tentan gjord

Gjorde tentan idag, och jag tror det kan ha gått vägen. Men vi får väll se, kan lika gärna få underkänt, om jag har sån otur på att jag chansade fel på en del frågor men jag borde verkligen ha fåt tihop 13 poäng om jag nu var så säker på vissa som jag tror..för dom två essäfrågorna får jag nog inte ett endaste poäng på. Kunde den första frågan häromdagen men idag hade jag helt glömt bort! Fattar inte...trodde då att jag hade en chans på den sista essäfrågan men när jag läste den så insåg jag att jag inte fattade alls vad den handlade om..så jag flummade ihop några rader men vi får se, är skönt att komma hem idag iaf och inte behöva plugga.

Denna månaden kommer det vara så sjukt mkt utgifter, för varje helg är fullbokad, utan att jag vet hur det gått till. Denna helgen firade vi oskar som fyllde 20, vi bowlade, åt mat och var på Tallhyddan och festade. Nästa helg ska vi till han på släktkalas eller ngt sånt, och sen gå ut igen. Helgen efter det är det påsk, då är det även elmia här så folk kommer väll till jönköping och då måste man tydligen festa..orka. Men det är ju påsk, som alla säger. Ja iaf så har jag en ledig helg efter det! Sen är det Alex storasysters bröllop och helgen efter det fyller hanna och anton 20, så då blir det fest i herrljunga på lördagen och bio och mat i gbg på fredagen med alex!

Vill ha vår eller ännu hellre sommar!


malin

snälla gud, give us the sun

varför detta trista otroligt fula snöblaskiga irriterande kalla och oinspirerande väder !!?

Och med solen så fick man humör och styrka att åter sätta sig och samla kraft till ytterligare en tenta, men troligtvis har vi gjort något hemskt som gör att vi förtjänar detta jobbiga väder, agghhh! Vill vråla ut hur trött jag är på detta, för det är nu jag behöver sol och vår som mest, vi har ju tenta på måndag!

Idag hade vi den sista föreläsningen innan tentan, och imorgon ska jag åka hem till herrljunga och ägna mig åt mina otroligt trevliga och givande läroböcker, och kanske hinna med att träffa alex och en och annan vän där på ett hörn, det känns som att man är så himla osocial i tentatider, eller när man pluggar överhuvudtaget. Trist!

Haft en bra helg utan några förpliktelser alls, bara tagit det lungt och gjort det man känner för. Det var nödvändigt!


malin

jag får fira ensam..

Ska hinna med en massa idag. Håller på och tvättar just nu..så ska jag städa också, och efter det måste jag verkligen sätta mig med mitt PM. Har inte ens börjat skriva, och det ska vara inne på måndag..har ingen lust att börja, det är så jobbigt att komma igång, och detta PMet verkar svårare än det förra, och jag tyckte det förra var lite krångligt.. Sen vid 6 kommer Alex, ska bli så skönt med en lugn helg utan fest för en gångs skull! Fast det är nästan så man blir lite rastlös, och vill hitta på något ändå, men jag behöver verkligen stressa ner och vila ut mig..

Den 1 maj har jag och alex varit tillsammans i ett år. Tiden går fort..men samtidigt känns det som en evighet. Men på ett bra sätt. Känns så himla bra, vill verkligen att detta ska hålla. Men tyvär får jag fira själv..för Alex är i Japan då! Japan! Det är ju hur långt bort som helst! Han bokade biljetter igår.. han och Anton ska hälsa på Osse. Och bo på 12 kvadrat, haha det hade jag aldrig ens klarat att bo på själv! Och dom ska sova tre på den ytan. Men det är kul för honom, vilken upplevelse att åka dit! Om man hade haft pengar hade man lätt åkt med, men bara flyget kostade mer än 8000 kr.. Synd att han är borta både på sin 20års dag och vår ettårs dag..tur att jag kan träffa honom helgen innan han åker iaf,då ska vi nog även fira Hanna och Anton som fyller 20! Sen är det bara jag kvar..21 Juni känns som en evighet bort men det går nog ganska snabbt. Dagen innan midsommarafton! Och denna midsommar är det jag som ska fira, inte ha körtelfeber och vara nykter..


We have come a long long way from the world we knew
And the streets we played
In our neighbourhood
No matter what they say about me and you
We live the way we do, the way we do..


malin

läsa sönder huvudet

Jag valde den absolut blåsigaste dagen av alla att cykla till skolan på. Första gången jag cyklade in till skolan, för det har ju bara varit vinter när jag bott här..men nu är det äntligen vår, och solen gör allt så mycket bättre,man mår så mycket bättre. Men inte när det blåser och man får cykla i motvind både dit och hem! Och det är ändå ganska långt. Var helt slut när jag kom till skolan, och man är ju inte tränad någonstans så där stod man och flåsade utanför skolan. Och på vägen hem cyklade jag och Josse till Ica Maxi, så det blev en omväg och en lite längre väg hem. Så hjälp vad jag varit duktig idag,nu ska man bara fortsätta vara duktig..hm.

Igår var vi i våran projektgrupp på Försäkringskassan och gjorde vår intervju. Gick bra, men rapporten ska vara 6 sidor, hur har han tänkt där? En sak som är väldigt konstig och som man reagerade lite på var att dom sa att dom skulle göra nedskärningar i försäkringskassan, från att vara 5 stycken på hennes avdelning ska dom först bli 3 och sen ska hon bli ensam kvar eller något sånt.. och det är bara på hennes avdelning, det var en hög siffra på hela kontoret.

Träffade Beatrice idag utanför skolan. Var kul, vi bestämde att vi skulle ta en fika någon gång efter tentastresset är över, och hon berättade även att hennes nya granne flyttat in (i min gamla lägenhet). Men att han aldrig syntes till, alla på dalvik stänger verkligen in sig, det var sällan man såg någon människa där ute i korridorerna..som ett fängelse.

Har mina böcker nu iaf, så nu sätter pluggandet igång på allvar. Igår bara så läste jag nästan en hel bok, och idag måste jag läsa en hel till, om man ska hinna lämna in uppgiften på måndag, för i helgen vill man ju bara vara med Alex. Inte sitta och läsa ngn trist bok..det vill man ju inte annars heller men..hade tänkt mig att klara denna tentan iaf, vill inte ha en omtenta igen.


Vi ska fortsätta tills vi känner att vi aldrig varit förlorade, att vi hela tiden varit precis som vi ska..

malin

schlagerkväll!

Igår var vi på Harrys och såg på melodifestivalen och åt god mat. Var jättekul, men gick hem ganska tidigt med sprängande huvudvärk. Och det berodde inte på alkoholen, för jag drack inte alls mycket. Harrys var inte det stället man går tillbaka till precis. Lite patetiskt med massa äldre, typ 40-50 åriga singlar som var jättefulla och dansade omkring. Var en del i vår ålder också men det var defenitivt inte det bästa utestället. Och idag sitter man här med popcorn i hela soffan och en bula i pannan. Ska lata mig hela kvällen och försöka göra mig kvitt ångesten inför tentan om två veckor. Trodde det var längre kvar när jag skulle kolla på schemat, och det känns helt plötsligt hemskt stressande när jag inser att jag inte läst en enda bok!

Alex kom hit i torsdags natt, så då hade vi hela fredagen! Hur skönt som helst, helgen känns så mycket längre då. Så vi gick på A6 på dagen och shoppade lite, eller jag fick min alla hjärtansdag present av alex :) Och så hade jag fått min klänning på posten, blev förvånad över att den kom så fort. Den var fin och satt bra, så nu längtar jag till 21 april!

Sett på Halloween filmer idag, två stycken idag och en igår. Och så fick jag stå ut med "Det våras för dracula" också, för alex skull. Trodde jag skulle hata den, men måste erkänna att den var ganska rolig ibland.


Tack alex! Du betyder allt, verkligen allt.

malin




Jag och alex på Harrys!

don´t look back..

Sitter och fördriver tiden med OC, är ledig imorgon så borde spara lite tills då, men det är ju så himla bra!

Idag började vi på grupparbetet, vi ska till Försäkringskassan och fråga om deras kommunikation (det var en kortfattad beskrivning). Alltså ingen större entusiasm från min sida och inte från någon annans heller, helt enkelt en mindre kul uppgift. Och eftersom kursen verkar jättebra i övrigt så måste ju något dra ner på standarden, tydligen..men i och med denna kursen så funderar jag på att byta inriktning, kanske är inte PR min grej ändå. Men jag är nog inne på samma spår som många andra, så det hoppet om att kanske få byta verkar ju släckas fort..

Tjejkvällen i lördags var kul! Maten var jättegod och kvällen var lyckad! Det får vi göra om. I helgen nu så ska vi ta en sväng till O´learys och se på melodifestivalen, dom sänder finalen, och så skulle vi nog käka där också. Äntligen kommer Alex hit, redan på torsdagnatt också, underbart! Som jag har saknat! Feeling good, feeling great.

Beställt en klänning till bröllopet i april. Hoppas den passar så att man slipper leta mer sen. Längtar, ska bli kul att gå på bröllop med Alex, första "stora" saken vi går på tillsammans.. man kan inte låta bli att drömma :)

Jag drömmer varje natt numera..sover inte speciellt bra, vaknar helt varm och förvirrad. När jag drömmer så drömmer jag konstiga drömmar, fattar inte varför. Fast dom här drömmarna är konstiga på ett annat sätt, inte som när jag drömde om tecknade aliens som landade hos oss för att ta en av våra hundar som hette pluto.


malin