de-alcoholized

Jag är uppe på benen och mår allmänt bättre nu. Känns som bakfylla varje dag visserligen när man vart uppe lite längre än man borde när man har körtelfeber, men jag älskar det ändå. Har aldrig uppskattat så mycket att vara med nära och kära så som jag gör nu, vart isolerad i nästan 3 veckor så det är en befrielse att bara ut och åka bil och se lite folk.

Midsommar i år blev för min del alkoholfritt vin som smakade läskigt, och en massa bilkörande. Men jag hade kul ändå, grilla och poolparty är aldrig fel, fast jag badade inte..men det gjorde däremot anton,fredrik, linkan och min alex, hur länge som helst.. i badkaret :) Sen var det jordgubbar och glass mitt i natten, och ännu senare var det dags att köra hem Lina med sällskap till hudene, stackars Lina som bara ville hålla reda på sina två öl hon hade kvar och sin kudde. Men hur kul som helst att hon kom och festade med oss iaf. Sen ännu senare en tur till vårgårda och sen hem till mig, för att sova. Och gud vad skönt det var att sova, jag var TRÖTT. Och trött blir man, av ingenting, och så ska det tydligen vara i en månad nu..

Den 25 juli får jag domen, och hjälp vad anton lovat mig nu att jag ska få ta igen allt jag missat, och det är mycket.

Igår såg vi på den urusla matchen mellan Tyskland och det urusla Sverige hemma hos Fredrik. Glass på mcdonalds med äckliga chokladbitar och sen film hos Fredrik, ända tills klockan blev för mycket och vi åkte hem till alex för att sova hos mig egentligen men vi var så trötta så vi somnade där..

På onsdag börjar jag jobba, längtar faktiskt. Och nästa helg ska jag få mitt studentkalas som jag aldrig fick plus födelsedagskalas :)  Fast 19 känns inget bra, känns ganska onödigt ändå. Vill hoppa ett år framåt..

Det är Håkan den 22 september:

Och jag skäms för att be, jag skäms för att gråta
Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta
Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
skratta åt det för då kommer jag kanske över dig
Hur kunde du falla när han sa:
"Jag älskar dig, jag älskar dig så mycket att jag hatar mig..."




malin

what about today

och vad ska vi göra idag då? Kanske se på tv, eller kanske till och med se på tv, eller varför inte se på tv. Jag vet, jag ska se på tv.

Jag är så less på detta nu! Kan inte göra någonting. Jag får inte anstränga mig, vilket innebär än så länge att jag inte kan åka någonstans. Kan förresten inte ens åka någonstans ändå för att jag får inte köra bil pga mina mediciner! Åh! Hata!

Som tur är så är alex här ofta och håller mig sällskap, vet inte vad jag skulle göra annars. Han är bra..

4-6 veckor innan man blir helt återställd, om man har tur..



malin

Min student....

Jo, vad ska man säga. Jag blev tillslut en student, men så mkt mer blev det inte.

I onsdags började jag må sämre,värktabletterna hjälpte inte alls mkt så vi fick åka in igen till herrljunga och kolla.. dom föreslog att vi skulle åka in till borås för att jag kanske skulle bli inlagd om det var en halsböld på gång också. Väl framme i borås minns jag inte så mkt av, det är ganska suddigt..mådde verkligen värdelöst. Så jag blev inlagd, men var bara glad då att jag skulle få starkare smärtlindring..sen trodde jag kanske att jag kunde få åka hem på torsdagen men inte då, jag skulle stanna en natt till. Ville verkligen inte, student och allt ju på fredagen. Så min studentdag blev ett uppvaknande i en sjukhussäng, fick fixa mig där, och sen åka hem en stund för att orka. Så jag missade champangefrukosten, klasskortet, studentmiddagen, nästan hela avslutningen i kulturen.. men men. Jag fick iaf vara med när vi träffade handledaren en sista gång och när vi gick ut! Och det betydde mycket. Sen åkte vi i skumma bilar runt i vårgårda, och sen var det bara hem som gällde..när alla andra skulle festa hela natten. Var ledsen över allt hela kvällen, för detta suger verkligen. Hatar det.

Mitt humör kommer kanske tillbaka någongång, men det känns ju så jäkla tråkigt att missa sin egen student.

Jag kan inte ens säga att jag är glad över vilken tur vi hade med vädret. För mig hade det gärna fått snöa och varit minusgrader.

Tack iaf för att du/ni var med mig hela torsdagen! Hade nog deppat totalt annars..


malin

Jag på min studentdag vid min säng på sjukhuset..utgång!Janne och jagjag hemmai början av blomutdelningenpappa och jagalex och jag!andra hälften av klassenhalva klassenjag och hanna, min fina vän

VÄRDELÖSA TILLVARO !

Jag har gråtit över det, jag har varit förbannad över det men nu orkar jag varken gråta eller vara förbannad längre..för det gör alldeles för ont i kroppen. Kan knappt svälja, svårt att andas på natten så jag måste sitta upp och sova. Det är en ren pina att äta ngt överhuvudtaget. Halsen är jättesvullen, ser hemskt ut. Och hela kroppen bara värker och jag orkar inte ens stå knappt när värktabletterna har gått ur..är helt utslagen.

Om jag har tur så orkar jag vara med på middagen på fredag iaf, och sen är det handledarträff och sen mössorna på och sen ut ur skolan! Jag ska vara med på utgången iaf, ska verkligen det..! Men studentfesten går åt helvete..får inte anstränga mig det minsta egentligen,men jag orkar inte ens det så jag har inget val.. FAN !!!

Helvetet heter körtelfeber och det är det värsta jag vart med om..

Mitt sommarjobb kommer ryka första veckan, kan omöjligt börja jobba den 12e. Har tur om jag är på benen ens den 19e..

Just nu gör värktabletterna sitt bästa och jag har orkat mig upp ur soffan iaf, men jag bara längtar tills jag får ta nästa kur, står inte ut annars..

Måste bara säga att det var det mest korkade du någonsin gjort!! Folk kunde blivit allvarligt skadade, eller ännu värre! Har aldrig varit så orolig i hela mitt liv! Gör aldrig om det.. du betyder så himla mkt..



malin

Balen på Lumber & Karle

I fredags var det dags för balen. Var hos frisören kl 9, blev klar 11. Blev jättenöjd! Åkte hem, tog det lite lugnt, sminkade mig, men man blev ju samtidigt mer nervös! Sen vid halv 4 åkte vi iväg till skolan, träffade massa folk, massa kort skulle tas och fram till kl 5 minglades det en massa. Sen skulle vi gå ut, vi gick ut som femte par, det var nog det roligaste på hela kvällen :) Åkte iväg i vår fina Studebaker men när vi kom till brandstationen, ca 50 m bort fick vi fälla upp taket, eftersom det regnade lite, men det gjorde inget! En hel stor flaska gick åt snabbt och lagom glada kom vi fram ganska sent till Lumber & Karle eftersom de flesta andra tagit en annan väg dit, än vad vi och ca 5 andra bilar gjorde. Mingel igen, och massa kort, och hela kvällen blev jättelyckad! Hade hur kul som helst, och kvällens värdpar, Hanna och Anton var också kvällens finaste par! Tyckte jag :) Detta var kvällen vi förberett i månader, nästan hela året, och den blev precis så bra som man förväntat sig!

Herrljunga hade sin bal igår, var där och tog massa kort, alla var jättefina och man bli ju bra sugen på att gå igen..

Men nu ligger jag hemma, blev sjuk igår.. tror jag åkt på halsfluss och det suger. Student på fredag och får reda på senare idag om det är halsfluss eller ngt annat, ska in till jouren.. och då måste jag äta pencilin vilket betyder att min student kommer bli lagom skoj! Jo, visst, man kan vara nykter men studenten är kanske lite annorlunda är en vanlig fest, så jag känner mig väldigt nere på botten just nu..

Jag är stark, ensam, men du får mig att hoppas på något annorlunda..

Bilder från våran bal, kika på!

malin


Förhoppningar och regnbågar..

Tänka sig, att imorgon ska jag gå på bal.. längtar hur mkt som helst! Upp tidigt för att åka till frisören, göra sig fin i håret, sen hem och sminka sig.. Sen en stund innan, få ta på sig den fina klänningen! Kommer bli hur bra som helst!

Idag var det friluftsdag men varför är alla så seriösa, det handlar om kubb, gott folk.

Det är härligt, härligt, att jag inte har ett dyft kvar att fixa i skolan nu innan studenten. Glider omkring och ser många andra stressa ihjäl och sitta med prov som borde ha gjorts för länge sen..är himla glad att allt blev gjort innan praktiken,nu kan man bara päsa och njuta! Och som en bra avslutning ska vi vara med i tidningen igen, jag och Hanna. Så håll utkik..

Jag glömmer inte..

Och jag ser upp,
Jag ser skyn bli röd, bli blå
Jag hörde nån ropa ditt namn
eller var det inbillning
Och jag undrar vad du tycker om mig nu
har du förändrats?

Jag dricker ur vad som helst nu
Och alla har nåt att bekänna
Och alla vill att jag ska lyssna
Men inget här är heligt mer, inte som när
jag försökte få dig att le


malin