helt tom..

skulle kunna skriva hur mycket som helst om veckorna nu för jag har gjort så mycket saker, insparksveckan och allt. Men ändå känner jag mig helt tom, ingen lust.. har haft jättekul dom senaste dagarna, iaf för stunden, men sen dagen efter undrar jag hur kul jag hade egentligen.. Varför måste du förstöra? Sluta spöka i min hjärna, jag vill inte tänka på dig.. men det gör jag. Har inte gråtit på 2 dagar nu, men nu håller jag det inom mig istället, för det är alldeles för jobbigt att släppa ut, för det är så mycket och jag orkar bara inte.. är helt slut. Allt är slut.. förstår inte varför, du ger mig inget skäl..jag vill inte förnedra mig själv genom att säga att jag vill ha dig alex,säga att allt jag vill är att du ska älska mig igen..för det känns som jag blir förnedrad bara jag tänker den tanken, för jag känner mig så lurad och dum. Hoppas dagarna kommer gå fort, just nu kämpar jag med varje dag att göra så mycket som möjligt för att slå ihjäl timmarna..det värsta är på morgonen när man vaknar och inser att det är på riktigt..


fy fan för dig

Skrev sist att han ger mig ett leende, så jävla dum jag har varit. Jag har trott på allt han sagt. Han har lurat mig så totalt. Låtit mig tro att allt var bra, vi skulle åka till spanien och träffas i helgen, men fan heller. Så jävla falskt, jag hatar dig, men ändå så älskar jag dig.. jag hatar att jag inte är så stark så att jag kan låta bli att gråta över dig, för så jävla mycket som du sårat mig så förtjänar du inte en enda tår.. Ett och ett halvt år bortkastat på något som från början var så speciellt och helt annorlunda, eller vad var det du sa. Jag var världens bästa och inget kunde få dig att lämna mig.. Du har tryckt ner mig på botten och lämnat mig där, känns helt jävla hopplöst att någonsin komma tillbaka och vara den jag var innan..för vad är jag utan dig?! Jag vet att jag inte får tänka så, jag förtjänar så mycket bättre än dina sårande ord och handlingar..jag tror att du inte fixar att ha ett förhållande, för du kan inte lova saker, du är bara feg.. jag förtjänar att komma i första hand och inte efter dina kompisar.. Hatar att du inte säger förlåt, hatar att du är så kall..fastän jag vet att jag inte borde ringa för att du inte vill ha med mig att göra, så vill jag ringa bara för att höra din röst..jag saknar dig något så grymt mycket och ändå vet jag att jag är raderad från ditt liv, bara sådär..det kom från ingenstans, hur kunde du??!! Varför kunde du inte sagt något, istället för att låta mig tro att allt var bra och se fram emot vår resa och allt vi skulle göra..jag hatar att det är så här, jag vill inget hellre än att du ska ändra dig, komma tillbaka, komma och hålla om mig.. jag hatar mig själv för att jag inte har den styrkan att säga nej, om det skulle hända, men det kommer ju aldrig hända för du har ju sagt att du inte älskar mig längre..kommer aldrig mer få se ditt leende, och somna jämte dig..du är det bästa jag vet, men just nu hatar jag dig så mycket och vill aldrig se dig igen..jag inbillar mig att jag inte vill se dig men hur mycket jag än hatar dig så älskar jag dig tusen gånger mer..

emma!

Det är bara Emma, världens sötaste tjej, som kommenterar min blogg! Ni andra, ja ni är värdelösa på det helt enkelt.

Nu ska jag gå och handla, proppa i mig godis ikväll och sakna mindre eftersom jag kommer bli för mätt och somna i min sköna soffa :)

Har för övrigt hämtat mina bikinis, min digitalkamera och hunnit med Ikea en sväng med Josse. Längtar för mycket till spanien när jag testade bikinisarna, inte bra att längta för mkt, för då kommer det säkert hända något dåligt som förstör resan..

Du ger mig ett leende.

malin

det är konstigt..

Sitter i min nya lägenhet, har packat upp det mesta men ändå känns det rörigt, vet inte vad jag ska göra av alla saker..alla känslor.. vill helst bara vara hos dig, ligga jämte dig, vakna upp hos dig.. Jag vill bo här, jag vill gå i skolan, men ändå är det alltid lika jobbigt att åka ifrån dig och inse att det är lång tid kvar tills jag får allt det där jag önskar mest..

be strong..fastän orden uteblir..

Imorgon ska jag få dagen att gå med att först gå upp 07:45 [jag vill sova], jag måste tvätta, för min kära bror kunde inte tvätta mina handdukar för att dom var mina, så dom har legat i tvättkorgen i 2 månader nu och väntat på att jag skulle komma till jönköping och rädda dom.. ja, tack för den. Sen ska jag åka till gamla lägenheten, hämta mina bikinis som kommit, hoppas på att kameran kommit också. Sen ska jag träffa Josse på Ikea, köpa lite tyg och göra flaggor och skriva en sång till våran nollegrupp..det som jag är så bra på,hjälp. Och på något sätt hinna med att träffa Madde, men det är klart jag hinner, jag har energi, nerver och känslor av stål, och en jävla vilja att få detta att funka.. usch, nu är jag för trött för att skriva, så därför blir det förmodligen inget läsvärt.

Och, jag har klippt av mig mycket av mitt hår, det är kort, jag har lugg och jag kommer aldrig kunna fixa det som frisören gjorde.


malin

move your self

Flyttade nästan alla mina saker i söndags till lägenheten. Mest bestod ju packningen av kläder kändes det som eftersom den enda möbeln jag tog med var mitt fina Ikea-soffbord. Nu längtar jag till jönköping en del, vill fixa iordning i lägenheten, träffa madde och josse i helgen, fadderkickoff på lördag, och sen börjar insparken på måndag!

Men det kommer kännas skumt att bo själv, sova själv och inte träffa dig på jättelänge..

Spanien närmar sig, en månad kvar imorgon! Bara du och jag, lovely!

Jobbade min sista dag på team sportia i lördags, kommer sakna dom! Synd att jag inte fick se Karins bäbis, lilla wilma, men en fin present kommer hon få iaf från oss. Väntar på lönen nu, och njuter av ledigheten så mycket det går, fastän jag vet att det kommer regna imorgon. Trist. Men ska iväg tidigt och klippa mig, det kommer nog bli bra!

I fredags var jag och alex på dubbeldejt [jag tar åt mig äran], fast synd att det inte klickade mellan dom andra två, så det blir ju inte så mkt ära att ta åt sig. Men kul hade vi! Lördagen var tristare däremot, hade tänkt mig fest, men det var inte så mkt drag..


malin


oj sommar

Idag ser det ut som att sommaren har hittat hit, jättevarmt! Men jobbigt är det att stå och jobba när det är lika varmt i affären som ute. Hoppas på bra väder på onsdag, min enda lediga dag denna veckan!

Hotellet blev det allt i onsdags, dumt att börja dricka halv 10 när man skulle upp tidigt och jobba dagen efter, något jobbigt att gå upp ur sängen! Både jag och alex lyckades få allt att slå till just när vi skulle gå hem..stackars alex började ändå vid 7 dagen efter.

I helgen var det cykelfestivalen i Vårgårda. Åkte fram och kollade i fredags, men körde mest runt i alex nya bil. Sen i lördags så var det fest, synd att vissa inte vet gränserna, det är jobbigt att bli besviken..

Beställde nyss bikini, har inte hittat någon i sommar, och jag behöver verkligen en ny innan jag åker till spanien. Så den kommer väll till Jönköping om några dagar..hoppas allt passar. Längtar bara bort, ska bli så skönt att få lite värme innan man ger sig på skolan på allvar..kom nyss på att jag har ju en tenta liggande, usch vad jobbigt att göra om den. Jag vill verkligen inte för jag fattar inte. Usch..

Madde ska ha fest på fredag i Jönköping. Och jag missar den! Jobbar både fredag och lördag.. men är väldigt glad att madde flyttat till Jönköping iaf, har saknat att umgås med henne! Himla go tjej :) Vi har haft mycket kul!

By the way, fick en lägenhet i fredags, centralt! Kan inte bli bättre!


malin