30 inlägg framåt..

Denna lista verkar cirkulera på bloggar just nu, och vips så har jag fixat 30 inlägg lite sådär snabbt och bra. Jag är ju ingen mästare på uppdateringar (förutom idag då) men hoppas på att bli lite bättre.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag 
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 Mina ambitioner
Dag 30
Ett sista ögonblick



malin

Nyklippt och nyshoppad

Jösses. Mellandagsrea är ju hysteriskt. Undra hur det blir på jobbet imorgon, stålsätter mig.

Efter fikan med emelie så åkte jag in till stan utan någon egentlig tanke att köpa så mycket mer än strumpbyxor till nyår. Men jag kom hem med en randig tröja (ovanligt), underkläder, nagellack, vantar och såklart strumpbyxor. Tog även en drop in hos frisören så nu är jag nyklippt, vilket var över ett år sen jag var sist, herregud. Inte konstigt att hon undrade vad jag hade gjort med mitt hår egentligen.

En god lasagne ligger nu i magen och jag har även matlåda fixad några dagar framöver, det var också längesen sist. Skärpning! Mc Donalds är inte bra för magen (insida eller utsida).


Tröjan kommer från Nelly!


malin

Och så var det över

Utan tågförseningar är jag tillbaka i Göteborg. Jag har nog klarat mig väldigt bra med tanke på alla tusentals som suttit fast i tågtrafiken denna helgen.

Julhelgen har varit bra, lungt och stillsamt med god mat och lite julgodis. Även lite vin på juldagen med härligt sällskap.

Gjorde ett röj här hemma när jag kom hem, återfått lite av min energi känns det som och det känns bra. Kaffebryggaren är laddad och snart kommer emelie hit på en kaffe. Våra kaffestunder är guld värda ♥

Hoppas alla har haft en bra helg!


malin

En dag i underbara Göteborg

Perfekt vinterdag i stan! Kallt men ingen blåst eller regn, snö överallt och julstämning i butikerna. Hittade det mesta av det jag skulle köpa!


Skor till nyår, dom var på rea i sista butiken jag gick till efter att min storlek var slut i alla andra butiker. Köpte även ansiktsrengöring och dagkräm, i fin julklappsförpackning billigare än vanligt, det lönar sig att köpa klappar till sig själv :) En sjal som jag inte orkar ta bild på nu, fyndade jag för 30 kr, kollade på den länge för några helger sen i borås, tur att jag inte köpte den då. Jag måste ju vara grymmast på shopping! Beröm till mig!


Älskar Göteborg lite extra en dag som denna ♥


malin


Sista rycket

Skriver i sömnen nu. Nästan. Tvätten är i alla fall avklarad, kaffet uppdrucket och frukosten intagen. Nu ska jag göra iordning mig och åka in till stan, ett besök på läkarhuset väntar och sen ska jag köpa dom sista klapparna, och det är ganska många känns det som eftersom jag inte har en aning om vad jag ska köpa eller vart jag ska börja. Ska försöka hitta nån frisör också som har dropin, fågelboet behöver fixas.

Behöver skor till nyår också, ska bland annat kolla in dessa från
Scorett:

En himla massa måsten idag. Peppar mig själv!


malin

Julmånaden

December har nästan passerat halvtid. Tiden går för fort ibland. Jag hinner inte riktigt stanna upp och njuta av den fina snön och julstämningen som faktiskt är. Jag jobbar mest hela tiden, och det blir långa dagar. Men samtidigt älskar jag faktiskt att jobba, och jag trivs otroligt bra på mitt jobb, helt klart min bästa arbetsplats hittils. Har så goa arbetskamrater och det är alltid skratt på jobbet även om det just nu är rörigt och mycket som händer inom Team Sportia. Som en del vet så har Team Sportia köpt upp Sportex och vi kommer expanderas i hög fart, och förhoppningsvis klättra inom branschen, vilket också kräver mycket av oss genom annan typ av försäljning och annat fokus än vi haft förut. Dels kommer vi ha en nyöppning nån gång i mars nästa år, jag hoppas jag är kvar på jobbet då för det skulle vara jättekul att vara med! Även om jag har min utbildning som jag kämpat med så tycker jag det är kul nu och skulle helt klart kunna tänka mig att jobba ett tag , även om det inte har ngt med min utbildning att göra, men den tiden kommer också, det vet jag.

Jag hade världens grymmaste helg nu i helgen! Linnéa var på besök och vi hade jättekul, med fest och utgång! Längtar till nyår nu, kommer bli hur bra som helst ♥

Annars händer det inte så mycket. Har gjort det årliga ullaredsbesöket med emelie. Kom hem med fina saker men med en 1700 kr tommare plånbok. Men lägenheten fick sig ett lyft, är nöjd!

Snart kommer min ullaredskompis hit på en kaffe och lite mys, ska bli härligt med en kväll i soffan med tjejsnack!

Linnéa tipsade förresten mig om en iphone-app! Här har ni resultatet :P



malin