intemindagidag

Nu var det slut på det roliga och så flyttar jag hem igen, för 2 veckor iaf.. Hade inte haft något alls emot att bo med alex, skulle jag gärna fortsatt med om det bara hade gått, men den tiden kommer väll. Nu ska inhandlandet av alla saker börja göras. Det är mycket, satte mig och skrev en lista häromdagen, det är så mycket man behöver som man inte tänker på. Har börjar lite smått nu iaf, det är kul att veta att sakerna är till ens egna lägenhet, men tänk om det kunde vart gratis också :)

Idag har jag jobbat i den olidliga värmen. Fy vad det är hemskt att jobba när det är så kvavt och äckligt. Och idag var det inte min dag, glömde det ena och det andra, fast det var jag nog inte ensam om, alla klagade på värmen och på hur glömska och konstiga dom blev av den! Bra att ha något att skylla på iaf. Jobb imorgon och på lördag också..fick en extra dag på måndag, det är bra, lite extra pengar.

Ikväll är alexander på "Where the action is" i strömstad. Längtar till strömstad,åka bort med dom bästa,hur bra som helst.

I tisdags tog jag proverna för att se om jag är frisk. Men eftersom det var borås som beställt dom fick jag inte reda på svaren. Förhoppningsvis innan helgen, åh, blev så sur. Men jag friskförklarade mig själv så vi firade med en mysig kväll, satt och drack lite och käkade glass, perfekt.


malin

Domedagen har kommit

Ja nu är det faktiskt tisdag den 25 juli. Om lite mer än 12 timmar ska jag åka iväg och ta mina förhoppningsvis sista prover. Och jag vill att dom ska visa: FRISK så mycket som det bara går! För jag vill dricka champagne :)

Just nu är jag inflyttad i alingsås för några dagar, i alex pappas lägenhet, hemma inatt bara. Dom är i Grekland. Vore hur härligt som helst att kunna åka nu också, men nu ska pengar sparas, så gott det går iaf. För jag ska bli fattig student! I torsdags fick jag lägenhet, och idag blev jag erbjuden ännu en, jag har flyt! Men den jag skrivit kontrakt på är helt nyrenoverad och jättefin. En liten etta med balkong, eget kök och toalett, det bästa :) Tror att området kommer bli väldigt bra när allt är färdigt, dom gör om alltihop. Så den 15 augusti får jag tillgång. Usch, det är skrämmande. 3 år. Nu ska grodan malin flytta härifrån.

Inte så långt kvar på jobbet nu, jobbar tills v.32. Är ledig några dagar den veckan så då åker vi till strömstad. Ska bli så kul, att få göra något riktigt, jag som missat hela sommaren pga den jäkla sjukdomen. Känns som att jag bara jobbat eller vart sjuk.

Saknar er vänner, som jag inte träffat sen studenten [!!] är arg för allt jag missat, vi måste träffas,och ta igen! Jag saknar ju er..

Det känns så himla bra att veta att jag hittat rätt. Jag kommer verkligen sakna ihjäl mig efter dig, Alexander! Men 3 år kan jag klara.. När jag känner så här, då går allt.


malin


Det går fort..

För fort !

Åh jag tänker på alla fördelar som är många, och så tänker jag på alla nackdelar, och blir ledsen och undrar vad jag egentligen håller på med. Vad är det jag ska göra. Varför gör jag det, är allt idioti. Men samtidigt tror jag innerst inne att allt kommer ordna sig och att det kommer bli bra, det kommer ordna sig..för jag känner mig säker på det jag har, på det vi har, tillsammans..

Imorgon ska jag kolla på en lägenhet, spännande men vips så kommer verkligheten mycket närmare. Men jag längtar också, det kommer bli bra och hur kul som helst att flytta hemifrån, inte varje dag man gör det :) Fick reda på häromdagen att Linnéa ska börja samma program som jag, kul att man kommer känna någon!

Detta har varit det svåraste valet jag någonsin gjort, känns verkligen att man står inför en stor förändring nu, konsekvenserna skulle inte ha blivit något lika hur jag än valt.

I know the difference between love and hell.


malin

sol till kropp och själ..

En kräfta, jag ser lite ut som en sådan i ansiktet idag. Har varit kanonfint väder i helgen, massa solande, och jag har bara njutit. Igår var vi hos Anton och grillade och såg film och idag har vi solat, åkte till säven..

1 vecka kvar exakt på tisdag,känns som att jag väntat länge nog nu på att få börja min sommar ordentligt. Så himla tråkigt att bara se på!

Jag kom in på högskolan. I Jönköping. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Känns bara som en röra inuti mig. Vet inte vad jag ska tänka, eller säga. Det är ju dumt att sumpa chansen nu när jag väl kommit in. Men jag har inte heller hunnit tänka riktigt om det är det jag vill göra. För några månader sen såg allt annorlunda ut, då hade jag inte tvekat, då ville jag komma bort, oavsett! Men nu..jag har ju hittat det jag vill ha, här. Och det känns så svårt att lämna.

Du är resan som jag velat ska ta fart

Du är gåtan som jag aldrig löser klart

Du är början på nåt nytt och nånting underbart

För mig, för mig, för mig..


malin

frustration

Dagarna består av jobb, för det mesta. Det är segt för folk går inte på stan nu, så det finns inte mycket att göra överhuvudtaget. Men det är helt klart mer okej att stå där nu och veta att man får pengar för att inte göra så mycket, än när man hade praktik, då var det drygt. Annars är det mer och mer frustrerande för varje dag att inte få göra det och inte det och inte det, det är mycket man inte får göra nu..räknar dagarna till den 25 juli, då jag ska ta nya prover.

Var ledig torsdag och fredag denna veckan, så jag åkte till Tylösand på onsdag kväll, mamma och pappa var där.. Underbart väder, och det var så härligt att bara ligga och slappna av på stranden. Lite sämre väder på fredagen men då gick vi på stan och shoppade lite istället, helt okej det med. Sen åkte jag hem på fredag eftermiddag,mycket tågåkande, först från Halmstad till Göteborg, 1 timma och 20 minuter. Fick vänta där 40 minuter, sen 1 timmes tågresa hem..och glömde min mp3 i stugan så det fanns ju inte mycket att sysselsätta sig med.. Sen åkte jag till alex, var på Tånga Hed på kvällen, inte ett dugg intressant med alla lastbilar men jag gör allt för hans skull. Blev ganska sent, upp och jobba igår, kände inte av att jag var trött förän det kom in en grinig tant och klagade på att jag inte sa Hej i kassan till henne, fastän jag sa hej först..kan ju inte hjälpa att hon inte hörde det, sa det tillochmed högt. Och inte kan man säga ngt tillbaka, för kunden har ju alltid rätt..åh, så irriterande. Efter jobbet åkte jag, Hanna, Anton och Alex till Liseberg. Hur kul som helst!

Det kanske ingår att bli besviken..kanske får man ta det..men att höra så elaka saker sårar.


malin