painkiller

Ge mig ngt mot denna smärta! Det var min första tanke när jag vaknade igår..huvudet kändes tusen kilo tyngre och känslan av att ngn bankat det hårt i väggen hela natten kändes verklig. Men sanningen var en blandning av cider, drinkar och denna djävulsdryck: vin. Som sätter huvudvärken på plats, där den sen sitter hela jäkla dagen..och så måste man till skolan, yeah.

Fick en bok igår, och den sista idag. Lite mer än en vecka försenat, nästa gång beställer jag inte därifrån, har varit samma sak båda gångerna nu, värdelöst.

Ikväll ska jag ha en riktig hemmakväll. Var väldigt längesen. Se på film och idol, äta gott, ta ett glas vin. Vad ska man hitta på annars, har inte råd att gå ut, och alex bestämde ju sig för att komma imorgon istället..önskar att han hade varit här, saknar honom..

Den nya kursen verkar kul, blir en utmaning ändå med allt som vi ska göra, det är verkligen sånt man aldrig gjort förut en del saker. Men det kommer nog funka och det känns som att man kan lära sig ngt på denna kursen också!


I mina ögon är han perfekt..


malin



done

Äntligen så var det avklarat! Var aldrig riktigt nervös, ville bara ha den gjord. Tror att det gick ganska bra, men det är svårt att säga. Kanske gick åt helt fel håll.

Ikväll ska jag till Linnéa och se på Idol och käka pizza. Fira att tentan är över, och imorgon ska vi laga mat och sjunga haha :) Jag som är så duktig på att sjunga också. Och snart kommer alex hit..räknar timmarna. Saknar honom så himla mycket. Han är underbar.

Idag har jag haft körkort i ett år! Bara ett år kvar på prövotiden..fattar egentligen inte så mycket av den där prövotiden, för alla säger helt olika saker om vad som är riktigt och inte.

Snart får vi CSN, oj, det behövs. Ska köpa gym-kort så fort som möjligt. Men busskortet får vänta, kan lika gärna gå.

Imorgon är det Håkan, åhh Håkan, på Liseberg. Skulle gärna gått och sett han, men jag orkar inte och har inte heller råd att åka hem i helgen. Men han kommer tillbaka, det gör han alltid, och det med stil!

Hoppas det funkar att lägga ut bloggen riktigt idag, igår blev den ju helkonstig.

malin

Härligt!

Har varit och tränat bort all röra i huvudet nu, varit på Sense med Linnéa och Josefin.
Gick på B-kick, otroligt krävande men hur skönt som helst efteråt! Vill fortsätta verkligen!

Pluggat en del idag också.. men det blir mkt, för mkt att ta in känns det som
så nu får det bli som det blir. Kan inte göra så mkt åt om det går åt helvete,
för det känns som om jag verkligen försökt.

På fredag blir det kanske laga mat och lite småfest, vore kul, men nu fick jag ju
reda på att det var en del saker hemma också. Som man alltid gått på, vore ju
kul att festa med alla gamla vänner, som man aldrig träffar längre. Men stannar
förmodligen här.. orkar inte åka hem en helg till.


You'll be gone and I'll be coming..


malin


förståförståförståförstå

Läser och försöker förstå, men det är rörigt, det är så mycket! Men imorgon får det bli plugg hela dagen, slutspurten inför tentan..

Idag har jag fikat med Linnéa och Josefin, kul att träffas och prata lite. Sen gick jag och Linnéa på stan..shoppade lite. Imorgon ska vi kanske gå på Sense och träna, får se om man orkar och hinner med det. Skulle egentligen jobbat på Kåren imorgon också men det känns inte så kul när man har tenta dagen efter, så det får bli nästa gång istället. Gick med i INFO Event i veckan nu, kommer bli kul att engagera sig i ngt annat än studierna!

Var på bio i helgen med Alex, vi gick på Click. Den var helt okej, men mest för att Adam Sandler är med, han är grym. Och så käkade vi thai-mat, så himla gott. Önskar jag kunde laga sån mat!

I helgen kommer alex hit, för jag orkar inte åka hem en helg till. Hoppas verkligen på att det blir fest ngnstans! Sugen på fest nu. Hanna och Anton skulle kanske komma på lördag hörde jag ngt om, vore roligt, och så vill jag ha singstar kväll också hos Linnéa :)

Om två dagar har jag haft körkort i ett år!

And yeah, you look much better,
Look much better when you glow..



malin





like hell.

Fram och tillbaka till Jönköping på 3 timmar, det är det jag gjort idag ungefär. Och pluggat lite..och saknat alex..

Kom hem igår. Kom på sent igår kväll att jag glömt massa saker i lägenheten som jag behöver. Himla smart. Så jag hade inte så mkt till val, bara att åka. Ikväll har jag bara vart hemma och inte gjort alls mkt..håller på just nu med att lägga över alla mina saker till min dator..så jag kan rensa på datorn här hemma, mamma klagar på att C: snart är full..så jag får göra min del i det hela och det är en hel del.

Imorgon måste jag till alingsås och en sväng till kära arbetsplatsen, hälsa på lite. Och betala av mina saker :) Känns alltid lika kul. Saknar att jobba där, längtar tills jul! Sen åker vi till göteborg, tänkte gå på bio jag och alex..


Det gjorde för ont när jag fick se dig vända ryggen till, jag kan inte hjälpa det..

Jag var rädd, riktigt jäkla rädd.


malin

rörigt.

Nu har jag suttit och läst och läst och läst men ändå har jag en massa kvar. En bok som skulle vara klar tills imorgon på 300 sidor, som jag började läsa igår, hann bara 50 sidor igår, idag har jag läst 65..så alltså är det lite kvar. Det är jätteliten text och den heter: Hur vi lär. Vilket inspirerande namn.. handlar om olika teorier som olika forskare gjort om hur vi lär oss och vad som påverkar oss och en hel bunt med ointressant text som man inte fattar så väldigt mkt av. Ja usch..

Var hemma i helgen, i herrljunga. Fest hos Hanna och Anton, alltid lika bra. Fick inte träffa alex så mkt, lite synd..men ska hem på torsdag, ledig en vecka. Och sen har jag tenta. Så det blir plugga rejält den veckan. Blev så sur förut. Beställde två böcker jag behöver till tentan i måndags, skulle fått dom i fredags om dom hållt vad dom säger. Men fick mail idag om att den ena boken var slut, den viktigaste! Den andra skickade dom idag. Gaahh, så nu måste jag gå och köpa den boken i affären, blir ju så mkt dyrare!! För jag har inte tid att vänta en vecka till, har ju tenta den 21e eller den 22e.

Var nere på gymmet imorses också. Kände mig väldigt duktig. Ska dit imorgon bitti igen. Nu blir det andra vanor!

Imorgon blir det utgång! Men kanske ska läsa lite till nu..jippie.


malin

en miljon kilometer i timmen !

Där försvann den helgen så snabbt att jag knappt han reagera! Men den har ändå varit bra, helt underbar. Känns bara så himla tråkigt nu när alex åkt, känns inte bra någonstans att åka ifrån varandra..då undrar jag om jag ens gjort rätt val, om detta är det jag vill. Men jag vill både och. Men helst av allt skulle jag vilja spendera varje dag med honom, men jag vet att den tiden kommer..

Ledig imorgon, himla skönt. Men det får bli lite seriöst tatagitillvaron då. Ska börja läsa mina böcker till kursen, beställa två stycken till böcker och sen städa! Och om jag anser att gymmet är klart ska jag ner och träna. Alla maskiner är inställda och det sitter lappar uppe om hur dom funkar, men det är smutsigt på golvet, som i sånt smuts som hantverkarna lämnar efter sig och toaletterna var inte färdiga där inne. Så jag vet faktiskt inte om man vågar sig ner.

I fredags vad jag och alex ute med Linnéa, Viktor, Martin och Johannes. Hur kul som helst! Men vi var på värsta B-stället. Men,man måste ju testa.

Jag har haft tur.


malin