SerieNERD!

VG på första rapporten i kursen, grymt härligt, ger ännu mer motivation att göra bra ifrån sig på nästa!

Kollade precis klart på senaste avsnittet av One Tree Hill. Måste verkligen vara den bästa serien av alla, får aldrig nog! Blev en del tårar här i soffan, och jag som aldrig gråter till TV, men detta avsnittet var sorgligt.. kolla!

Imorgon ska jag spela badminton med min arbetsgrupp, kul att vi hamnat i en grupp som faktiskt kan göra lite annat också och inte bara ses för att plugga. På fredag blir det middag och hörde något om vin, låter gott :)




malin

Jättekul, verkligen

Visst är det roligt med all snö? Speciellt när det tar en halvtimme att ta sig till jobbet när det i vanliga fall tar 10 minuter, när man är först till jobbet fastän man är lite sen, att det inte är några kunder pga av snön, att tågen är sjukt försenade så att Linnéa inte kunde ta sig till Göteborg och speciellt när detta gör att det inte blir ngn rolig festkväll för oss ikväll. Jag älskar snön, verkligen.


malin


Way out west

www.wayoutwest.se tycker jag ni ska kolla in. Snygg sida för ett bra event, hade tänkt att gå på detta i år. Hoppas på bra artister! Dessutom ska jag och min arbetsgrupp göra ett projektarbete nu, och i detta projektarbete ska vi granska ett annat projekt, och då valde vi way out west, tror det kommer bli ett kul arbete!

Efter mötet med gruppen idag blev det en tur på stan, egentligen inte för att köpa ngt mer än småsaker på apoteket, men jag kom även hem med en skinnjacka (fejk..). Så nu ska jag bara bestämma om jag ska behålla den eller inte..


Kommer från lindex


Mamma var en glädjedödare igår när hon sa att det skulle snöa ännu mer.. dags att planera in en resa snart kanske?


malin

Läskigt..

Har någon en lägenhet åt mig så jag inte behöver bo kvar på hisingen?


malin

update: Och nu är det tydligen ett mord.. fyfan!

Nyheter

Nytt abonemang och mobil, Telia Prata på och en iPhone :)

Imorgon ska jag jobba om jag lyckas hålla mig frisk!


malin

Basilusker

Kanske håller jag på och bli sjuk nu? Jag har inte varit redigt sjuk på över ett år tror jag, bara lite småsaker. Ovanligt för mig som ALLTID var sjuk förut, det slog aldrig fel, det gick en månad mellan varje sjukdom ungefär. Idag känner jag mig ganska hängig, tung i huvudet och förkyld..har haft ont i halsen dom senaste dagarna när jag vaknat. Får se vart detta leder..


Skulle som sagt lunchat med Isabelle och Emelie idag men det kändes inte så smart, vill inte smitta dom heller. Däremot måste jag åka till backaplan och köpa ny mobil och flytta mitt nummer, annars kan ni inte nå mig från och med imorgon tror jag..går det snabbt att flytta ett nummer? Annars får jag väll ladda min gamla skrottelefon jag har här hemma och fylla på kontantkortet på den, den är ju nästan lika häftig som en Iphone..


malin

Läser och läser..

Idag har jag bara läst och läst och läst.. tråkigt till en viss gräns.

Kollade på en lägenhet igår men kommer tacka nej, kändes inte helt hundra nu när jag sovit på saken. Ska jag flytta en gång till måste det kännas perfekt.

Annars har jag hunnit konstatera att man inte alltid kan lite på vad man känner, det kan gå helt fel. Men, vågar man inte satsa vinner man aldrig något. Så jag ger inte upp, även om det kan kännas jobbigt ibland. Trivs ganska bra som det är och får helt enkelt fortsätta våga i framtiden också.

Blir snart upphämtad, ska åka till Therese och träffa gruppen, vi ska diskutera en bok. Den som jag sträckläst idag.. lagom motiverande.

Imorgon ska jag träffa godingarna från förra projektgruppen, Isabelle och Emelie, förut umgicks vi varje dag. Nu ses vi aldrig bara för att vi gör olika saker, längtar till imorgon! Och igår var Linnéa här och fikade, alltid lika kul att sitta och prata, om allt och inget. Vänner, ni är fina!


malin

Blir det en sjukt het sommar?

Här i Göteborg är vi nästan insnöade, fast dom är ganska duktiga på att ploga, det gör dom ungefär 24 timmar om dygnet här i vår fina lilla bostadsrättsförening (känner mig dock inte så delaktig i den..).

Jag funderar på om sommaren kommer bli varmaste ever nu när det är så jäkla kallt och snöigt denna vintern? Borde det inte bli en jättevarm sommar då? HOPPAS!

För övrigt så var helgen grym, Linnéa kan det där med party :) Till och med Excet var bra! Börjar komma in i tidsrytmen nu, att vara ute till kl 4, när dom flesta ställena stänger. Ibland känns det nästan för tidigt! Längtar tills det blir lite varmare ute så man inte behöver pälsa på sig hundra lager bara, och få använda lite fina sommarkläder istället, nu är det lite väl mkt svart i min garderob..

Har även precis skickat in min rapport om det nya flexibla arbetslivet, imorgon är det redovisning som gäller.


malin