Tro på sig själv

Fredag idag, dagen alla längtat efter! Veckan har bestått av plugg, lite shopping och lite mer plugg. Idag behöver jag göra en massa saker som att handla lite, städa, plugga och söka jobb. Ska först bara försöka bli av med huvudvärken som jag vaknade med, den är lite en tradition så här på fredagen eller på söndagen, tror jag stressar för mycket omedvetet.

Det där med att söka jobb är klurigt. Jag har smått börjat inse att jag valt fel bransch, då det finns väldigt få jobb just nu. Skulle, med facit i hand, valt någon utbildning som socionom eller så. Inom det finns det massa jobb. Men, det är ju som informatör eller något liknande jag vill jobba som, så det är väl bara att bita ihop och söka det som finns och hoppas på att nån gång få komma på en intervju. Är det någon som är proffs på CV? Tar tacksamt emot hjälp isf. Det är svårt att tro på sig själv och våga söka alla jobb, ibland tycker jag att jag är underkvalificerad för allt, men vissa dagar är det tvärtemot.

Att åka utomlands är något som vi pratar om jämt nu, alla är lika sugna på att åka, jag med! Så kan inte sommaren komma, sommarjobba några veckor, och sedan åka i augusti/september. Hatar verkligen vädret i sverige just nu.

Imorgon ska Linnéa ha inflyttningsfest, och Josse kommer hit till Göteborg också. Var evigheter sen sist, tror detta kommer bli en bra helg!


Bilder från i somras, Spanien-Mallorca-Alcudia:


Bilder från två somrar sen, Tunisien-Sousse:



malin


Ont, det gör ont!

Det gör ont att sätta sig ner, det gör ont att ställa sig upp, det gör ont att duscha, sminka sig och att klä på sig. Och då har dagen bara börjat och jag har inte varit utanför dörren. Vill ni känna så ska ni gå på ett Body Pump-pass! Det var nog det jobbigaste jag gjort på länge, men jättekul! Får se hur jag ska klara dagen med först en föreläsning och sen jobb till 8.. ska förresten jobba i Nordstan idag, kul med lite omväxling :)


malin

En underbar dag

Idag känns nästan allt rätt. Jag har lämnat in min individuella uppgift och vi i projektgruppen har lämnat in vår rapport. Känns skönt! Nu är den kursen klar. Imorgon börjar jag en ny kurs: projekt, projektledarskap och konflikthantering. Nyttig kurs för framtiden då organisationer börjar bli allt mer projektinriktade. Ska bli spännande att börja ännu en kurs där jag inte känner en kotte, men sånt är kul! Och ikväll ska jag och Linnéa träna på fysiken, det är öppet hus så det är gratis, hur bra är inte det! Och nästa vecka köper jag kort där eller på Sportlife, har inte riktigt bestämt mig än. Och just nu har jag 3 lediga timmar framför mig då jag inte behöver göra någonting, har inte inträffat på mer än 8 veckor! Plus att jag smsat AKUT till 72900 och skänkt 50 kr till människorna i Haiti, det känns bra, gör det du också!

IDAG ÄR EN BRA DAG!


malin

Men åh!

Här trodde jag att jag skulle få sålt en bok men icke, när jag paketerat boken så fint så får jag ett mail tillbaka att hon inte kan köpa min bok iaf, för det var visst fel upplaga. Kollar man inte sånt innan? Irriterande..

Sedan slutar jag aldrig att förvånas över vissa, vart gick det så snett? Hur kan man ljuga så mycket till man till slut säkert tror på det man säger själv? Det är bara du själv som orsakade allt som hände då, och det vet du kanske innerst inne.

Ska väl egentligen läsa en bok just nu, men det är något magiskt med den boken, den får mig att somna..

Längtar tills denna veckan är slut, den känns evighetslång!


malin

Tvåtusen10

Julen kom, julen försvann, och skönt är väl det. Nu har vi ätit upp oss för detta året, och lika motiverad är jag som förra året att köpa ett gymkort så jag kan äta lika mycket mat nästa år igen.

Julafton var iaf som den brukar, lugn och skön. Och juldagen likaså, fylla och fest. Nyåret firade jag i Skövde, ett grymt bra nyår! Nu ska jag invänta morgondagen, sen åker jag tillbaka till Göteborg, längtar till lägenheten, men inte till skolan.

Året som har gått har varit helt okej, men med mycket ups and downs känslomässigt. Det hoppas jag blir ändring på detta året, vill känna mig lite mer stabil och nöjd. Det jag helst av allt vill uppnå detta året är trygghet, som innebär ett jobb och en förstahandslägenhet helst i Göteborg.


malin