försvinnfrånminkroppdummasjukdom

jag nyser i takt med mina steg, jag snyter mig 100 ggr i timmen, och så får jag feber, och så går den ner, och så får jag feber igen, och jag blir arg och välter ut ett glas vatten samtidigt som jag nyser en gång till.

Trodde att jag nästan var frisk så jag gick ju till skolan. Men det var nog ingen bra idé. Nu fick mamma chansen att säga, vad var det jag sa. Och det känns lite hårt att höra. För visst ville jag ha rätt. Fruktansvärt dåligt prickat att bli sjuk just nu. Har ganska mycket att göra i skolan, det är mässa snart! Jag får väll göra så gott jag kan hemifrån,men det är krångligt.. Och så ska vi ju åka nästa vecka! Nej, jag vill inte vara hemma och rulla runt i feberdrömmar och vakna mitt i natten.

Sammanfattningsvis så kan vi ju säga att det är helt underbart att vara sjuk, som en bal på slottet.



malin

basilusker.

Elaka baciller har krypit in i Patrik så nu ligger han hemma och är sjuk och knaprar pencilin. Det är tråkigt. Saknar honom. Vi som skulle myst ikväll. Han är den vackraste.

Tänker på dig nu när vi inte kan kramas..



malin

ser men hör inte.

Jag ser vad som händer, även om det inte alltid verkar så. Fast samtidigt hålls ju sådant som kanske ska vara "hemligt" och viskas om, borta ifrån mig. Skadar det mig, om jag får veta? Jag vill vara delaktig. Det är frustrerande ibland att veta att det är något fel, som inte borde talas om.

Jobbade i lördags, igår, imorgon ska jag jobba efter skolan, även på lördag. Som ett svar från himlen så rullade det helt plötsligt in lite jobb, 4 tillfällen på ca 1 vecka. Kunde inte komma bättre.

Helgen var bra. Klassfest, eller det skulle varit klassfest men sen blev det tydligen inte så iaf, det var lite synd att det inte blev så, men vi hade kul ändå. Nästa gång så får inte killarna följa med överhuvudtaget :)
En klass jag kommer sakna. Ovanligt.

Om en dag börjar lovet. Jag har absolut inget inplanerat, mer än nödvändiga saker. Ska ta stelkrampssprutan på tisdag. Har inte tagit den sedan bäbisåldern. Men nu behöver jag den innan jag åker, hoppas verkligen att muslimerna lägger allt detta bakom sig så att inte vår resa blir inställd. Resorna från danmark till Egypten är redan borta..

Jag tycker hela grejen är överdriven. Var lite toleranta.


malin