Onödigt!

Åkte ner till skolan idag för en och en halv timmes föreläsning, eller kursintroduktion. Var där i 20 minuter max för läraren var sjuk så en annan lärare drog lite info som mest gällde utbytesstudenterna. Kändes himla onödigt att åka ner för det.. Imorgon blir det riktig föreläsning iaf.. skulle ha läst några kapitel i den ena boken till imorgon, väldigt lätt när man inte ens fått böckerna..hoppas jag får dom imorgon. Denna kursen ska jag verkligen försöka läsa lite hela tiden..och inte idiotläsa sista veckan som annars..

Var och tränade med Linnéa förut också..blev inget Core idag, ska köra vanligt hela veckan istället..förra veckan kunde jag inte träna ngn dag efter att jag varit på Core, hade sån djävulsk träningsvärk! Så det vill jag helst slippa denna veckan..

Blir kanske flytt snart också.. får väll se hur det blir..

Läst hela helgen, läste ut "det ska bli ett sant nöje att döda dig" av Magdalena Graaf..riktigt bra bok! Älskar såna böcker..verklighetsbaserade böcker är det bästa..så hemska men så bra..man blir ärligt berörd när man läser såna böcker, det är bra, man får så många nya sätt att se saker på än innan..många tankeställare..

Ville fika med Emma på torsdag i Sundlers café. Men då säger hon att dom har lov! Jag vill också ha lov! Men jag vill också fika med Emma :)

På torsdag ska jag åka hem. Ska kasta mig in i bilen det första jag gör när jag är hemma och åka iväg till vårgårda..vill försöka hinna träffa alex om det så bara är för 5 minuter, innan han åker och jobbar..och sen får jag träffa han hela helgen. Åh, längtar! På lördag är det inflyttningsfest hos Bodil, så på fredag ska jag och alex till alingsås och kika efter inflyttningspresent..och så ska jag in på Team Sportia också, måste ju prata om jobb i jul..måste tjäna lite pengar.

Feeling good..feeling great!


malin


What's going on outside my lonely window

Varför måste du vara sjuk? Hade varit fint att träffa dig idag..efter förra helgens oreda..Krya på dig älskling!

Vår redovisning gick helt okej! Tyckte vi hade designat väldigt bra om man jämför med en del andra..men tyckte ändå att många låg på samma nivå, alla hade gjort ett bra jobb. Sen var det ju vissa som tyckte dom var helt överlägsna, men men, vi är nöjda!

Har lånat Magdalena Graafs bok av Linnéa, "det ska bli ett sant nöje att döda dig". Ska läsa i helgen, har ju inget annat för mig.. kommer bli en väldigt trist helg. Alex är sjuk..så jag kan inte åka hem heller, för då blir jag bara sjuk själv, med mitt immunförsvar som är värdelöst. Hanna och Anton skulle komma imorgon men Anton är också sjuk så det blir inte så..fy vad tråkigt!

Ikväll ska jag bara sitta framför tv:n, se på Idol och äta godis..superskoj..kanske.

Mando Diaos låt "Ochrasy" på deras nya platta är helt underbar..lyssnar på den hela tiden. Hans röst är underbar, sjunger himla bra. Hela deras skiva är bra, en sån känsla är det väldigt sällan man träffar på..vill se dom live igen, vilken upplevelse.

Tvättid nu..fredagsnöje.


I feel dizzy all laid back
And I´m too blind to see
What´s going on outside my lonely window
I´m turning on the TV screen
Watch the news for a while
Then I fall back to sleep again

And I´m dreaming ´bout times
Times that are gone
Times when I lived alone
In my own land called ochrasy
That place was everything to me
The world I made it up you see
It´s all there in my fantasy
And I believe it

I´m waking up again and see that war on screen again
And it makes me want to go and hide
This world is full of misery
The anger is too big to see
That´s why I had to dream this dream..



malin

uttråkad!

Skriver blogg i ren uttråkning..jag har så tråkigt! Finns verkligen inget att göra.. och inget att se på TV ens.. trist.

Lämnade in projektet idag, redovisning imorgon. Måste kolla på vad jag ska säga.. känns inte som vi förberett den så noga..men det går nog ändå.. Sista dagen på kursen också, så skönt. Sen börjar nästa redan på måndag..man klagar att man inte har ngt att göra när man kommer hem nu, då vill man ha ngt att plugga på.. men sen när nästa kurs kommer dra igång kommer man klaga över att man måste plugga. Är för trött.. Jag längtar till juluppehållet..här har man ju inga lov, lite segt..men vi är lediga från den 20/12 till 9/1 iaf..men då ska jag förhoppningsvis jobba. Så ledighet blir det nog inte ändå.. Men ser fram emot mer tid med Alex, fira jul och nyår med honom..han är den bästa som finns.

Men nu är han sjuk..har nyss suttit och pratat videosamtal med han..hoppas verkligen han blir bättre tills imorgon så han kan komma hit, eller om jag åker hem till honom..spelar ingen roll, vill bara träffa honom, saknar honom hur mycket som helst nu..

Och Hanna och Anton ska komma hit på lördag, så det vore kul att festa med dom när dom väl är här! Får se hur det blir..krya på dig fort nu alex :)

Fy vad jag har tråkigt..men imorgon ska vår grupp äta på den nya thai-restaurangen vid Juneporten. Buffé! Åh vad gott! Älskar thaimat. Blir kul! Fira att kursen är slut och projektarbetet.



malin


Min Alex..

Mina fina vänner..

trött..överallt..

Kom hem från träningen för en stund sen. Den var riktigt jobbig! Men kul! Ska nog dit på onsdag igen och köra samma pass, ger nog riktigt bra träning. Det känns iaf :) Kommer ha världens träningsvärk imorgon..känns redan nu som att jag går som en gammal gumma..

Idag kom vi riktigt långt med projektet! Nu är vi nästan klara. Inlämning på torsdag och redovisning på fredag. Sen är kursen klar. Fick förresten VG på min första kurs! Himla nöjd, bra start på högskolan..trivs väldigt bra! Men det är mkt att göra, mkt plugg, men man får stå ut. Det känns verkligen som om det ger någonting, själva utbildningen är ju så aktuell i allt den handlar om, och jag har nog hittat något äntligen som jag vill göra i framtiden..nu är man inte så vilsen som man varit i princip ända sen man skulle välja gymnasieval..det var ju då man skulle bestämma vad man ville bli, men det kunde inte jag, jag har aldrig vetat, vet fortfarande inte exakt. Men jag har nog hittat mitt område iaf..

Helgen var... helt jävla värdelös? Nä egentligen inte.. för jag tror det behövdes, och nu vet jag vad som behövs och vad Vi vill..även om det kändes, långt inne..men jag vet att han älskar mig, det är det viktigaste. Och jag älskar honom..mest av allt.


Och vad gör man i ett sånt här läge? Jag hatar det.

malin



funderingar..

Helgen har varit jättebra! Var hemma i herrljunga. Åkte till Göteborg på lördagen med Alex, Hanna och Anton. Jill fyllde 20, så det var lite fest! Synd att inte Emma var där, saknar dig min vän :) Sen på söndagen var jag med Alex hela dagen..helt perfekt. Känns alltid lika tråkigt bara att åka ifrån honom..hem till Jönköping..önskar att det var lättare..

Idag har jag verkligen pluggat hela dagen. Läst och läst och läst..ska läsa ännu mer sen. Har seminarie på onsdag och torsdag, så böckerna måste bli utlästa..borde börjat tidigare.

Imorgon ska vi jobba med projektarbetet. Ska hem till Josefin och käka tacos och komma på massa bra idéer, deadline nästa vecka.

Det känns faktiskt lite meningslöst när jag vet att vi vill olika saker..jo jag vet att det är 3 år kvar..men vad händer sen då? Jag vet att jag inte vill komma tillbaka, jag vill ha en framtid där jag trivs..men jag vill att den ska vara med dig..


Men jag är beredd att göra allt som krävs ändå..


malin



Kan jag inte få slippa?

Bad day..

Trodde yrseln var borta för gott. Men så kom den tillbaka ngn gång för två veckor sen, men bara en dag, så visst trodde man det var för en gång bara. Jag är så jäkla trött på det. Har haft det flera år nu, till och från, ibland ofta och ibland har det gått länge imellan.. och aldrig blir det mildare eller bättre, utan lika jävligt varje gång. Vaknar på morgonen, känner mig väldigt trött men går upp och börjar göra iordning mig. Sen börjar jag se suddigt, det börjar tjuta i öronen, och jag börjar kallsvettas och får hjärtklappning. Även om jag sätter eller lägger mig ner så sitter huvudvärken, som alltid kommer efter, i hela dagen. Och då är hela dagen förstörd! Missade en ganska viktigt föreläsning pga detta idag..projektstart och saker som handlar om boken vi läser.. blir så förbannad. Jag har varit hos läkare, det enda hon kom på var att jag nog hade ätstörningar, det gjorde mig ännu mer arg..

Varit sjuk nästan hela sommaren, fick ligga på sjukhus och missade nästan hela min student, det är inte rättvist... vill bara kunna koncentrera mig på allt nu, give me a break!

Blev ännu mer sur när jag såg på mitt kontoutdrag att APT dragit 200 kr från mitt konto i lördags. Jag beställde en cider på 40 eller 50 kr. Och jag bad inte att dom skulle dra på mer. Ringde dit och frågade, dom sa att dom alltid drar korten på 200 kr, och att bartendern ska säga det och ge växel tillbaka. Men nej, det var verkligen ingen som sa att dom skulle dra kortet på 200 kr när jag lämnade fram det och jag fick defenitivt ingen växel tillbaka. Det enda jag fick var ett kvitto att skriva på och ett kvitto att behålla. Kan dagen blir bättre? What a wonderful day! Jag skulle ringa på onsdag igen så skulle han kolla med bartendrarna om ngt "kunde ha blivit fel". Orkar inte direkt bråka om 150 kr, men när man har 500 kr kvar nu att leva på resten av månaden pga detta så känns det lite taskigt..

ARG!!!!!


malin

Sömnbrist..

Är så trött.. kom hem ungefär halv 5 igår, eller imorses.. Korridorsfesten var okej, lite folk, F-huset svek, men tyckte det var kul ändå. Sen blev det lite vidarefest i några lägenheter på nedervåningen. Kl 12 åkte vi ner till stan. Gick först till O´learys, det var hur kul som helst, träffade Elin och Erik, och Magnus, en kompis till Erik. Det stängde redan kl 1, så vi gick vidare till APT. Okej, allt bra man hört om det stället, ja det stämde isf inte. Tråkigt ställe. Efterfest hemma hos Elin och Erik! Toast och lite likör 43 :) Sen blev jag alldeles för trött så vi tog en taxi hem. Varför bor jag längst upp på Dalvik? Jag vill flytta..

Har skickat in ganska många intresseanmälan till olika lägenheter. Hoppas jag får napp snart..

Alex har åkt.. känner mig ensam.. önskar att det kunde varit annorlunda, att jag kunnat träffa honom oftare. Men vad gör man, jag gjorde ju ett val.. Älskar honom!

Imorgon måste jag verkligen plugga.. har inte läst ngt på hela helgen. Men först är det skola kl 9-12 och sen ska jag träna.

Vart tog min motivation vägen?


malin



80-tals hysteri..

Godmorgon. Jag är jättetrött. Alex ringde och väckte mig..grr.

Men det var nog bra, ska iväg halv 12, jag och Linnéa ska till myrorna. vi ska se om vi hittar ngt 80-tals liknande att ha på oss på onsdag. Det är återinsparkssittning, med 80-tals tema. Jag är glad att jag har mina fina converse iaf, dom var ju moderna då också :)

Sen ska jag träna efter det, och vid 2 kommer Alex. Längtar längtar längtar!

Ikväll blir det Kanske ut och äta taco, men har inte hört ngt bestämt än hur det blir. Och imorgon blir det fest här i F-huset! Iaf förfest, folk drar väll ner på stan sen, fast jag har absolut inga pengar till det, så jag drar på stort på förfesten istället :) Vi var ute i förrgår och satte upp lappar på dörrarna, får väll se om det kommer ngn elak vakt och flyttar på dom, eller avbryter festen ikväll. Tycker det är helt knäppt.

Nu måste jag skynda..ska hinna städa, äta frukost, göra iordning mig och massa andra småsaker innan linnéa kommer..



malin



skumt..

Jag fick VG på tentan! Himla bra, och G+ på PM:et också, jättenöjd, nu kan man äntligen lämna det bakom sig.

Kom hem från träning för en timme sen ungefär.. imorgon blir det lite träning igen, ska spela laserdom med INFO Event gruppen, alla säger att det är hur jobbigt som helst, och att träningsvärken efter inte alls blir kul. Och efter sen ska vi baka egen pizza och det blir väl lite dricka med.

Helgen har varit både bra och dålig..eller mer skum. Ibland hänger man inte alls med på vad som händer.. Var iaf hemma i Herrljunga, träffade Hanna, Anton och Emma! Hur längesen som helst jag träffade Emma. Det var kul! Saknat henne! Fest blev det ju, kul ibland, och mindre kul ibland.. eller vad säger du..

Har försökt komma ngnstans i min engelska bok om teknik eller vad den nu handlar om.. det går hyffsat, den är ganska lättläst så men den är 250 sidor lång! Bara det gör det så väldigt mkt mer jobbigt..

Alex ska komma hit i helgen, ser fram emot det..hoppas verkligen det blir så nu. Saker har ju en tendens att ändra sig när det kommer till just den frågan..


Your opinion, what is that?
It´s just a different point of view..


malin