Den heliga söndagen

Har idag haft min enda lediga dag denna veckan. Skönt eftersom vi på jobbet var ute en sväng igår, men jobbigt eftersom jag bor där jag bor. Här verkar söndagar vara heliga, man får inte göra nånting som kan låta lite för mycket och störa. Trodde dom skulle komma och säga till mig förut när jag dammsög, eftersom min dammsugare låter så högt som jag vet inte vad. Och eftersom jag jobbar till 7 på dagarna missar jag sista tvättiden och kan då inte tvätta på vardagarna. Och på söndagar får man inte tvätta. Har säkert sagt det förut, hel löjligt tycker jag. Så, detta resulterar i en gigantisk hög med tvätt och jag vet inte riktigt hur jag ska göra när alla mina kläder är slut, jobbigt att handtvätta ju...

Nu har jag precis tagit ut en kladdkaka ur ugnen. Hoppas den blev bra, vill ju inte framstå som helt inkompetent imorgon på jobbet. Lite tråkigt att behöva jobba på sin födelsedag, men dom senaste dagarna har det varit inne så mycket konstiga och roliga människor så imorgon händer det nog något som gör dagen lite roligare. Som i fredags till exempel, då var det inne en gubbe, säkert påverkad av något eftersom han vinglade en del när han kom in. Klädd i skinnbyxor, dock verkade han inte ha några underkläder, denna slutsats drog vi eftersom han inte hade lyckats stänga gylfen helt och klämt en del av juvelerna på samma gång. Detta var inte så roligt kanske, mest ganska äckligt.

På torsdag funderar jag på att ta tåget hem efter jobbet vid 8. Kan vara trevligt att träffa mamma och pappa en sväng innan jag åker vidare till skövde på fredag för midsommar.

Mamma och pappa på bröllop i helgen.


malin

Oh no...

Jag och Linnéa har en godispakt, så inget godis och inga chips (med undantag för en dag i veckan om vi vill :) Men glass får vi äta! Det är ju ändå sommar, och vi är ju ändå nyttigare när vi skippar det andra. MEN! Blev lite ledsen när jag kikade på aftonbladet precis. Det här hittade jag om glass, och vilka som är dom bästa valen i sommar. Jag som älskar Magnum i alla former, bara det är massa choklad! Surt för mig. Piggelin är ju bara gott i piggelindrink.


malin

Grattis Pappa ♥

Jag har sovit ungefär hela dagen, efter ett mindre kul migränanfall imorses.. eller om det är migrän vet jag inte men sprängande huvudvärk, ljuskänslighet och spyor, kan det vara det? Det har kommit några sådana dagar det senaste året, tur att det inte kommer oftare iaf, sjukt jobbigt.

Till något roligare:

Idag fyller pappa hela 51 år, GRATTIS på födelsedagen! ♥


Pappa förra året på hans 50-års dag


malin

Ett stort problem

Att hitta jeans som sitter perfekt och inte töjer sig miljarder storlekar efter en användning är svåra att hitta. Har testat både budget och lite dyrare märken men inga är som jag vill. Dom bästa jag har nu är från Gina och kostade 199 kr (det är BUDGET!). Dom har hållt sig bra i passformen men nu börjar gylfen bli kass plus att dom är för långa för mina 167 cm, alla stuprör är för långa. Och jag kan inte sy. Så, nu har jag kikat på ett par svarta som jag vill ha, och det är dom här! Bara namnet visar ju att dom måste vara sjukt bra :)



malin


Snabb uppdatering

Blir ett kort inlägg innan sängen. Har börjat jobba och har idag gjort andra dagen utav 11 veckor. Känns jättebra och dagarna har gått fort! Men hjälpes, trött blir jag, men vänjer väl mig snart kanske.

Skolan är helt klar, nu har jag bestämt mig för att inte plugga mera. Nu är det nog. Mer om detta nån annan gång.

Jönköpings-helgen var fin, soligt och underbart, kul att träffa linnéa och alla andra "gamla" vänner och en del okända personer.

Nu i helgen ska det regna, och då är jag ledig.


malin