hemma..

Tillbaka i Jönköping och just nu känns det bara tråkigt..vill till herrljunga igen, eller rättare sagt vårgårda..

B-uppsats skrivande väntar i veckan, och det är jobbigt! Jag hoppas verkligen vi kommer på något imorgon annars blir det stressigt..!

Helgen var blandad av allt möjligt..och jag funderar ibland på vad jag vill, om jag gör det som är rätt för mig, eller om jag bara gör det sämre. Just nu är det som jag vill kanske inte det bästa.. och jag vet att jag borde lyssna på dig, du har säkert rätt, men just nu känns det bara omöjligt att förändra något, även om jag inser att det aldrig kommer att hålla i längden..men jag vill inte inse det heller, för det gör mig så sjukt ledsen..

Hanna, du är oslagbar!

Can´t live without you..

malin

skrivkramp!

Idag har vi suttit med uppsatsen och försökt få ner det sista på datorn men det gick inte alls! Så himla trögt och vi som trodde vi skulle bli klara idag, skrivkramp!! Svårare än man trodde, när man ska koppla till teorier och analysera och diskutera resultatet..vill bara få det klart nu!

Imorgon ska vi kanske försöka igen med skrivandet men sen ska jag åka hem, längtar hem till alex och ser fram emot en helg utan att ha planerat ngt!

Igår var det fadderutbildning och sen faddersittning på kulturhuset. Hade inte tänkt att gå först eftersom mina pengar inte finns, men jag och Josse blev sugna och dom andra övertalade oss så vi hängde på. Sittningen var kul men resten var bara segt, mellanfesten innan kåren så satt alla killar och såg på fotboll, så vi gick hem innan kåren. Men nästa onsdag ska vi nog dit, först grillkväll med Linnéa, Elin och Josse! Vi ska fira att uppsatsen är inlämnad och att elin gjort tenta men förmodligen kommer man nog vara sur över sin egen omtenta, som jag kommer få imorgon..

Förra veckan var det fest både onsdag, fredag och lördag. Så var riktigt trött och seg när jag kom tillbaka hit.. Tjejkväll hos madde,hotellet, flygfältet och inflyttningsfest hos ngn kompis till alex. Längtar bara till sommaren nu så att jag kan vara hemma och inte behöva tänka på skolan. Ska jobba i juli och augusti på team sportia, längtar verkligen! Saknar det. Trist bara att den veckan alex har semester så jobbar jag nästan hela veckan och då är han i strömstad, denna sommaren utan mig. Vill också dit..

Avundsjuka eller svartsjuka är inte hälsosamt..


malin

lista och regn

Kikade på Linnéas blogg, och hon ville ju att jag skulle göra denna listan, så det gjorde jag! :)

1. Ta närmaste bok, slå upp sidan 18, rad 4, vad står det?
Ända till jag blev tonåring var mina texter glada

2. Sträck ut din vänstra hand så långt du kan, vad rör den vid?
Tv:n..

3. Vad är det senaste du såg på tv?
Måste varit OC igår!

4. Utan att kolla på klockan, hur mycket gissar du på att den är?
08.55 (08.53)

5. Bortsett från din dator, vad hör du nu?
Programledare på ngt töntigt ordlekprogram..

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Igår kväll och pratade med alex i mobilen..

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökning?
mig själv i spegeln

8. Vad har du på dig?
jeans och en vit t-shirt med dödskallar på :)

9. Drömde du något inatt?
nej jag tror inte det..ovanligt

10. När skrattade du senast?
igår när jag pratade med alex..

11. Vad finns på väggarna i rummet du är i nu?
oranga fula tapeter..och EN tavla

12. Har du sett något konstigt på sistonde?
Nja...

13. Vad tycker du egentligen om denna utmaning?
Lite seg..

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Tomb Raider

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Bort med studielånen och flytta till en lyxig lägenhet! Och så skulle jag köpa en resa, och en bil!

16. Försök att berätta något som folk inte vet om dig
Kanske att jag sa "klarten är lar" istället för "maten är klar" när jag var liten och skulle ropa på pappa ..tror det var så..

17. Om du skulle förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik eller skuldkänslor, vad skulle det då bli?
avståndet mellan jönköping och herrljunga (så att jag kan gå till alex när jag vill :)

18. Tycker du om att dansa?
jaa! men inte vals

19. George Bush?
I don´t know..

20-21 Vad skulle dina barn heta, pojke respektive flicka?
Svårt men iaf Alexander i andra namn :) för det är så fint! Tjejnamn kanske Emilia..

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Ja men inte själv

23. Vad vill du att Gud ska säga till dig när du kommer till pärleporten?
Yeahh!

24. Vilka 4 personer vill du ska göra denna utmaning?
- Mamma..och alla andra som läser det här kanske..


Ska snart till skolan.. är lite trött på att skriva B-uppsats, redan. Saknar dig Alex..

malin

åh vad jag tycker om!!

Måste bara säga att alla kan känna sig lite ledsna, för att dom inte har världens bästa pojkvän, för det har jag!! Iaf för mig, han är världens vackraste människa och allt är underbart, nu mår jag bra! Har saknat mig galen dom här dagarna och igår så stod han äntligen utanför min dörr! Och den kramen var den bästa någonsin, och jag älskar verkligen honom, alexander :)

Och jag blev så himla glad för mina presenter. Jag fick ett par jättefina låga, vita converse, ätpinnar (som ngn för övrigt måste lära mig att äta med) och så fick jag en ipod nano! Känner mig bortskämd så jag har lovat mig själv att jag ska betala en del på den :)

I fredags var jag, linnéa och josse först hemma hos josse och skulle grilla korv på engångsgrill men den slocknade av en regnskur 5 minuter innan vi skulle lägga på korven.. sen gick vi till Carro som fyllde år, där vi lekte en lek som inte är bra, speciellt inte när man redan är full innan..men iaf så var hela kvällen rolig!

Och som knappt behöver nämnas längre är eurovision i lördags, och The Ark kändes inte ens hälften så bra som dom var i sverige, vilket platt nummer. Då var till och med ukraina roligare..trist.

B-uppsats skrivandet har dragit igång och vi har kommit en liten bit på väg, men ibland känns det som att man bara fastnar när det ena sekunden kändes jättebra. Men, det är väll så det ska vara..


malin


rädsla och saknad..

Helgen har mest bestått av tvn och lite tröst i godis..sorgligt men sant.. saknar Alex, jättemycket! Har varit ifrån honom längre än så här förut men det är jobbigt att inte kunna ringa och prata när man känner för det och att han är i japan gör inte saken bättre, det är så långt bort.. vill bara att han ska komma hem nu.. vill bara krama om honom och säga att jag älskar honom..

Igår fick jag ett yrselanfall som kom på en sekund! Hade mått bra hela dagen men helt plötsligt fick jag jättekramp i magen och det bara svartnade för ögonen, enda tanken var att komma till soffan innan jag skulle svimma. Sen bara det brusade i hela huvudet och världens kallsvett..usch, det var hemskt, kändes som att jag skulle dö! Blev så rädd och pulsen blev inte så hög denna gången som den brukade utan den saktade faktiskt ner, jätteäckligt..ringde mamma för att hon skulle lugna mig lite..det är hemskt när man bor själv och inte kan göra ngt..

Imorgon ska vi börja på B-uppsatsen. Jag är inte laddad, för det känns så svårt och kraven känns så höga och det vore hemskt om man inte klarade av det.. jag vill bara sluta skolan för sommaren nu och komma hem och vara nära alex..

Saknar dig Alex, kom hem!


malin

en omtentadrink, tack

Jag blir bara så hopplöst utmattad av en sån jäkla idiotisk tenta, och hur man kan vara så fruktansvärt dålig på att formulera frågor och hur man ens kan ge såna frågor när vi inte ens lärt oss något om det? Om en timme ska iaf jag åka ner till piren med Linnéa och Elin och fira att det förmodligen kommer komma en omtenta med ett glas vin kanske, eller varför inte en drink..men jag orkar inte ens bry mig, ge mig min pojkvän och en berusning i solen, då blir jag kanske på bättre humör..

Valborg var bra,trots att jag bara väntade hela dagen på att kunna få höra din röst, typ vid halv 5 på morgonen.. Men jag, Hanna och Linnéa åt massor med supergod pastasallad och till det massor med vin, och lite öl, och lite cider..och huvudvärken dagen efter säger sig självt,har aldrig varit så trött! Parken med massa folk men ovanligt få som man kände. Jag och Hanna dansade bugg med mamma,eller bugg och bugg.. och lite dans i det urkassa discotältet fyllt med 14åringar.. äcklig herrljunga twisted cider, och sen sömn hos Hanna.

Och annars har jag hunnit med att reklamera en tröja som jag verkligen ville ha, men som blev helt förstörd efter första tvätten. Och så har jag hunnit vara irriterad på SJ för att tåget igår var en halvtimme försenat,kl 8 på morgonen då man var jättetrött. Lite typiskt SJ..


Kan inte dagarna gå jättefort..jag saknar dig..

malin