lite smått panik här

"Hej, jag heter Malin och jag undrar om ni har några lediga studentlägenheter eller rum?"
Gå och lägg dig och inse att du är lite sent ute, tänker dom på andra sidan luren men försöker ändå svara vänligt att nej, ställ dig i kö och försök nästa termin, typ.

Vill helst hitta någonstans att bo, om så bara tillfälligt i ett litet rum, för vore så himla bra om daniel kunde bo i min lägenhet till kontraktet går ut, så kommer jag förhoppningsvis närmare stan sen. Men just nu vilar hoppet på imorgon [ber mycket och länge] snälla, tacka nej, killen från långt upp i landet.

Jobbat idag och det har varit ren tristess, så lungt att vi [eller Jennie] hann damma butiken :)

Sitter och väntar på att Alex ska komma hem..hoppas att vi kan gå till hotellet imorgon, är sugen på att dansa och ha lite kul, även om man måste gå hem senast 12 för att orka upp kl 8 på morgonen.

I helgen blir det iaf cykelfestivalen i vårgårda,kanske kan bli kul det med!


malin


jobb och semester

Har inte haft tid för att skriva alls nu det sista. Har jobbat en vecka, och inte haft internet i lägenheten jag bott i.

Så, har alltså klarat av 1 av 4 veckor på team sportia, underbara jobb. Skulle inte tacka nej till ett heltidsjobb där inte, tacksam för så bra arbetskamrater. Under tiden har jag och alex bott i hans pappas lägenhet i alingsås, så härligt att ha 3 min gångväg till jobbet, och att bo med alex! Ska åka dit senare idag och bo där denna veckan också, fast själv för alex är kvar i strömstad. Saknar honom jättemycket. Vi har haft 4 jättebra dagar där fastän det har regnat. Var ute fredag och lördag på skagerack, såg sångaren i barbados [inget superframträdande] och var på Moore-turnen, men den var inget att jubla över. Turnen bestod av 3 Moore-tjejer som stod i en ring typ hela kvällen och pratade med varandra. Men kul hade vi, jättebra uteställe! Måste säga att dom här dagarna har varit dom bästa på länge, på alla fronter :) Lite läskigt dock att det var en kvinna som mördades, tror det var lördagsnatten, i strömstad inte långt ifrån där vi var. Helt sjukt..

I helgen blir det kanske Jönköping, saknar josse, skulle vara kul och träffa henne. Men det krockar visst med min brors födelsedag så får väll se hur jag gör. Och om alex kommer hem så vill jag ju träffa honom också, saknar mig galen. Jag får dela mig på tre.

Linnéa ska skaffa lägenhet i stan, är lite avundsjuk :) Är sugen på att också flytta till stan, slippa busskort skulle vara en stor bonus, och ha närmare till allt och alla, min väg till skolan nu är inte den roligaste..men vi får se, är svårt att få lägenhet just nu och säkert ännu svårare i december när mitt kontrakt går ut.


HÖJ STUDIEBIDRAGET! Tycker det är helt sjukt att dom uppmanar oss att jobba mer extra, hellre hoppa en föreläsning och ta ett pass på jobbet. Samtidigt som man ska sträva efter bra betyg. Smart tänkt, idioter.


malin

My needs..

Haft en ganska lugn helg, förutom lite fest i lördags på Tånga. Var helt okej, förutom att det regnade nästan hela kvällen. Idag är det min första lediga dag, sov länge! Det behövdes. Imorgon ska jag iväg till Borås och träffa Emma, det ska bli kul för vi träffas ju aldrig längre!

Jag kan inte förstå hur man kan stå och säga inför alla att man är nazist eller rasist i vissa tillfällen men i andra inte, speciellt inte när det sitter folk med utländsk bakgrund på samma ställe. Förstår inte hur man kan ha dom åsikterna, och dom har inte ens bra argument för det dom säger. Det är bara tomma ord för att verka macho och tuff, men jag fattar inte riktigt vad det är dom vill bevisa.


Jag har sagt att jag behöver det, att det är viktigt för mig, men ändå så verkar du inte förstå..


malin


semester

Så äntligen var sista jobbdagen över på Lebo, nu väntar semester i en vecka. Jag vill ha sol, jag vill bli brun!

Försökte på mig att sola nyss, fick väll sol i 10 minuter innan den bestämde sig för att gå och gömma sig. Så nu tänkte jag bränna en skiva, duscha och packa lite. Ska väll åka till alex ikväll och imorgon ska vi till tånga, kolla på lastbilar [yeah] och dricka jordgubbscider.

Är otroligt tacksam för min Ipod, hade aldrig klarat veckorna utan den. Man kan lyssna på radio men dom inställda kanalerna är bara sveriges radio, typ P1 och P3. Men många skratt har man fått när man lyssnat på Ring P1, som går efter frukost. Dit ringer folk som har för lite att göra, som t.ex en tant häromdagen som tyckte att skåningar skulle lära sig svenska och att det minsann fanns en person i Piteå som pratade bra svenska, och att hon hört en skåning säga "skola" en gång och därför tycker hon att skåningar inte ska få vara lärare. Och en som försvarade maskar och larver i broccoli för att dom faktiskt också hade rätt att leva..  TACK Alex!

Ladda hem denna underbara låt: Jason Mraz - I´m yours. Kan inte sluta lyssna, tack alex för den med :)

Hanna tatuerade sig igår, jättesnyggt! Vill också, men vi får se, spanien första prioritet och så måste jag nästan ha en digitalkamera till insparken. Trist annars!

Nej, nu måste vi snart ta och hitta på ngt. Vad händer egentligen, hinner ju inte träffa ngn. Madde, ta och drick vin med mig ngn kväll nästa vecka. Josse, klarar du dig i regnet i småland? Ta en gummibåt och paddla hit :) Linnéa, inte bra att bli sjuk, men ropa när du kommer till herrljunga nästa gång.


malin