Gymdrömmar och träningsvärk

Kunde inte sova inatt och började tänka på träning. Ett nödvändigt ont som just nu inte ens existerar i mitt liv. Nej kanske inte ont, men tråkigt. Gillar inte att träna, förän efteråt då det känns så himla skönt. Sen kan jag tänka mig att det blir kul när man ser lite resultat, men så långt har jag aldrig riktigt kommit :P Har aldrig vågat binda upp mig på 12 månaderskort (som är det billigaste) eftersom jag inte vet hur det blir med jobb och så, om man kommer ha en inkomst eller ens bo kvar. Men nu får det bli så. Jag ska köpa 12-månaderskort på Sportlife, 425 kr/mån och då får jag träna på alla sportlife i göteborg, både gym och pass. Plus att jag kan frysa det två gånger per år ifall det skulle hända ngt oväntat, eller väntat (?). Och överlåta det till ngn annan kostnadsfritt. Visst låter det bra? Just nu är jag SUGEN!

Och jag tror jag tränade i sömnen inatt det lilla jag sov, för har banne mig haft träningsvärk i baksida lår idag haha!


malin

Service tack

Just nu önskar jag hemleverans av god mat! Det hade suttit fint det, när man äntligen kan börja äta lite igen. Men jag ska snart ta mig iväg till affären själv, men energin räcker inte alltid till. Speciellt inte om födan dom två senaste dagarna har bestått av 2 mackor och lite saltgurka. Det är inte alls trevligt när man inte får behålla maten. Usch.

Riktigt tråkigt att helgen blev så här men men. Nu jobbar jag bara 4 dagar nästa vecka sen är det helg igen, och DÅ ska jag åka hem. Julskyltning i herrljunga, umgås och mysa lite, kanske om jag har tur får jag se emma och den lille också? :)


malin


Klänningstider

Egentligen gillar jag inte alls när det är kallt, mörkt och ruskigt som nu, men det händer ju så mycket kul denna årstiden så det kompenserar upp lite. Julfest på jobbet snart, måste hitta en klänning. Isabelles 25-årsfest, måste hitta en klänning(?). Ullared snart, måste inte hitta en klänning. Nyår, måste defenitivt hitta en klänning! Klickade hem en igår, som jag visar upp om den passar bra :)

Om två timmar börjar jag jobba, idag blir det backaplan istället för nordstan. Det var längesen. Eftersom jag hoppar in och jobbar idag på min lediga dag blir det 10 arbetsdagar i sträck för mig. Längtar verkligen till helgen, då ska jag åka hem.


malin

Ett minne för livet

Tillsammans med några av mina närmsta vänner såg jag det bästa på länge igår, Håkan i scandinavium! Helt sjukt bra, ryser när jag tänker på vilken känsla den mannen har, han vet hur han ska göra för att träffa oss rakt i hjärtat. KÄRLEK!


Alla på tå för Håkan ♥


malin

Sverige det nya USA

Nu känns det som att Sverige inte är Sverige längre. Terroristhot, vad är det här? Bombhot mot nordstan, lastbil som ska sprängas, bombhot mot danske bank..ja historierna blir många och det kändes inte helt okej att gå till jobbet i lördags. Helt tryggt kändes det inte trots alla dessa poliser som vistades runt omkring.

Storstäda idag. Enda dagen det hinns med eftersom jag jobbar tis-fre, och på fredag kväll kommer Linnéa hit. Och på lördag morgon kommer Hanna. Vad kul vi ska ha, ser fram emot helgen!


malin