jag saknar dig!

Halv 1 lyfte flyget från Landvetter. Det kommer bli 10 långa och jobbiga dagar. Jag saknar dig redan alex! Grymt mycket!! Men jag hoppas iaf att ni får en kanonbra resa och att Japan uppfyller förväntningarna! Det är trist att det är så dyrt att ringa, och att tidsskillnaden är så stor..det är jobbigt att inte kunna prata varje dag som man är van vid..men jag hoppas att jag får ett samtal imorgon, på vår ettårsdag..och så får man ju självklart ringa och säga grattis på hans 20års dag på tisdag!


I lördags var det 20års-fest hos Hanna och Anton. Kul att träffa folk man sällan ser längre, en väldigt lyckad fest! Men vissa somnade ju redan kl 1, men innan han däckade var det iaf lite roligt att få höra: "Du är ju verkligen min andra hälft du vet om man säger det så där på svenska du vet". Sagt på en rejäl fylledialekt :)

Ikväll blir det lite vin och mat hos Hanna, vi får väll trösta varandra och dränka vår längtan i vinet, och så kanske en tur till parken om man känner för det.


Jag älskar dig mest av allt Alex, saknar dig så himla mycket!

malin

pengar..

Idag har jag gått på stan en stund. Fick köpt klart alex present, och hittade lite till mig själv också..soligt och varmt idag, härligt!

I helgen var det ju bröllop. Det var jättefint, god mat och roligt. Och i fredags fixade vi lite presenter till veckans födelsedagsbarn, Hanna och Anton. Efter bröllopet i lördags så åkte vi hem till toni för att grilla, det var svinkallt och mörkt. För vi började grilla typ halv 11 på kvällen..inte så smart..

Imorgon blir det en heldag i skolan med SPSS, som är så väldigt tråkigt så jag vet inte vad man ska likna det med..och jag blir så arg på allt med skolan nu överhuvudtaget! Jag missade en grej förra veckan när jag var sjuk, mailade vår ena lärare och frågade om jag behövde komplettera. Hans svar var att jag inte behövde det. Och igår får man ett mail från vår andra lärare att alla som missade det ska komplettera med en ganska stor uppgift. Blir så arg på henne! Hon är så konstig! Likadant så har hon skickat ut massa mail om att vi ska göra individuella anteckningar till ett seminarie vi hade igår, men en halvtimme innan säger hon att vi inte ska göra det, att det inte alls var så hon menade. ARGGHH!! Plus att vi egentligen ska ha 15 föreläsningstillfällen, men hon har (fruktansvärt stolt över sig själv tydligen) lagt in 21 st. Men inte tagit bort ngn kurslitteratur..! Ja, jag är upprörd..


Det känns som att jag går och väntar på att du ska ändra dig, jag är livrädd..


malin

sjuk! såklart!

Fick en bra start på veckan med ett VG på förra tentan, det trodde jag aldrig, blev jätteförvånad! Fick poäng på rent egetpåhittat, för jag kunde verkligen inte frågorna, trodde jag..men verkar som han varit generös mot många. Sen blev det sämre och sämre. Fick lite ont i halsen i måndags kväll, sen igår vaknade jag med hög feber och ännu mer ont i halsen. Men fick samla ihop mig och åka till skolan ändå..Så himla typiskt att bli sjuk nu, massor av betygsgrundade uppgifter i skolan som man måste göra, och om man missar en sån genomgång blir det nog svårt att ta igen det, för programmet är inte lätt! Och så bröllop på lördag..måste ju bara bli frisk, har ju köpt klänning och skor, och så får jag inte träffa alex denna helgen heller om jag inte blir frisk, saknar honom jättemycket! Typiskt min otur, blir alltid sjuk när det är ngt!

Feberdrömmar brukar oftast vara hemska, jobbiga och stressande men inatt var man bara glad när man vaknade, för drömmen slutade väldigt bra.

Saknar dig alexander!

malin

just jag

Märker att det blir mycket bloggskrivande när man inte har så mycket annat att göra just nu. Söndag idag och för en gångs skull har jag ändå läst ganska många kapitel i böckerna, och det känns bra. Men dom är långa, gråa och trista..

Jag är iaf inte grå idag. Låg ute i solen och försökte få till årets första bränna och det slutade sådär. Jag gick in efter 4 timmar och var nöjd,men nu är det jag som förmodligen kommer att gå omkring och liknas vid en kräfta imorgon för mitt ansikte lyser och bränner av rött! Jag har bränt ögonlocken och kinderna som vanligt, varför lär jag mig aldrig? Trodde inte solen var så stark i april..har nog dock aldrig solat i april förut seriöst med bikini och allt där till.

Saknar alex jättemycket nu..har knappt hunnit prata med honom i helgen mer än 5 minuter i sträck för han har haft fullt upp på annat håll.. ibland önskar man extra mycket att man bodde hemma, men ibland inte..

Nu ska jag ta mig iväg på en promenad,en kort blir det nog för böckerna drar i mig från alla håll, fastän jag har svurit många gånger åt dom..att dom inte fattar.

Grannen grillar nedanför och det enda jag har är pasta och knäckebröd.


malin

Musikanalys!

När man inte har ngt att göra en fredag.. :

 

REGLER
1. Sätt spelaren på shuffle.

2. Tryck på nästa låt mellan varje fråga.

3. Använd låttiteln som svar på frågan även om det inte stämmer in nånstans.

 

  • How are you feeling today? Pete Yorn - Ever Fallen in love

Kommentar: Borde jag inte blivit kär? Nej det tycker jag inte stämmer.

  • How were you last week? Kent - utan dina andetag

Kommentar: Kan inte leva utan dina andetag Alex!

  • How do your friends see you? Mando Diao - This dream is over

Kommentar: Ni har väll inte gett upp hoppet? "I can´t breath without your life by my future"

  • Will you get married? Mando Diao - Long before rock´n´roll

Kommentar: hur ska man tolka det? Att det aldrig blir av?

  • What is your best friend's theme song? Lambretta - Get it right

Kommentar: Inga mer misstag, den här gången ska det bli rätt. Kämparglöd kanske?

  • What is the story of your life? Agnes Carlsson - For love

Kommentar: Stämmer väldigt bra..

  • What was high school like? Arctic Monkeys - Still take you home

Kommentar: en ytlig topshop princess, a rockstar too? Nä då. Det var en bra tid!

  • How can you get ahead in life? Sebastian - when the nights come falling

Kommentar: ta vara på nätterna?!

  • What is the best thing about your friends? Erik Segerstedt - knocking on heavens door

Kommentar: vad ska det betyda då?

  • What is tonight going to be like? Damien Rice - Volcano

Kommentar: inte så deppig som låten hoppas jag..?!

  • What's instore for the remainder for this weekend? Laleh - prinsessor

Kommentar: fattar inte frågan riktigt..

  • What song describes you? Cascada - everytime we touch

Kommentar: att jag mår som bäst när jag är med den jag älskar kanske,låten handlar ju bara om känslor och om kärlek..

  • To describe your grandparents? PINK - Conversation with my 13 year old self

Kommentar: "Until we meet again, Oh I wish you well oh, I wish you well, Little girl." Kloka råd och kärlek!

  • What song will they play on your funeral? PINK - I´m not dead

Kommentar: Ja det vore ju lite märkligt..jag finns alltid kvar!

  • How does the world see you? Arctic Monkeys - A certain romance

Kommentar: det hoppas jag inte! Ni lyssnar väll? Och jag kan aldrig bli arg på er =)

  • Will you have a happy life? Andreas Johnson - What if

Kommentar: Om jag hade gjort annorlunda kanske jag hade fått ett bra liv?!

  • What does your friends really think of you? Kashmir - Gorgeous

Kommentar: Ja det hoppas jag =)

  • Do people secretly lust for you? Salem Al Fakir - Dream Girl

Kommentar: Tydligen.!

  • How can I make myself happy? Mando Diao - Down in the past

Kommentar: not hang around with you?

  • What should you do with your life? Marcoolio och Linda Bengtzin - Värsta schlagern

Kommentar: Haha! Skriva en bra schlagerlåt kanske!?

  • Will you have children? Veronica Maggio - Dumpa mig

Kommentar: Trist slut...

 

Ja det var lite svårt på en del frågor..eftersom låten inte hade ngt att göra med det som frågades efter! Men det är kul att analysera musik! Textens innebörd är ofta det intressanta och det som gör att låten blir så bra!



malin

 


45 minuter

Nu har jag (förhoppningsvis) börjat med en ny vana, att gå till skolan. Det tar 45 minuter att gå dit, och jag har gjort det två dagar nu, så nu gäller självdiciplin och att inte vara lat! Men idag var det varmt och skönt ute, för en sekund inbillar man sig att det är sommar..vad skönt det vore!

Idag börjar min helg! En tråkig helg kommer det bli..alex är i vårgårda och jag är här.. han ska på svensexa på lördag och jag har inte råd att åka hem, för ska ju hem nästa helg då vi ska på Jessicas och Connys bröllop! Och helgen efter det Hanna och Antons 20års-fest och självklart en mysdag i göteborg med alex, måste ju fira hans födelsedag och vår ettårs dag innan han åker iväg till Japan!

Jag undrar:
- Vart min faktura för klänningen tagit vägen?
- Vad ska vi egentligen ha tenta på?
- Varför får vi studenter så lite pengar?
- Vad alex egentligen önskar sig i födelsedagspresent?
- Varför det alltid blåser i Jönköping?
- Varför grannen måste borra dag ut och dag in så man blir döv!?
- Och varför jag inte utbildar mig till något speciellt yrke? (lite sent att tänka på nu, och varför kom jag på att jag ville gå organisationskommunikation nu, lite sent malin, bra jobbat!)

Hoppas på att Linnéa kommer hit med lite filmer sen, så att man har ngt att roa sig med.

Jag saknar mina gamla vänner! Emma, jag ska se när du går på bal och du kommer vara finast av allihop! Hanna, din 20års dag kommer sent att glömmas och vi borde fira när vi är färdigutbildade du och jag :)


malin

skakig..

Kom nyss hem från skolan. Idag var det iaf en intressant föreläsning, hoppas det fortsätter så. Vaknade med världens huvudvärk imorses och det blev inte bättre av bussfärden till skolan, antingen var det världens sämsta busschafför eller så var det en dålig buss, för det skakade och hoppade och det kändes som att han körde på varenda sten och kant som fanns. Och nu känns det som att jag är sjuk. är helt skakig i hela kroppen, benen känns jättesvaga och mår lite illa..vill inte bli sjuk nu!

Och så var påsken över. Har inte festat någonting, så skönt med en lugn helg! I fredags var alex på elmia och vid 6-tiden kom han och hans kompisar hit och var ganska fulla, och roade sig med att andas helium ur en stor ölballong :) Resten av helgen var lugn, köpte Jumanji, den klassiska filmen från när man var liten, den är bra! Och så köpte alex Bortspolad, alla barnfilmer som kommer nu är ju jättebra :) I söndags var mamma, pappa, daniel och Bosse här. Jag och mamma gick på A6, shoppade lite. Alex tröttnade efter 10 minuter och gick själv.


malin


mmm godis!

påskhelg och ingen mer skola denna veckan! Och äntligen ska jag äta lite godis, hållit upp i några månader nu, men det är ju påsk, då måste man unna sig lite påskgodis :)

Var och hälsade på Linnéa i måndags på sjukhuset, hon har opererat blindtarmen. Usch, hoppas man slipper göra det,låter inget kul. Men nu är hon hemma, krya på dig! Tog en promenad från ryhov sen hem i det fina vädret, älskar solen, men nu verkar det bli sämre väder igen..trist.

Längtar jättemycket tills imorgon natt nu, då alex kommer hit. Sen på fredag ska iaf han till elmia, frälst i bilar som han är, får väll se om jag följer med. Annars blir det förhoppningsvis lungt i helgen, har inte råd att festa och har ingen lust heller.

Den nya kursen är än så länge tråkig! Och bättre föreläsare har man ju haft, vi har en ny nu som hitills bara har haft helt onödiga föreläsningar, varför gå igenom kurslitteraturlistor från gamla kurser, schema som finns på internet, kursplaner och info om MKV-programmet? Allt det fick vi reda på när vi började här och idag satt vi en hel timme med att gå igenom resultatet av vår gruppuppgift vi gjorde i början av veckan. Så fruktansvärt onödigt! Och ibland lägger hon in lite kommentarer, kanske försöker hon vara rolig, men det låter bara som att hon är bitter över sitt jobb eller ngt sånt.. nästa vecka har vi en dag med tre stycken 2-timmarsföreläsningar, orka!


Jag älskar dig alex! (och godis såklart :)

malin

underbart

Tillbringade stor del av dagen i solen idag, hur härligt som helst att bara sitta och njuta, det var jättevarmt och kändes som sommar! Längtar jättemycket till sommaren, fast kommer väll jobba dom timmarna jag får på team sportia och det lär väll krocka med allt roligt som vanligt..som t.ex strömstad, som jag vill åka med till men jobbet får ju gå före..trist. Och alex har bara två veckor semester i sommar, och en av dom ska han ju till strömstad, och jag kommer inte kunna träffa honom någonting känns det som..varför vinner man inte en miljon...

mina planer verkar ju gå i kras hela tiden. Hur jag än planerar så blir det fel och jag saknar entusiasmen som du hade förut, vart tog den vägen..

Sista kursen börjar imorgon, efter den så ska vi skriva B-uppsats i 5 veckor eller ngt sådant..nervöst när man tänker på det..att man snart gått ett år här. Har gått sjukt snabbt!

Har iaf varit på kalas hos oskar i helgen, var kul. Åt grillat kött, verkligen ett sommartecken och satt och drack lite. Härligt!

Skola imorgon då och sen hälsa på linnéa, stackarn är ju sjuk!


malin