My baby

Nu har den äntligen anlänt, min nya, fina, snabba dator! Visst är den fin :)



Efter många om och men kunde jag hämta ut den. Posten kan man svära åt många gånger ibland. Denna gången hade dom skickat datorn till fel utlämningsställe, hämtat den därifrån för att sedan skicka den till rätt utlämningsställe där jag bor. Men detta visste ju inte jag förän jag gått en bra bit och virrat runt för att hitta stället som stod på min avi, fel ställe, där dom förövrigt verkade helt inkompetenta.

Men vad gör väl irriterande saker en sån här dag, jag har ju en ny dator! :D Nu ska jag bara lyckas rädda mina saker på den gamla datorn, hoppas åt mig att det går!


malin


Bekännelser

Dagens bikt: Sovit länge, ätit för mycket godis, orkade bara halvstäda lägenheten, legat i soffan resten av dagen.

Ja på min enda lediga dag denna veckan var jag alldeles för trött för att ens orka gå utanför dörren. Men jag är ledig på måndag igen, då ska jag göra lite mer utav min dag. Men just nu fortsätter jag slita på min mjuka soffa, kolla på idol och vila upp mig för helgens jobb. Har jag sagt förresten att jag har "fast" jobb fram till nyår åtminstone, tis-fre och varannan helg. Helt underbart. Lite extra tid för mig att söka jobb. Jag som inte varit ute på arbetsmarknaden så länge tycker redan det är jobbigt att inte veta, ovissheten och ångesten som sakta kryper sig på när det inte går framåt. Och då känns mina "problem" ändå små jämfört med vad alla måste ha känt, alla dom som förlorade sina jobb när ekonomin var som sämst, dom som hade familjer att försörja. Och då är jag bara i början av en lång resa, jag har en utbildning och jag har ju faktiskt ett jobb, även om det är osäkert och ovisst, men man måste väl lära sig att se möjligheterna istället. Som mamma säger, det ordnar sig alltid.


By the way, Håkans nya skiva ♥

Den 6 november är det jag, Linnéa, Hanna, Isabelle och Håkan!

malin