Tillbaka i Jönköping

Sitter och käkar frukost, börjar jobba kl 12. Jobbade första dagen igår och nu ska jag jobba varje dag, 6 dagar i veckan, fram tills v.33 tror jag att det var. Med undantag för v.30 då jag och familjen befinner oss på Mallorca! Härligt härligt.

Midsommar var roligt och det var faktiskt skönt att ha den där extra veckan ledigt. Har njutit av solen när den har varit framme och gosat med katterna, och även firat min födelsedag.

Annars händer det inte så mkt. Nu kommer dagarna bara vara fyllda av jobb...



malin

Hemma i soligt Herrljunga

Nu är jag hemma i Herrljunga efter en underbar examenshelg. Pappa fyller 50 idag och ikväll ska vi ha lite kalas för släkten. Eftersom jag fyller nästa söndag så firar vi mig idag också.

Examen var rolig och kvällen blev jättelyckad. Det har inte riktigt sjunkit in än att tre år är över bara sådär. Igår på bakisdagen kom istället alla känslor på en gång och ångesten över allt som är osäkert och en framtid som inte är planerad. Pengar och jobb är det som gnager mest just nu och jag får inte börja jobba nästa vecka som jag trodde, vet ej varför, men jag har iaf fortfarande inte fått ngt schema för sommaren, det är lite jobbigt.

Jag längtar otroligt tills jag (förhoppningsvis) flyttar till Göteborg när denna sommaren är över.

Nu ska jag sätta mig på trappan och njuta lite av solen och sen blir det middag, fläskfilé plus ngt och sen inväntar vi kalajs.

Grattis Pappa på 50års-dagen! ♥


malin

♥ för mamma ♥

Jag har egentligen inget kul alls att skriva om men mamma tyckte jag skulle skriva ändå, fastän jag nyss pratade i telefon med henne. Pratar ganska ofta i telefon med mamma, men vad skulle jag göra om jag inte kunde prata i telefon med mamma, det tycks oftast hjälpa en trist dag att bli lite bättre. Och nu är ju dagarna rätt trista, fram till fredag, då det är examen och hela lilla familjen kommer hit. Kul!

Idag lunchade jag med Linnéa, Malin och Josse på Johans, som vanligt Johans men det är mysigt. Beställde också fika till fredag, blir god fudge-tårta (eller kola-tårta, vilket var det nu igen?).

Pappa fyller 50 på söndag. Tänk 50, halvvägs till hundra, men det får man nog inte säga, vill ju inte att han ska känna sig gammal ;)


malin

En perfekt dag

Har sovit som om jag varit full, vaknat och mått illa, och huvudet har snurrat. Men det var för att jag drömde om snurrande karuseller och blev nog lite åksjuk i drömmen, konstigt nog är det kvar när man vaknar.

Igår var vi ju på Liseberg: jag, Linnéa, Josse, Malin, Karro och Emma. Vi hade en underbar dag med många skratt, tack för det tjejer! Trots lite regn så var det en perfekt dag att vara på Liseberg, max 10 minuters kö till åkattraktionerna och knappt inget folk vid spelhjulen. Och alla vi vann :) Malin vann till och med en stjärnvinst! Och när vi skulle vara lite extra barn och åka den lilla berg och dalbanan, Rabalder, så stod vi bakom Caroline Af Ugglas i kön, och måste ju säga att hon är mkt finare in real life än på TV, dock så var hon liiiten, jättesmal! Men tack än en gång vänner för en grym dag, nästa helg blir det party för hela slanten!

Nu vill jag att denna veckan ska rusa förbi, behöver den inte direkt. Fredag vill vi ha!!


malin

jaaaaaaaaaa!

Måste bara utropa ett glädjetjut!

FIL.KAND i Medie- och kommunikationsvetenskap! Sista uppgiften inlämnad IDAG, nu ska jag bara få mina betyg men godkänd lär jag vara!


malin

ilska och frustration!

Ska det vara så himla svårt att få sommarlov, att få bli klar och ta examen!? Igår när jag gick hem gick jag på moln, pluggandet hade gått så bra och jag hade bara lite kvar att fixa idag. Men så idag skulle allt krångla och bli helt fucked up. HATA Dreamweaver! Så nu måste jag gå dit imorgon igen, och få hjälp.. imorgon ska jag bli klar!

Min TV är fortfarande konstig. Vaktmästaren kikade på den idag och det är ngt fel på mottagningen just i min lägenhet för på ovanvåningen funkade den perfekt. Så på torsdag eller fredag kommer någon från TV-service eller vad det hette och ska kika på det. Det är ju bra att det inte var TVn det var fel på iaf..

Har klart min examensoutfit! Skönt det. Blir klänning med mina sandaler jag visat och ett matchande bälte till. Hoppas bara på fint väder nu också!


malin