höga förväntningar till papperskorgen.

En kort dag idag. Utvecklingssamtal som alltid bara innehåller massa "mål" som man aldrig uppfyller ändå. Varför har dom flesta lärare ofta så höga förväntningar? nästan som om dom blir gladare över att eleven får ett högt betyg än eleven själv. Det borde inte vara lärarna som ställer dom höga kraven och har för höga förväntningar, det hjälper inte. Det är ändå JAG som ska göra arbetet och känna själv vad jag är nöjd med eller inte.

Imorgon är det talangjakt, det enda vi har imorgon, denna veckan är härlig.

Det känns som om UF står still, vore skönt att få allt klart.

Jag försöker ge dig en chans, men då vet inte du vart jag står, är det inte dags att förstå snart? Jag behöver inte detta, jag behöver inte fega förklaringar, jag behöver inte samma saker som du.

Malin

besvikelsen knackar på.

Hade så mkt förväntningar på denna dagen. på alla synpunkter. fick inte ett dugg bättre ordning i mitt huvud och det lös ingen glödlampa ovanför mitt huvud med en aha-upplevelse om att "detta vill jag göra!". Känner mig vilsen, och känns som om jag kommer att hamna i ett hörn ngnstans i världen där jag inte får ngn stimulering utav mitt arbete eller känslan av att jag verkligen bidrar med ngt. Hur svårt kan det vara?
Och du. Du var så kall. kände mig så ouppskattad. det gjorde ont. trodde du saknat mig. Var inte så liten,vad är det du försöker bevisa? Trodde du kunde bättre än så här.

Kommer ihåg att vi en gång lovade varandra att aldrig skiljas som ovänner. Jag gick och du åkte din väg. Det känns förjävligt.

tänkte du verkligen inte leva mer?


malin



rastlöshetens biverkningar.

går omkring hemma som om jag aldrig varit här förut. Kollar på varenda liten sak, pillar på allt möjligt. Vet inte vad jag ska ta mig för. Jag vill inte göra det och inte göra det. Och inte det heller. Och mamma, älskar mamma, hon föreslår att jag ska plocka ur diskmaskinen.

började städa mitt rum, bakom dörren ligger tre kilo damm, och jag ljuger inte. det är äckligt. nu har patrik till och med klagat. men jag kom inte längre än till mitt bord. sen var det inte kul längre.
Så nu ska jag börja med min engelska recention, den behöver ju bli klar så det är nog ganska bra att jag sätter igång.

Vågade ta bilen till skolan idag. Det låter som om det är ett hål i ena dörren, men dock bara ett lite mindre hål i plåten utanför. Vindrutetorkarna gnäller och vill verkligen inte sitta på bilen, den är ganska ful. Listen på ena dörren hänger dumt nedåt, snart faller den nog av. Dörrarna knakar, det låter som ett gammalt spökhus. För 2 veckor sedan fick jag inte ha fläkten på, inte stereon, och absolut inte stänga av bilen om jag skulle fram och köpa ngt för då startade den inte igen. Men nu funkar den rent mirakulöst. Det låter som värsta gamla skruttbil men det är egentligen en lyxmodell av saab 9000 89års modell :)



Malin

härliga helg.


Ont i huvudet, känns som om hjärnan trycks ihop! Men det är en bra känsla att det är helg nu,är helt trött. för mkt information till skallen på en gång, denna vecka har varit fylld med saker. Mkt jobb med UF, men det är kul, det funkar så bra att jobba med Hanna! Det blir saker gjorda och bra kommer det att bli. Kanon. Orkar inte tänka så mycket på allt det andra, det är en helt annan sak..det är dumt att hela vårt projekt genomträngs av det.. jag har jättemycket medlidande och tänker verkligen på det, men det går inte att blanda ihop det.

Min bror kommer hem ikväll, jag ska åka och hämta honom sen, han och patrik.

Min Patrik, han är helt igenom underbar.  Det är så. Alla borde egentligen skärpa sig och visa dom man tycker om sin kärlek mer.

Provet på sista lektionen gick bra. Det kändes helt okej, bättre än vad det borde med tanke på hur mkt tid jag lagt ner.

vår klass är väldigt rolig, om man tänker efter.

Malin

ett försök.

nu ska jag göra ett försök att börja med en blogg, ett ord man för övrigt läser i tidningen varje dag, så då måste det verkligen vara en fantastisk upplevelse. hm.

Men det är bra att skriva av sig, ngt som alla borde göra.

Har lov nu och gör inte så mkt. Patrik åkte nyss, men han kommer tillbaka sen, det blir idol ikväll och mys, det är bra. underbart. Hanna är i Spanien, avundsjuka är inte bra men vem blir inte det nu om man kollar ut? Men i vår ska vi till tenneriffa och gotta oss, blir härligt innan studenten.

man borde varit först med detta, anledningen till "mmalin" är att malin alltid är upptaget.

Jag fortsätter vänta på glassbilen.

önskar alla en bra kväll så länge.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!