Firat två nya göteborgare

Vilken helt galen och kul kväll det var igår!

Madde och Martin har äntligen flyttat till Göteborg och det är ju värt att firas så dom hade ordnat en grym inflyttningsfest igår, kombinerat med födelsedagsfest för Madde som fyllde 24 samma dag. Massa roligt folk, vi lekte lekar, drack gott och hade jättekul! Utgång blev det självklart och först hamnade vi på Farellis där vi sjöng för Madde och skålade lite innan jag, Annie och Åsa gick vidare till Excet där vi dansade loss resten av kvällen. Tror jag var hemma runt 6-tiden, behöver jag säga att jag var trött idag? Men det var det helt klart värt!


Patrik, jag och Tommy! (Försöker nog göra peace-tecknet?)

Ledig imorgon igen så då blir det gymmet och en sväng till madde för att hämta lite saker, good day.


malin

Mossan och fassan

Dag 03 - mina föräldrar

Oj oj, hjälpes vad tiden har sprungit iväg. Jag har jobbat häcken av mig, nästan iaf, både på jobbet och på gymmet :) Men nu är jag inne på min andra av tre lediga helger i rad, underbart, njuter av varje sekund. Såg att mamma lämnat en kommentar om dag 03, så här kommer den:

Mina föräldrar. Dom heter Lena och Jan och bor tillsammans i huset som är mitt barndomshem, strax utanför Herrljunga. Jag har haft turen (oturen?) att ärva egenskaper av båda två. Av mamma har jag utseendet, men jag tycker ju min mamma är snygg så det var väl tur det :) Folk säger alltid att vi är så lika så jag kommer väl bli en kopia av henne senare i livet. Jag har absolut inte ärvt hennes goda matlagningsskills, ligger mer på pappas nivå där. Och från pappa har vi mitt humör. Temperament. Blir vi arga på ngt kan vi bli rejält arga, ingen underdrift. Pappa tycker också om att dra skämt om diverse saker som kanske inte alltid mamma tycker är roligt, det kan iaf bli många skratt när man är hemma och det är alltid lika kul :P

När jag var yngre kanske vi inte kom så bra överrens alltid men nu när man växt ifrån den tiden har man också insett att ens föräldrar kan man inte vara utan. Jag uppskattar att jag alltid kan ringa hem vad det än är, och mamma säger: det löser sig alltid. Och hon har alltid rätt. Även om jag står på egna ben och vet att jag klarar mig har jag min trygghet hos dom och jag skulle heller inte vara den jag är utan deras påverkan. En sak jag lärt mig är att man kan växa upp och bli en bra person, leva ett lyckligt liv trots motgångar och hinder på vägen. Det gäller bara att bestämma sig.

Vi kanske inte är världens bästa i vår familj på att uttrycka oss, men jag älskar er ♥


By the way mamma och pappa, kolla in vilken fin gran vi hade det året ;)


malin




Kärlek

Dag 02 - min första kärlek

Oj, kärlek. Och den första, när kan det ha varit? Kanske i mellanstadiet nån gång då man frågade chans och blev ihop med den ena efter den andra. Jag minns att vi hade en "kö" till vissa killar, när killen gjorde slut med en blev det nästa tjejs tur :) Men den första som jag minns att jag var kär i var nog en som heter Mikael. Vi var tillsammans ganska länge för att vara på den tiden. Han ville pussas på bussen, då höll han upp jackan över oss så ingen skulle se, haha! Vi skrev också en massa kärleksbrev till varandra, men dom har jag nog inte kvar. Sen efter det har det ju varit många killar i mitt liv, jag är inte den som varit singel länge. Men nu har jag levt singellivets roliga dagar, och ibland mindre roliga dagar, länge. För tillfället funkar det alldeles utmärkt, men dagen jag hittar någon speciell kommer jag inte bli besviken ett dugg ♥


malin

Me, myself and I

Dag 01 - presentera mig själv

Eftersom mitt lösen till bloggen slutade fungera och gav min dator spel så har jag nu tagit bort det och då kanske någon ny vilsen har hittat hit, därför tänkte jag påbörja mina trettio inlägg med att presentera mig.

Jag är inne på mitt 23e år i livet och befinner mig i skrivandes stund i min lägenhet i Göteborg. Här i göteborg jobbar jag och står i hela dagarna på Team Sportia. Har alltid varit en TS brud by the way. Är uppvuxen i Herrljunga, flydde under gymnasietiden till Vårgårda där jag läste Handels, därifrån hamnade jag en sommar i alingsås, för att sedan flytta till Jönköping. Jönköping blev lite av en nystart med mycket förändringar. Efter Högskolan där kände jag att det var dags för ännu en förändring och jag flyttade till Göteborg vilket hittils känns som mitt bästa val i livet. Göteborg är min stad, helt säkert. Jag är ganska lungn som person men har ett jäkla temperament, så när jag väl blir arg blir jag riktigt arg. Jag kan ha en oförmåga att verkligen ta tag i saker och det kan ta ett tag innan jag gör slag i saken men jag är också riktigt envis så det dröjer innan jag ger upp något när jag väl börjat. Lite onödig fakta är att jag är chokladberoende, älskar tatueringar, måste ha morgonkaffe annars blir jag en zombie, kan sträcktitta på One Tree Hill och grina floder till serien, är inte pedant och förstår inte hur jag nånsin ska klara av att ha ett hus och hålla ordning i det. Vill också att alla nära och kära ska flytta till Göteborg för det bästa jag vet är att ses över en kopp kaffe och bara prata.

Ja, det var ju ett försök iaf.


malin