God sömn

Vad vore en sovmorgon utan hammare och borrmaskiner? Ja det får jag väl inte veta än på ett tag.

Visst är det jobbigt att drömma saker som gör att man vaknar upp stressad och med ångest, det sitter i hela dagen. Var som en zombie igår, helt i min egen värld. Skönt att vara ledig idag i alla fall.

Vissa saker gör mig lyckligast i hela världen medans saker som
detta gör mig rädd och riktigt ledsen. Det är helt sjukt att det ens händer, det kunde varit vem som helst, och tjejen som råkade ut för detta hade oturen denna kväll. Vi var också ute den kvällen och åkte hem samma tid som tjejen, bara att vi tog taxi efter att ha missat 5ans spårvagn som gick runt 4-tiden till hisingen. Jag vågar inte gå hem själv längre, även om mördaren kanske är gripen, men det garanterar ju inte säkerhet utan jag tror snarare att pådraget triggar igång andra sjuka människor. Sånt här såg man bara på TV när man var mindre, då fanns det inte ens i sverige i min värld, nu händer det ju fan nåt varje dag.


malin

Framtiden på papper

Jag behöver ju inte träna, räcker med att gå på stan en dag och uträtta mina ärenden, det tar på krafterna. Se också till att det ösregnar på vägen hem och lämna ditt paraply hemma, så springer du till och med en bit. Lika bra att försöka hinna med allt på en och samma gång.

Nu har jag köpt en kalender och ska börja skriva ner allt, så jag får lite struktur på saker och ting. Idag kan jag iaf checka av lite saker: lämnat in CV, bokat tid för blodgivning, köpt nytt sminkborttagning och puder, bokat tid för synundersökning, kollat priser på både dator och efter extern hårddisk. Inser nu i efterhand att jag borde köpt en hårddisk på första stället jag var på, eftersom alla andra ställen var dyrare. Men vem orkar åka tillbaka genom halva stan efter det. Beställer en på nätet istället.

Nu blir det jobb 7 dagar i rad.


malin

Kämpigt

En redan jobbig dag i fredags blev ännu sämre när jag fick böter på spårvagnen. Jag var så arg. Och jag kan bli arg, riktigt arg. Jävla västtrafik och deras regler, priser och system. Ibland känns det bra orättvist. Jag hade ett kort, giltligt kvitto men dom påstod att mitt kort inte var aktiverat. Men jag säger tvärtom. Dom påstår att jag inte laddat mitt kort innan det sedan 15 juni, bullshit. Jag säger att dom är helt opålitliga och att jag inte kan lita på deras system när jag vet att jag laddat mitt kort. Dom säger att jag inte kan bevisa nånting. När allt redan är ostabilt gör inte en böter på 1200 kr saken bättre.


malin

Som vanligt

Kände mig lite förkyld i torsdags, kände inget i fredags, gick på afterwork i lördags och vaknade dunderförkyld med feber igår. Så det blev inget jobb igår, inget idag, ledig imorgon och kan förhoppningsvis jobba på onsdag igen. Behöver inte vara hemma nu, för plånbokens skull. Men antar att det inte gick att undvika denna förkylningen, den hade väl kommit i veckan ändå även om lördagen skyndade på den lite. Den klassiska förkylningen man får efter en semester i värmen, och när man kommer hem till ett kallt väder.

I veckan vill jag: fika med vänner, filmkväll med vänner, gå ut med vänner.
I veckan ska jag göra detta innan jag gör det jag vill: Söka jobb, städa lägenheten ordentligt, ringa och ändra min hemförsäkring, bli frisk.


malin


Shopping

Något som är kul är nytt smink. Det är skoj att testa massa olika märken för att till slut hitta sina favoriter. Jag har hittat ett av mina absoluta favoritmärken för ögonskuggor och concealer, och det är Make Up Store. Dom har riktigt bra grejer och det gör inte saken sämre att det ändå är okej priser och stilrena snygga förpackningar. Love it.


Hakar på trenden och testar en mörkgrön ögonskugga, lite militärfärg eller hur man nu ska beskriva den. Får se om jag ser förjävlig ut eller om den blir fin :) Blev också en primer. Tack Daniel för presentkortet!

Försökte även få tag i ett par vita converse i storlek 38, den nya modellen antingen i tyg eller skinn. Lutar åt att jag ska köpa skinn nu när hösten verkar ha kommit. Men det verkar ju vara totalt omöjligt. Var inne i alla skoaffärer jag gick förbi idag och frågade men nooo, endast 38,5 (för stort) eller 37,5 (för små i den nya modellen). Får väl beställa på nätet men jag vill ju helst ha dom direkt :)


malin

Hösten 2010

Nu har jag varit hemma i Sverige några dagar. Nu är det höst. Dagen jag åkte var det strålande sol och 25 grader, när vi kom hem var det kallt, bara 13 grader. Det gick väldigt fort, har inte riktigt hunnit ställa om mig ännu så jag fryser som attans, är den enda som står med tjock sjal och vantar på mig på morgonen vid spårvagnen medan andra fortfarande går runt i kortbyxor :)

Vi hade iaf en underbar resa. Det var strålande väder hela veckan men kanske lite för varmt, 45 grader i solen på dagarna. Men jag ska inte klaga, njöt till hundra procent under veckan. Det gjorde gott för min själ.

Cypern är fint, trots torkan som varit/är där nu. Folket är trevliga, maten god och vattnet är helt klart och underbart. Dock är det ett dyrt land så var beredd och pröjsa en hel del för mat och sånt om ni åker dit. Och om ni tänker ta taxi till Paralimni så tänk om, där går man bara vilse :) Vi träffade på en del roliga människor, bland annat en norrman som bott i göteborg som bjöd oss på glass, en stockholmare som reste själv delade med sig av bra tips och en snäll taxichaffuör som visade oss en jättebra restaurang med otroligt god mat.




Och tack Isabelle för en kul vecka, du har ett hjärta av guld ♥


Nu väntar hösten och jag har inte riktigt ordnat det för mig ännu, nästa vecka har jag flera lediga dagar och då är det jobbsökande som gäller på allvar. Dags att skapa det perfekta CVt.


malin