Hej då Sverige

Om en halvtimme lämnar jag lägenheten och går och köper det sista nödvändiga för resan, tugummi och balsam haha! :) Sen bär det av till svingeln, landvetter och sen Cypern! Min kropp längtar efter solen och värmen, men jag är riktigt nervös inför flygresan. Gillar det inte alls. Men jag har ju Isabelle att hålla i handen så det kommer nog gå bra!

Resväskan är packad, med förmodligen alltför mycket saker. Varför blir det alltid så?



Hej då, vi syns och hörs om en vecka.


malin

Längtan



malin

Lycka genom några klick

Oj vad jag verkligen behövde detta. Lycka! Jag har jobbat i 11 veckor, hela sommaren. Två hela soldagar är det enda jag fått, resten av mina lediga dagar har det regnat eller varit mulet. Så på måndag åker jag och Isabelle till Cypern i en vecka. Välbehövligt för oss båda.

Idag var jag hos läkaren, på vårdcentralen där jag är listad. Nästa gång byter jag vårdcentral eller börjar gå hos privatläkare. Jag är inte nöjd med bemötandet man får och det känns som att dom inte tar mig på allvar, att dom helst vill att jag ska gå hem igen. Vill ju kunna diskutera, att dom åtminstone ska lugna mig, men inte ens det kan dom. Tuppade av ordentligt för andra gången nu i lördags, sist var i februari då jag ramlade och slog mig illa när jag svimmade. Denna gången hade jag som tur var folk omkring mig, men själva svimningen kändes värre och sjukt läskig. Det enda jag vill är att slippa gå runt och vara orolig, så jag vill reda ut det en gång för alla, men tydligen ska det vara krångligt att bli tagen på allvar inom den svenska sjukvården. Visst kan detta bero på stress eller något sånt, men då vill man ju få ett svar att det är så, inte bara massa kansken. Gud vad skönt det ska bli att åka bort, kanske mår lite bättre när jag kommer tillbaka.


malin

Once again

Jag och mamma fastnade i den långa backen i början på lisebergsbanan för ganska många år sen och fick sitta där vad som kändes som ett bra tag för mig som inte var så gammal då. Hittade denna artikel på aftonbladet idag. Liserbergsbanan på Liseberg har stannat, igen. Det har väl hänt ett antal gånger dom senaste åren och även att människor skadats? Denna gången skadades ingen men jag tycker det är dags att skrota, och bygga en ny eller verkligen se över säkerheten igen. I början av sommaren hade jag jättestor lust att gå på Liseberg, men nu kvittar det nästan.



malin


Nästan som semester

Ledig hela fyra dagar denna veckan, lovely. Och dom dagarna ser jag till att göra massor utav, nu när jag ändå hinner och kan.

Onsdag till torsdag var Linnéa här och hälsade på. Vi drack vin, käkade räkor och var på stan. Kulturkalaset pågår och det är sjukt mycket folk. Såg Oskar Linnros (var iaf inne på området) i 5 minuter, innan vi tröttnade på trängseln, värmen och det dåliga ljudet. Gick till babar, var med i ett allt för svårt pubquiz, käkade Burger King (jobbar stenhårt på figuren) och såg sen Teddybears sthlm i spöregn, converse på fötterna var det sämsta valet. Men allt som allt var det två grymma dagar, saknar att du inte bor i göteborg längre!




Nu är jag ledig lördag och söndag. Har hittills inte gjort mycket mer än att dricka kaffe, men tror jag snart ska packa väskan och bege mig ut på en hemlig utflykt, sen vidare till Isabelle.


malin

För korta dagar

Ibland känns det som att tiden inte riktigt räcker till, som att dagarna är alldeles för korta. Idag var en sån dag. Trots en 10-timmars arbetsdag hann jag inte med hälften av det jag skulle göra på jobbet. Bara att ta nya tag imorgon.

På torsdag ska jag få mysa med en 12 veckor gammal katt hemma hos en vän. Mysigt! Älskar katter och skulle verkligen vilja ha en egen nån gång, kanske när jag får större lägenhet eller flyttar någon annanstans. Och det lär ju dröja, så får nöja mig med myspys på torsdag till att börja med.

Mindre än 3 veckor kvar på sommarjobbet nu, helt sjukt vad tiden går fort. Och det är redan augusti, vart tog sommaren vägen?


malin