Lite irriterad på TRE

Ska ju byta abbonemang från 3 till Telia. Och detta ringde jag och frågade TRE om för kanske 2 månader sen. Då sa dom att det bara vara att teckna ett nytt abbonemang hos någon, och så fixade dom nummerflytt. Frågade om jag kunde göra det i samband med att mitt gamla hos TRE gick ut, och det var inga problem, men dom nämnde inte något om någon uppsägningsavgift. Vet såklart att man har tre månader om man säger upp det i förtid men trodde att när bindningstiden gick ut så behövde man inte betala det. Och det frågade jag om när jag ringde, och dom sa att det inte kostade något extra eftersom abbonemanget gick ut då. Snacka om att luras, men detta kan jag såklart inte bevisa. Var riktigt sur nu när jag pratade med deras kundtjänst. Då hade jag såklart sagt upp det när jag ringde sist, men nu måste jag alltså betela 3x69 kr, struntsumma egentligen, men inte just nu när man är riktigt pank.

IRRITERAD!


malin

Färg tar bort färg?

Missade nästan hela idol, färgade håret, behövdes för det var verkligen trist och livlöst. Lyckades undvika färg i ansiktet men däremot är jag svart om några fingrar, och hur det gick till vet jag inte för handskarna var hela. Någon sa att jag skulle kleta på mer färg och sen tvätta bort igen, att färg tar bort färg. Men jag testade nog lite för sent, för det hjälpte inte..

När jag hade gjort mina muntliga redovisningar idag släppte alla spänningar och jag var sjukt trött när jag kom hem. Skönt med en relativt lungn helg, för nästa vecka är det dags att höja koncentrationen igen och fixa slutexaminationen.

Var på Elgiganten idag och kikade på mobil, så jäkla mycket bättre service än på Telia, trots att det var mcket folk där inne. Dit går jag defenitivt tillbaka nästa vecka! Blir nog ingen IPhone, har kommit på att den är alldeles för dyr för mig, men blir troligtvis en annan touchscreen-telefon, en vit fin sak :)

Nu ska jag försöka se lite repris av idol på nätet, om det finns ute. Sen ska jag våga mig ner i den läskiga tvättstugan, hatar att tvätta på kvällen och gå ner sent och hämta den, scaaaryy..


malin

Spontanitet

Imorses var det panik som stod på schemat. Läste klockan 7 att vi skulle ha förberett två mindre muntliga framträdande tills idag. Som tur var så hade nästan hela resten av klassen också missat detta. Så alla kom precis lika dåligt förberedda och nervösa till skolan, men allas presentationer gick jättebra och fick verkligen lära oss idag hur det faktiskt kan vara ibland, att man kan få gå upp och prata utan att ha förberett ngnting, och att man inte dör för det. Och föreläsaren vi hade idag var himla bra, grym!

Tills på fredag ska vi dock vara bättre förberedda, då ska vi ha ytterligare två muntliga redovisningar. Så imorgon är det ännu en heldag i skolan, dom tycks aldrig ta slut.

Singstar till helgen, kul kul!


pirr i magen.


malin

IPhone kan vara bra ändå.

Jag ska ju skaffa ny mobiloperatör och nytt abbonemang, och därmed en ny mobil. Har haft en bestämd åsikt om att IPhone ska jag minsann inte skaffa, för det är sån hysteri kring den och alla ska verkligen ha en. Bara för att jag blivit så besatt av att tänka på att alla har en så ser jag också överallt folk som sitter med sina IPhones, till och med går runt med dom i handen på stan, lägger upp dom prydligt på bänken i skolan eller på fiket, eller kollar på dom varannan minut på spårvagnen. Känns som att alla måste se, "titta jag har en IPhone!".

Idag fick jag dock uppleva en positiv sak, med hjälp av just IPhone. En klasskompis var vänlig och kollade mitt tentabetyg på Ladok via sin, för expeditionen var stängd och ingen dator fanns att tillgå. Och min mobil kunde inte ens på sina bästa dagar lyckas med internetkonsten, inte mer än att kolla saldo, om det ens räknas till nätet. Och tilläggas ska att jag fick GODKÄNT på tentan, svåraste tentan ever. Så tack vare IPhone fick vi dagens bästa besked. Den kanske är överlägsen många andra touchscreen-mobiler på fler än ett sätt? Jag vet inte riktigt och jag har aldrig varit bra på kortfattade utlägg, men summa sumarum vill jag kanske ha (köpa) en IPhone och bli besatt. :)


Sluttampen nu verkligen på kurserna. Sista examinationsuppgiften i Presentationstekniker är rolig, men tidskrävande. Så jag funderar på att ge mig och faktiskt inse att jag inte hinner eller klarar av att skriva sista hemtentan i Socialpsykologi samtidigt. Får skriva den 5 veckor efter kursen istället. Och jag ska INTE bryta ihop för det. Nu är det nog med sammanbrott för ett tag iaf. Jag får helt enkelt se det som ett bra beslut och inte som ett misslyckande, vilket jag annars har en tendens att se det som.


malin


Flashbacks och julkänsla!

Igår såg jag och Linnéa på Män som hatar kvinnor. Den var jäkligt rå och äckliga scener, men bra! En av dom bästa svenska filmerna jag sett. Nu vill jag bara ha böckerna.


Så här ser min dag ut idag:



Får flashbacks från C-uppsatsen, mys! Och faktiskt julkänsla!


malin

Huh, ibland kan det bli för mycket..

Tar tillbaka det där om vad jag skrev sist, att det var lättare nu när jag såg målet..igår fick jag en smärre ångestattack, och kunde inte tänka på nånting annat än hur jäkla mycket jag kommer ha att göra. Hur jag ska göra med framtiden, vad jag ska läsa, om jag nånsin kommer få ett jobb, om jag ens kommer få ett extrajobb, när jag ens ska ha tid till att söka jobb, hur jag kommer klara mig ekonomiskt, vart jag ska bo.. ja listan kan göras lång! Kunde inte sova och det gjorde ont i hela kroppen, kallsvettades och mådde illa. Hatar den känslan! Känns som att man hela tiden behöver prestera till 100 % och lyckas med allt man gör, finns ens misslyckande i mitt ordförråd? Jag skulle nog gå under om jag fick underkänt i en kurs, eller om jag står där arbetslös om ett halvår..har man en utbildning förväntas man också få ett jobb inom den branchen, varför har man annars läst? Jag tror dom flesta tänker så..eller så är det bara jag som lider av sjuk prestationsångest, just nu..


malin

Har passerat mittlinjen..

Nu har jag läst lite mer än halva på båda mina kurser, men det känns som jag läst mycket mer och som att målet är nära, känns skönt! Nu är det visserligen tyngre uppgifter som tar mer tid kvar, men när man ser mållinjen är det så mycket lättare.

Dags att söka inför vårterminen! Bara för att jag kommit in på ett annat spår nu är jag sugen på en beteendevetarexamen, men det orkar jag aldrig! Och vilka lån det kommer bli.. nej jag får nog nöja mig med en termin till med något inom sociologi eller kanske arbetspraktik, det lutar åt något av dom för tillfället. Sen vore det skönt med ett jobb. Om det finns några.


I helgen var Madde och Therese här, och vi hade grymt kul som vanligt! Det blev utgång i lördags som var riktigt lyckad. Nu i helgen ska jag tydligen på konsert med Hardcore Superstar och VIP-efterfest, tack vare Jonathan! Han hade vunnit biljetter på pubquiz igår, så linnéa, jag och anna ska med honom dit. Inte för att jag lyssnat på dom speciellt mycket nån gång under mitt liv, men en konsert är ju alltid rolig!


GRATTIS Hanna till jobbet som fastighetsmäklare, du är grym!


I lördags:



malin