jag är..

..hemma och äter knäck!


malin

Vill heeeeem!

Nu vill jag slänga in handduken och ta julledigt för i år, åka hem. Men jag får vänta. Imorgon blir det projektarbete..och kanske på tisdag också.

En ljuspunkt i det tråkiga var iaf helgen, det var grymt kul i lördags! Först en väldigt rolig fest hos Isabelle, sen utgång som var riktigt bra! Timmarna gick fort och helt plötsligt var klockan 4, stängning, hade för en gångs skull kunnat vara kvar längre än så :)

Vill hem och äta julmat!


malin

Klumpen i magen är inte min vän

Åh, vad jag hatar att känna mig så här, stressad och svag. Projektarbetet tar verkligen mina sista krafter och samtidigt ska jag jobba lite också, jag känner bara att jag inte hinner. Jag hinner inte ens vara stressad. Har nog tagit ut mig denna terminen, lite för mycket, ibland orkar man inte riktigt allt.

Så, imorgon ska jag alltså jobba. Det är kul! Men ibland har man alltså lovat bort sig på lite väl olämpliga tider.

På lördag är det födelsedagsfest, det ser jag fram emot! Isabelle fyller 24, och det ska firas med mat, vin och kanske utgång. Ska bli kul att Linnéa följer med också, längesedan vi festade ihop nu, dags att slå ihop våra kloka huvuden över lite alkohol :)

Dagarna är lite för korta.


malin

Ingen bra dag idag

Missade godisbaket med Linnéa igår! Jag som ville baka julgodis. Men efter att ha haft huvudvärk hela dagen så kom migränen ordentligt när jag kom hem, fick lov att sova i några timmar innan jag kunde gå upp ur sängen. Maten fick jag inte behålla och jag kunde knappt äta något efter det heller. Så idag är jag hemma, hade huvudvärk imorses också, maten smakar inte och kroppen känns tung.

Imorgon får jag börja skriva min hemtenta (den jag inte gjort..) om jag vill, annars måste jag vänta tills mars, och det känns för långt fram. Men frågan är om jag hinner nu, vill ju inte sinka min arbetsgrupp heller. What to do..


malin

En tvådagarstenta och jobbhelg

Njuter av att tentan är klar och inlämnad. Två dagar att skriva en tenta på är inte så mycket, men jag tror jag fixade det. Under godkänt vore konstigt, då börjar jag nog gråta. Nu väntar en hemmakväll med paj och idol. Första gången jag gör paj, haha, får se om den går att äta. Av tomten önskar jag mig goda matlagningskunskaper :)

Nästa vecka kör projektarbetet igång, vi är inte taggade, inte någonstans. Känns mest som att vi gör samma sak hela tiden, fast bara i lite större utsträckning varje gång. Men det blir nog bra det också, vi har ju iaf roligt i vår lilla arbetsgrupp. På onsdag ska vi koppla av med en ullaredstrip, jag älskar ullared! Det är faktiskt kul att gå där, eller hur Linnéa ;)

Fick lite mer jobbtider idag, så imorgon och söndag ska jag jobba, underbart!


malin