blir det ju svårare..

Besök snart..


malin


sisådär

Ladies Night i lördags var bra, fast inte så bra som jag förväntat mig. Showen var för kort och skämten var mer riktade till 35åriga mammor eller ngt i den stilen. Martin Stenmarck var såklart lika snygg som förväntat :) Tror vi började lite för tidigt med festen för när vi skulle gå ut sen vid 12 så var vi väldigt sega, kändes inte så lockande att gå ut. Men vi hade grymt kul ändå!

Madde du får inte flytta! Har kommit fram till att vi måste bo på samma ställe för att hålla kontakt, vi är lika kassa på det där båda två.

Legendsittning på onsdag! Längtar! Ska bli kul med återinspark, speciellt när vi ska klä ut oss, köpte superfula knästrumpor idag, men ni får inte se resultatet föräns efter sittningen.

Blev på superdåligt humör när jag kom hem idag. Såg ett brev på golvet, Tv-licens...! Åh det är så dyrt, jag har inte råd! Var på så bra humör innan. Hade en bra föreläsning med en gästföreläsare som var riktigt bra, man blev väldigt inspirerad att lyssna och tänka ett steg längre än vad man brukar, han gav många bra tips.


malin


friluftsdag och bullar

Den 26 oktober ska jag flytta ut härifrån, och det skulle vara städat som det var när jag flyttade in, alltså måste jag anstränga mig och damma ner ordentligt, för det var äckligt när jag flyttade in här. Men jag ska allt städa, men hon ska ju inte förvänta sig ngt mer. Ska bli skönt att flytta härifrån, kanske får bo hos Linnéa några dagar om jag inte får min lägenhet lite tidigare, men det kan bli kul det med :)

Har gått runt munksjön idag, teambuilding inför projektarbetet. Walk and Talk eller vad dom kallade det för. Att bilda grupperna var ju inte det lättaste, men orkar inte ens försöka lösa konflikter som egentligen var onödiga. Tror iaf att vår grupp kommer ha jättekul ihop! Världsrekord..!

Och så klart har jag ätit en kanelbulle idag, tillochmed två.

Imorgon blir det Idol-kväll hos Linnéa, igår såg vi på Bonde söker fru. Har inte riktigt förstått varför det programmet är så bra, men Linnéa och Josse har lovat att jag ska fastna i det..lycka till :) Har massa att göra imorgon: Skriva min artikel till tidningen, tvätta, läsa till tentan, diverse besök på stan, träffa madde, hitta ngt jag kan klä ut mig till. Ngn som har ngt förslag?! Vi ska ha Legend-tema på sittningen på onsdag. Idétorka.

På lördag är det Ladies Night! Längtar grymt mkt! Det är vi tjejer, rocka loss och dregla över Martin Stenmarck, eller vad tror du Linnéa? :) Längtar till chockladfonduen, hemmaspa, god mat och all god dricka vi ska ordna!


Nu har du lovat mig svar.


malin

kanske kanske..

Satt och pluggade men fick bara lust att läsa igenom hela min blogg, från början till slut. Men jag kom inte så långt, blir bara arg på mig själv för allt jag känt och allt jag trott på. Allt som du gjort och sagt till mig, som gjort mig så glad och som jag skrivit ner här, det ligger som gråa minnen nu och bara tynger ner mig.. Kanske borde radera hela bloggen och börja om på nytt. Men jag vet inte.. kommer säkert ångra mig efter ett tag.. men just nu ångrar jag bara dig.


malin