TUR-mässa

Det blev en sväng på TUR-mässan med linnéa idag, samlade lite inspiration till resa i sommar. Ju längre vi gick där desto mer steg vår budget, eller vår önskade budget iaf. Fanns många fina ställen att åka till, men Grekland tycker jag låter bra nog :)

Imorgon kommer mamma till Göteborg och det blir en dag på stan med lite shopping, fika och bara vara. Vill att det ska bli morgon nu, för jag har saknat mamma! Tror senast vi sågs var vid jul och nyår? På tok för längesen iaf. Och snart är det påsk, då vill jag åka hem. För jag har saknat hemma också, ska bli skönt att träffa familjen, hanna och anton, elin och erik, och såklart linnéa. Linnéa som ska flytta ifrån göteborg och mig nu. Tur att du antagligen kommer åka hit ofta :) Och jag till Jönköping såklart!

Nu ska jag njuta av mitt goda glas vin och kolla på lite gamla beverly hills avsnitt, jag lyckas alltid fastna i serier, har inte riktigt tid för alla dom sju stycken jag följer nu..synd om mig.




malin

Kämpar på



Det är här min dag idag: datorn, rapporten och kaffe med sugrör..sugröret är mer en vana nu än ett måste.. :)

Undrar hur jag egentligen ska få klart den här rapporten, har till kl 23.59 på mig ikväll.. Har analysdelen kvar, och just nu går det så trögt, kommer inte på någon början och känner mig allmänt förvirrad. Vad ska jag skriva egentligen.. suck. Och så måste jag iväg och handla nu också, inget bröd och inget pålägg hemma, och ingen annan mat för den delen heller.. stort SUCK!


malin


Nytt!

Tog en promenad i det UNDERBARA vårvädret. Först gick jag till posten och hämtade ett paket från Ellos. Sen ut på upptäcksfärd för att hitta en liten butik dit mitt andra paket hade kommit. Insåg att jag inte varit och kollat så mycket häromkring, men nu när det börjar bli bättre väder ska jag ge mig ut och lära känna omgivningarna, men med mitt lokalsinne får vi väl se hur det går, om jag hittar tillbaka sen.



Burken, fyndat på Tradera. Sjalen från Ellos. Beställde en röd, i tron om att den skulle vara röd, men som ni ser själva så är den mer rosa. Men tyckte den var fin ändå, så den behåller jag.

Ikväll blir det fest med Therese.


malin

GU, en klass för sig..

Under hela Jönköpingstiden kände jag nog aldrig att jag blev orättvist bedömd i någon kurs, kanske nån gång men då på tre år. Nu när jag läst på GU i lite mer än ett halvår har jag fått känna på denna orättvisan många gånger, och en jäkla massa inkompetenta människor. Vissa borde inte fått sitt jobb från första början. Strider just nu om ett betyg i min förra kurs, då vi blivit betygsatta på helt olika sätt, och det som står i undervisningsplanen har inte följts alls. Här känns det mer som någon lottdragning eller favorisering. Hur kan vi få olika betyg på en delkurs då vi presterat exakt likadant och fått lika betyg på examinationerna? Nu är jag ARG!


malin

RETRO

Vill ha, vill ha, vill ha! Min farmor hade burkar som dessa i sitt kök, har alltid tyckt om mönstret och har nog upptäckt en liten kärlek till retroprylar som dom här :) Letar på tradera då och då men det är inte alltid det finns något ute, och det är ganska svårt att vinna budgivningarna för folk budar som tokar på burkarna. Fler än jag som vill ha. Så, har ni såna här i bra skick hemma och inte vill ha, eller om ni vet någon annan som har och vill sälja, hör av er!


Nilsjohan - Erik Kold


malin

Solen lyser himlen är blå..

Tar en liten paus i städandet, sjukt tråkigt. Varför finns det damm?

Idag lyser solen och det känns verkligen som vår. Hur härligt som helst! Vinet är lagt på kylning och ikväll kommer linnéa hit. Det blir hemmagjord pizza, vin och melodifestival!


På Hardcore Superstar förra året!


malin

Tänder..

Tänk om man kunde ha ett hollywoodleende, vita fina tänder, utan problem och skador. Ska snart iväg till tandläkaren igen. Min ena tand som jag lagade när jag slog ut lite av den för nån vecka sen har blivit lite missfärgad, och så har jag haft tandvärk och det har isat sen dess.. hoppas det går att ordna, inget kul att ha en missfärgad tand och ont ständigt.

Fick även det slutgiltiga beslutet från försäkringskassan nu, betala tillbaka bostadsbidrag. Som vanligt har dom kö när man ringer, plats 100 nånting. Men en bra sak är att man kunde lämna sitt nummer så ringer dom upp när det är ens tur, men dom lovade 8 minuterna har gått för längesen, och ingen har ringt..verkar inte fungera så bra. Ska iaf försöka fixa avbetalning, 5000 kr är inget man bara kan betala på en gång som student.

Give me peace!


malin

Turen verkar inte vara på min sida..

Förra gången var det tågkaos som ställde in min och linnéas festkväll, ikväll var det tandvärk som förstörde. Så undra när vi ska lyckas festa samtidigt? En varma koppen är vad som har gått ner idag, mest för att det gör så jävla ont i tanden! Isar och värker.. hoppas det går över, blir lite orolig när det är tänderna det handlar om..

Igår var jag ute med min arbetsgrupp från skolan. Först hamnade vi på Pusterviks som är hyffsat nedgånget, vet inte varför vi envisas med att gå dit. Sen skulle vi tydligen sjunga karaoke, så vi gick till nån karaokebar jag aldrig hört talas om. Där var det vi och typ fem personer till, bland annat två tjejer i mjukiskläder som blev lite sura när vi också ville sjunga. Vi stannade inte så länge där utan gick vidare till nåt ställe jag inte minns namnet på, flames ngt kanske? Kul kväll med intressanta samtal..och en Richard som hade karatefylla! Vill inte ens tänka på vilken baksmälla han måste ha idag..


malin

1 mars

Det hade varit väldigt skönt med en ledig dag idag. Jobbade lördag och söndag, visserligen bara 8 timmar sammanlagt, men har inte alls ngn lust att gå till skolan idag.. Får knappt i mig mitt kaffe, har hemsk tandvärk så det isar i hela tanden. Hade lite otur i torsdags. På något konstigt sätt lyckades jag svimma när jag skulle ner till tvättstugan, så jag ramlade förmodligen rakt framåt och ansiktet fick ta smällen. Ett jack i hakan, ett under läppen och bitar av framtänderna utslagna. Var och lagade tänderna i fredags men det gör fortfarande ont. Hoppas verkligen det går över, vill kunna njuta av kaffet :)

Önska mig lycka till när jag ska ner till tvättstugan ikväll.


malin