så trött..

Igår sov jag hela dagen, och hela natten, men lyckades ändå va lika trött imorses och är fortfarande trött.. men nu är det bara en veckas jobb kvar, och sen har jag ledigt en vecka. Och sen börjar jobbet på team sportia, men det ska bli kul!

Midsommar var bra. Festade lite hos Hanna och Anton, med allt trevligt folk :) Önskar alla kunde uppskatta sina vänner lite mer och inte bara bry sig om en, som om han vore världens bästa människa, för tro mig..det är han inte, jag har iaf ingen respekt kvar, inte när man beter sig på ett sånt sätt, det är bara barnsligt..

Nu i helgen blir det släktkalas och kanske bio..fast nu har ju alex jäkla bil pajat, så bion blir kanske inte av bara för att den behöver fixas.. jag ska aldrig planera saker igen, för det är alltid ngt som kommer imellan så det är lika bra att inse att vi inte ens kan gå på bio utan att det ska komma ngt och förstöra. Men men, jag tror återigen att allt ordnar sig..

Fattar inte att det aldrig kan vara fint väder när jag hinner sola, när jag hinner göra saker..sen om 3 veckor slår jag vad om att det kommer vara varmare än någonsin. Jag hatar svensk sommar.. längtar till september och spanien.

Ska snart iväg till Alingsås och kolla om jag kan byta bort lite dagar. Hoppas det fixar sig så att jag kan följa med till strömstad.


malin

20 hela år

Idag ska jag till systemet, för idag fyller jag 20 år! En ganska bra ålder. Men tror fortfarande att 23 är bättre :)

Midsommar imorgon också, i regn..trist.. först ska vi till göteborg med Hanna och Anton, shoppa lite. Sen hem och gå på ngt midsommarkalas som jag inte alls har lust med, och sen åka till Hanna och Anton i Herrljunga, där jag hellre hade varit hela tiden..men det blir iaf FEST!

Jobbat 3 veckor nu..blir nog nästa vecka också. Det är bra, det behövs.

Jag tror det ordnar sig..


malin

alicante

Den 15e september åker jag och alex iväg till Spanien, Alicante. Hans mormor och morfar hyr lägenhet där så det blir perfekt med gratis boende, och härligt att bo i lägenhet, med takterass :)

Blev aldrig potatisfestivalen igår, regnade hela kvällen sen så det var tur att vi inte åkte. Var hemma och såg på film istället..åkte hem sen igår kväll för alex skulle till tyskland idag. Så är alldeles själv hemma nu, trist att inte ha ngt att göra, måste iof städa mitt rum.

I fredags var jag hos Hanna, vi drack vin och pratade hela kvällen. Vänner för alltid. Sen kom Anton, Alex och lite jobbarkompisar till anton. Blev lite efterfest för dom, men kvällen blev inte överdrivet sen ändå.


Tänk att man kan känna sig så lurad, så besviken och så ensam..jag trodde verkligen på det här. Men jag måste väll bara acceptera, igen och igen..


malin

don't you understand

Tisdagen är redan över, dagarna går hyffsat fort nu när man jobbar.. Fast träningsvärken i vänsterarm och handled är inte rolig, kanske kommer jag få lite muskler där sen :) Kan vara välkommet. Ska nog jobba hela veckan ut och sen kanske det blir något nästa vecka, hoppas på det iaf.

Var ute i vårgårda i lördags, inget kul alls. Var ganska kul på förfesten men sen blev allt som vanligt som det brukar bli det senaste ..you´re doing me wrong, again and again, you say that you will, but you won´t..

Skulle egentligen till liseberg på lördag men nu blir det inte så, får gå till potatisfestivalen istället där öltälten har åldersgräns 20 år, och jag fyller helgen efter! Tråkigt! Så hur kul blir det då? Fast Alex ska ju vara nykter tydligen..

Sen nästa vecka då fyller jag 20 på torsdagen! Dagen innan midsommarafton, som jag för övrigt inte har en aning om vad vi ska göra för något på. Jag vill iaf ta igen förra årets student, födelsedag och midsommar då, eftersom jag var sjuk och nykter! Så i år ska det bli fest!



You´re making that mistake again, oh why, don´t you understand, that everytime you do you make me cry..

malin

sommar och sol

Nu är det äntligen fredag! Har jobbat till 1 idag, både jag och Hanna var jättetrötta idag så det var segt och tiden stod stilla ibland..men nu är jag ledig hela helgen och ska njuta av varje sekund.

Ska snart iväg till alingsås för att köpa skor. Ska bli mysigt att gå på stan en stund i solen..kanske tittar in en sväng på team sportia också.. sen ska vi till alex mormor, och prata lite. Imorgon är det fest, iaf en stund. Ska på kalas på söndag så har ingen lust att gå dit och vara bakis..


malin

jag ska orka

Har jobbat igår och idag på Hannas pappas fabrik. Ska jobba hela veckan och lite nästa vecka vad jag vet nu. Börjar halv 7 på morgonen, lite segt speciellt om man somnar kl 1 på natten som igår..men jag ska orka, men det är mycket man ska orka nu..väldigt mycket..

Uppsatsopponeringen gick bra. Nu är uppsatsen färdig att lämnas in, jag har äntligen sommarlov! Inte behöva tänka på skolan en enda gång, bara det att jag har en omtenta efter mig..men kan någon bara berätta vad jag ska plugga på så kanske jag orkar försöka.

Väntar och väntar idag.. varför ska det va så svårt att förstå. Och snälla, det känns bättre om du menar det du säger än att du tar tillbaka det sen..

Hanna du är världens bästa! Kan inte ens beskriva i ord hur mycket jag uppskattar att du finns där..!

Vad händer i sommar..


malin

hey,jag är arg idag..?

jag kunde varit jättearg idag, men det är jag inte, jag orkar inte längre bry mig. Förut hade jag varit upprörd, ledsen, gråtit till tusen bara för att jag inte kan ta det på ett bra sätt eller bara för att jag måste ta åt mig av allt. Fastän jag vet att det INTE är mitt fel. Jag orkar inte längre bry mig om hur det blir, jag försöker och försöker, men blir bara besviken. Så nu ska jag bara vara och skita i om jag säger något jag inte borde säga, för jag orkar inte tänka på vad jag får säga eller på vad jag inte får säga. Om det är jobbigt att förstå och acceptera så vill jag inte längre, då är det inte jag som går miste om något..!

Btw, emma ska gå på bal idag om tre timmar och det regnar! Men emma kommer alltid vara vacker i mina ögon så strunta i regnet sötnos, du kommer glänsa över alla!

På måndag ska dom opponera på vår uppsats, jag hoppas vi blir godkända och att vi inte behöver komplettera massor. För jag vill inte tillbaka till Jönköping efter emmas student på tisdag, vill ju jobba med Hanna :)

I onsdags hade vi grillkväll hos linnea utan grill eftersom det regnade så vi åt kall mat och sjöng singstar istället,och sen en snabb sväng in på kåren för att inse att det var grymt dålig musik, och att sista bussen gick hem vid 12. Trist.


malin