Nej inte 100, 250!!!

Åh jag har så ont i fötterna så det finns inte. Marknaden igår var hysterisk, men det var väldigt kul att jobba! Jobbade från 08.30 till 21.30, men tiden bara sprang iväg! Goa pengar blir det iaf. Fyndade lite jag med, en Diesel t-shirt och ett par svarta shorts på Carlings för 100 spänn. Och lite annat smått och gott. Men orkade inte ens försöka tränga mig fram på vissa ställen, folk är som galna. Hos oss i Team Sportia-tältet började folk riva ur famnen på oss när vi bar ut kläderna halv 9, sen under dagen försökte dom med det ena och det andra. Tryckte ner vissa skor som egentligen kostade 250 kr i kartonger för barnskor som kostade 100 kr. Så spelade dom helt oskyldiga och "vi trodde faktiskt att det var rätt kartong". Haha, säkert. Och när dom skulle betala kanske 150 spänn för 7 plagg, så klagade dom på att vi räknat fel och försökte pruta, herregud, då gällde det verkligen att inte tappa behärskningen och skälla på dom, men visst hade jag otrolig lust till det ett antal gånger.

Har jobbat idag också och jobbade även lite extra i torsdags. Ikväll ska jag nog bara ta det lungt.. Jessica skrev förut att det var Rix FM festivalen ikväll och frågade om jag ville hänga på dom. Men jag vet inte om jag orkar. Är riktigt slö. Och då måste jag duscha och fixa mig nu isåfall och det orkar jag nog inte..

Synd bara att det är ngt fel på min TV eller mottagningen..alla kanaler brusar, lite myrornas krig så men man ser iaf bilden hyffsat bra. Men det jag ville säga med det är att det är störande! :)


malin

Soffan lockar en del..

Har trixat upp datorn på skrivbordet, där den alltid borde stå, men visst är det mycket bekvämare att ligga i soffan med den i knät. Jag funderar på att lägga mig i soffan snart iaf, är så himla trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Idag har vi suttit med vårt CV på nätet och Flash-uppgiften. Blev klara med Flash, om vi nu inte orkar finslipa den lite mer men det tror jag inte. CV-uppgiften gör vi i Dreamweaver vilket innebär massa kodning och regler hit och dit, jag blir galen. Jag kan inte, har jag missat ngt? Alla andra verkar kunna mycket mer..jag har verkligen redan slutat och tagit examen, kroppen har det iaf. TRÖTT!

Nu har Linnéa åkt hem efter några roliga dagar. Kändes verkligen inte som ett halvår sen man sågs sist! Fest i lördags och den var lyckad! Blev sent och söndagen var den segaste på länge. Nu ser jag fram emot några roliga helger, fastän jag typ redan är pank. Ska iaf jobba 9-20 på fredag och 10-16 på lördag, blir välbehövliga pengar tills nästa lön, då man inte får ngt CSN..tack gode gud för hyresfritt!


malin

VG minus, 81 %

Meddelar världen att jag klarade tentan idag!


malin

Skola om en timme..

Sitter och fördriver tiden lite. Egentligen borde jag läsa på tentan, men jag tar nog det är jag kommer hem sen istället. Väntar på att jag ska bli lite hungrig så jag kan äta lunch innan jag går iväg till skolan. Det är otroligt skönt att bara ha 5 minuter gångväg till skolan, då slipper man stressa för att hinna med buss och sånt.

Tenta imorgon som sagt. HTML och CSS. Sista tentan. Hoppas jag klarar den. Om jag inte gör det bryter jag nog ihop. Orka ha omtenta så här precis innan examen.

Igår klickade jag hem dessa:

Din Sko, 349 kr.
Blir fint till examen! Nu ska jag bara hitta en klänning också..


malin

Mitt i eurovision

Skriver lite mellan dom dåliga låtarna. Sverige var bra! Men den vinner nog inte, hade behövts lite mer power. Annars hoppas jag på Armenien! Den har fått jättedåligt betyg i tidningen men är den bästa hittils tycker jag. Just nu är det Malta, hon sjunger himla bra, men känns som om man hört låten förut.. ja schlagernörd som jag är sitter jag hemma på en lördagkväll och äter chips (hör liksom till) och kommer säkert bli superbesviken när Sverige inte vinner.

Och lägenheten ja, den var bra och kommer bli mitt hem i höst, förutsatt att vi kommer in på skolorna nu, lycka till oss!


malin


uppdatering: Jag hejar förresten på ALBANIEN! Eller Norge är ganska bra också!

Grattis till oss

Grattis Linnéa på namnsdagen! Och mig själv då, Malin Linnéa Martinsson :)



Bjuder på en gammal bild på oss. Nu är det ungefär 1 ½ vecka tills Linnéa kommer hem och hit till Jönköping, då blir det fest! Tänk att ett halvår har gått så himla fort!

Nu har jag tagit helg. Fick akut huvudvärk i skolan och sen akut sömnbehov, så jag gick hem och sov. Har sovit så himla dåligt i två nätter nu, tar typ 2 timmar att somna, och sen vaknar jag massa gånger. Hoppas jag inte får tillbaka mina sömnbesvär som jag hade för ett tag sen, då jag inte sov ordentligt på två veckor, man blir ju helt knäpp!

Imorgon ska jag och mamma gå på stan i Göteborg, och sen kolla på lägenheten jag pratade om. Ska bli mysigt! Längtar med spänning, tänk att jag efter sommaren kanske bor i Göteborg, kommer bli grymt.

En annan rolig sak är att igår var det exakt en månad kvar till examen. Idag var det inne två stycken ettor på vår föreläsning, dom skrev sin B-uppsats nu. Hjälp vad längesen men ändå inte. Kan inte sluta förundras över att jag gått tre år på högskolan!


malin

Lite otur ska man väl också ha..

Så då fick jag en visning på lägenheten jag (förmodligen) vill ha. Surt nog kan jag inte dom dagarna hon föreslog. Har superviktig föreläsning som jag inte kan missa, då klarar jag nog inte min sista individuella uppgift.. Sen har jag tenta den andra dagen. Åh, kan jag inte bara ha flyt hela tiden.. det är mycket som måste passas in. Hade kunnat dom dagarna om det nu inte var i Göteborg lägenhet låg, det tar ändå 2 timmar med tåg dit, och kanske 20 minuter till lägenheten sen.. hoppas hon kan någon av dom andra dagarna jag föreslog!


malin

Man ska inte ge sig

Det lönar sig att ligga i, och inte ge sig. Jag ska inte säga för mycket nu, det betyder ju otur, men efter sommaren kanske jag flyttar för 5e gången i mitt liv. Och dom 5 gångerna har jag hunnit med på 3 år. Inte klokt. Men detta låter iaf superbra, det blev en bra dag iaf.

Ser just nu på Slumdog millionairs. Bra film! Men lite läskig, eller tycker det är hemskt att det faktiskt ser ut så på vissa ställen i världen. Tog en paus, en tvingad paus eftersom man bara får se på film i 72 minuter i sträck, sen måste man vänta 52 minuter innan man kan fortsätta. Löjligt, men vad ska man göra, allt pga av den dumma nya lagen. Inte för att den sidan är så laglig kanske..vad vet jag.


malin

Göteborg på G?

Vet ni, jag har fått ca 6 kontakter med lägenheter i Göteborg, nu hoppas jag på det bästa att någon vill hyra ut till mig!

Skolveckan är över för denna gången. Idag fick jag gjort min ena individuella uppgift. Ett superfint memory i PowerPoint, haha, blir nog godkänd iaf. Nu väntar en tenta, en gruppuppgift och två individuella uppgifter på en månad, en månad! Jag kommer vara upptagen.. usch.. men snart är det över. Imorgon och på fredag ska jag försöka sätta mig in i Flash och göra ett bildspel, tänkte göra ett av vår Tunisienresa som vi gjorde förra sommaren. Fint minne.


malin

En grym helg, en grym förkylning

Jag ligger hemma i soffan och snorar för fullt, ont i halsen har jag också, men som tur ingen feber just nu. Hade nog det inatt. Men jag känner mig som en stor klump iaf, kan inte andas genom näsan och är bara trött, ont i kroppen..

Helgen var iaf grym! Har haft så roligt med madde och therese, och det som händer på dalvik stannar på dalvik haha. Torsdagen som skulle bli lugn blev utgång, vi hamnade på en studentskiva på Sliver, så vi gick hem efter en halvtimme. Sen har vi lördagen som skulle bli utgång, det blev hemmafest och vi somnade nog runt 4. Tack för helgen tjejer! Och jag och Therese lyckades hitta fram till Martins hus i Skövde utan att köra fel en enda gång, det är bra.

Idag är sista deklarationsdagen, och jag har inte gjort det än. Hörde på TV nyss att man får böta 1000 kr om man inte skickar in i tid. Så jag måste göra det idag.


malin