veckan som gått..

Har hunnit med en hel del denna veckan. Mötet med chefen på Team Sportia gick bra, jobbade även i torsdags, kastade mig rakt in i stressen bland alla kunder. Det var mycket att göra men det gick riktigt bra!

Tårtkalas för Josse och Linnéa i tisdags tror jag det var, käkade himla god tårta och såg på idol. Kvällen avslutades på Max och till sist världens snabbaste power walk hem, kunde ju behövas för all den tårtan.

I onsdags var jag, Malin och Josse på gymmet. Hjälp, jag behöver träna! Sen tog jag och josse en sväng på A6 och på kvällen gick jag, josse och linnéa ut på kåren! Riktigt kul hade vi! Var som vanligt numera kvar ända till det stängde, men kåren har blivit så mycket bättre än förra året :)

I fredags tog jag tåget till alingsås, hälsade på mina gamla jobbarkompisar och hittade även Jill inne på White. Sen blev det Sundlers 10års jubileum på kvällen, jubileum? Nä, jag vet inte vad man ska kalla det. Vad betalade jag 200 kr för.. men men, med alkohol och dans så kan man även ha kul på en sån tillställning :)

Hemma i Jönköping igen..har haft filmkväll med Josse. Vi såg den komedin med Paris Hilton, sämre film kan omöjligt finnas. Vi var bara tvungna att se den för att hon var med, men herregud, vem har skrivit manus till den?!

Imorgon blir det skola, ska hämta mina böcker som kommit.. usch. Denna månaden är katastrof i pengaväg, dyra böcker och en hyra på 4000 när man inte ens får bostadsbidrag och har en sjukt dyr telefonräkning..men den beror ju bara på en person..



Trött på ditt skitsnack om vänskap. För att du inte vill verka som en skitstövel som inte bryr sig så måste du säga så, men det räcker inte med ord. Du har bevisat tillräckligt att du bara är feg och omogen. Så man kan inte ens säga Hej, efter ett och ett halvt år? Så det känns konstigt för dig? Men herregud, det var du som ville ha det så här.. tror du det känns mindre konstigt för mig? Du vill ju bara göra det svårare för mig att gå vidare, det bevisade du i fredags och du bekräftade det ännu mer idag. Ahhh dra åt helvete!

work work work

Dagen började med kursstart. Verkar kul och intressant. Vår första uppgift blir att göra om en personaltidning som vi tycker är dålig. Göra en organisations och målgruppsanalys, ändra layout och skriva artiklar. Inte direkt det jag är jätteduktig på men det blir nog kul ändå. Sen ska vi göra ett info. blad till Barnavårdscentralen. Och till sist en tenta.

När jag kom hem ringde jag till Team Sportia, ska dit imorgon och träffa chefen, lite nervöst, men återkommer om hur det gick :) Han frågade också om jag ville hjälpa dom på torsdag och jobba, något för Friskis och Svettis. Var ända till 9 på kvällen, tror jag kommer att tacka ja, men hjälp, har ju inte aldrig jobbat i den butiken förut! Inte direkt samma sak som i Alingsås, här är det betydligt större.

Sen gick jag och Josse till Sense och solade. Skönt, nu känner man sig lite fräschare.

Ska iväg till gymmet på onsdag, hörde att det var gratisvecka på Friskis, då får man ju passa på! Har nog inte råd med ett gymkort denna månaden heller..trist.

Grattis Linnéa på födelsedagen! Jag lyckades ju glömma som alltid, uruselt minne när det gäller sånt. Men grattis iaf :)


malin

...

är det här platsen där man får en ny chans?


Ibland så undrar jag bara om jag ljuger för mig själv för jag vet verkligen inte vad jag känner. Orkar inte ha dom här stunderna där allting bara rasar och man åker ner på noll igen, när man tror att man kommit så långt på vägen.

I´dont know..

natt på McDonalds

Ligger i soffan och har tråkigt..men orkar inte direkt göra ngt heller. Pratar lite med Maya på msn, och vi kom fram till att vi är ganska irriterade på dom som gör årsboken (observera: årsboken för 2006), har betalat in pengar för den men den blir ju aldrig klar. Har man tagit på sig ett ansvar så får man fullfölja det, dåligt.

Igår så festade vi loss hos Josse, inflyttningsfest! Vid halv 12 runt där så kom vi iväg ut men kunde inte riktigt bestämma oss för vart vi ville gå, antingen var det stängt eller för lång kö eller för hög åldersgräns. Så tillslut hamnade vi på McDonalds och satt där till halv 2, kul! Ola och Danne köpte glass som såg ut som sånt slajm man kunde köpa i leksaksaffärerna när man var liten. Äckligt! Sen vandrade vi hela vägen hem till torpa, men det hjälpte inte direkt för att nyktra till, därav tröttheten idag.. men men. Det är värt det när man har så kul :)

Imorgon börjar vi på Internkommunikation, ser fram emot det. Ska verkligen försöka plugga mer nu. Blir lite tufft med metod-tentan som hänger kvar med det får gå.

Hoppas för Linnéas skull att hon får lägenheten!


malin




Godkänt till mig

YES! Fixade ett G på första tentan. Känns hur bra som helst, är helnöjd fastän det var på gränsen. Var osäker från början eftersom tentan var svårare än jag väntat men nu har jag godkänt i allt i den kursen (borde jag ha iaf), första kursen avklarad. Nästa kurs hoppas jag att jag orkar plugga lite hårdare på, vill ju ändå höja mina betyg ett steg, vore kul med lite VG. Har kommit över det där med att sätta för hårda krav på mig själv, som jag gjorde i gymnasiet där alla förväntade att man skulle vara så himla duktig i allt, nu har jag mer ett eget ansvar att klara av det här. Känns bra att jag mer gör det för min egen skull, och inte för någon annans. Nästa kurs ska bli kul och jag tror att jag kommer orka mer. Denna perioden har varit jobbig på många sätt som gjort att jag inte orkat och har ju inte mått jättebra, beroende på många olika saker. Men jag är laddad nu!

Fick reda på igår att jag har rätten på min sida med hyran, jag ska stå på mig och inte behöva betala något. Tänk att man kan må så dåligt över pengar, att det alltid ska vara med i spelet och att man känner sig så beroende. Men nu känns det lite skönare iaf.. Hon jag hyr av ska förmodligen säga upp denna lägenheten nu och då faller mitt avtal med henne och det är ännu en sak som gör att jag inte behöver betala. Det enda som ställer till det lite är att jag kanske blir tvungen att flytta lite tidigare, innan jag får min lägenhet, men det finns väll alltid någon jag kan få bo hos några dagar? :)

Drömde en jobbig dröm inatt, var glad när jag vaknade men insåg väldigt snabbt att det inte var på riktigt.. sen undrar jag egentligen varför jag blev glad.. du är inte den personen längre som jag lärde känna för ett och ett halvt år sedan..


malin

på begäran

På begäran av mamma skriver jag ett inlägg nu :)

Suttit i skolan hela dagen med Hanna och skrivit klart vårt PM. Nu ska jag bara fixa in det i mallen och göra innehåll och källförteckning, men det får vänta eftersom Hanna glömde bifoga filen till mig :)

Helgen var kanon. Hanna och Jill kom hit på besök. Tjejkväll och förfest hos Elin och Erik, där Frida och Tony var också. Efter det gick vi ut till Huset, i typ en halvtimme, eftersom det var jättelite folk där, helt värdelöst. Så vi tog en pizza på evergreen istället och gick hem till mig. Hur kul som helst att träffa Hanna och Jill, saknat er! Det får vi defenitivt göra om.

På fredag får jag besked om jag har rätt i frågan om hyran eller inte..jag hoppas.. annars kan jag iaf glädja mig med att jag fått jobb! På Team Sportia här i Jönköping, kommer ju ge extra pengar till hyran om den kommer bli dubbel i två månader.. ska bli kul att få jobba på team sportia igen!

I helgen ska kanske Linnéa komma hit och så ska vi se på film på fredagen. På lördag har Josse inflyttningsfest, perfekt eftersom det är i samma hus som jag bor i. Men blir troligen inte utgång, orkar nog inte det heller.

Denna veckan känns lite halvseg.. trodde jag kommit över saknaden av dig men insåg igår att jag saknar dig, verkligen saknar dig.. men kanske är det för att du är i spanien nu, och jag sitter här.. men jag vet inte. Jag vill ju inte tänka på det. Vill gå vidare och känna att jag inte behöver dig. Det borde vara enklare eftersom du inte vill..

Men nästa helg är det iaf Sundlers 10års jubileum. Då ska jag ha kul och bara njuta av att träffa alla vänner, hur det blir att träffa dig får vi väll se..


malin

irriterande!

Tackade ja till en ny lägenhet förra veckan, i tron om att jag inte behövde betala uppsägningsmånader på denna jag hyr i andra hand nu. Hyresvärden, som äger detta huset, sa att jag inte behövde det, så självklart litar man på det. Men nu säger tjejen jag hyr av att jag måste betala 3 månader uppsägningsmånader till henne, eftersom det står på vårt kontrakt! Blir så irriterad för det kontraktet borde inte gälla eftersom hon hyrde ut olagligt till mig, som jag inte visste om..åh! Det är ju inte lite pengar det handlar om, fan vad jobbigt att få det att tänka på nu..

Till ngt lite roligare än hyresvärdar.. var på kåren i onsdags med madde, och förfestade hos lite klasskompisar till henne. Var jättekul, blev kvar på kåren ända tills det stängde, jätte mycket folk, börjar gilla kåren starkt! Förut tyckte jag inte alls att det var så kul men känns som att sammanhållningen börjar bli bättre i klassen och det är inte så väldigt grupperat som förut. Och imorgon kommer min Hanna hit, ska bli så kul att du kommer, saknar dig här! Och förmodligen kommer Jill också, ska bli kul att träffa dig, det var ju evigheter sen! Lite tjejkväll och sen förfest hos Elin och Erik, och utgång! Damn vad jag gillar att festa just nu :)

Tentan gick..sådär.. hade förväntat mig ngt lättare eftersom den bara är 25 % av betygdelen, alla hade nog förväntat sig ngt mindre luddigt och konstigt.. Ja, det kan gå hur som helst..

Nej, öppna word och skriv ditt PM nu...fredagsnöje!


Jag behöver inte dig.

malin

harrys och inflyttningsfest

Sitter hemma med halsont och något som jag tror är feber, har så ont i kroppen.. Försöker plugga på tentan men har lite brist på motivation, imorgon blir det skolan för här hemma är det verkligen svårt att plugga..

Emma, jag tog den bilden för vi hade så himla kul då :) Du är fin.

Igår fick man lida för festen i lördags, minst sagt.. usch.. att blanda baksmälla med att vara sjuk är inte så bra.. men kul hade vi på lördagen iaf! Först förförfest hos mig, sen flyttade vi oss till josse i trappuppgången brevid, sen gick vi i spöregn ända bort till Malin, och det är långt! Inflyttningsfest där, och sedan efter en lång vandring till Huset som vi dissade för att det var 30 personer där vid halv 12, så blev det till slut Harrys! En väldig blandning av folk och på det en batman kille. Avslutade kvällen på Evergreen, världens bästa pizzeria!

På lördag skulle jag varit i spanien, kan inte mer än erkänna att jag är lite bitter för det.. för jag hade sett fram emot det så mycket mer än du..

Två helger av mysterium framför mig, har haft fullt upp varje helg, ja varje dag sen jag kom hit så det känns trist att inte ha ngt direkt att göra.. någon som vill hälsa på mig? :)

Jag försöker övertyga mig själv om att det är känslan av att veta och närhet jag saknar, inte just dig..


malin



förvånad..

I onsdags blev det Kåren med Josse och en hel del massa annat folk. Vi hade jättekul! Lite knasig kväll men så blir det ju absolut inte alla gånger.. Sov 3 timmar mellan onsdag och torsdag, skulle upp kl 8.. det var väldigt svårt att lämna sängen, den kan vara underbar ibland.. Men nu har jag hunnit vila upp mig tillräckligt, för ikväll blir det inflyttningsfest hos Malin och sen utgång i Jönköping-staden! Som Carro alltid säger: Gött mos

Jag och Josse hade myskväll igår, såg på Music & Lyrics och åt god mat och som alltid, gurka och morötter med dip!

Förväntade mig något av dig igår, mer än ett hej och sen bara hej då. Hade vart kul och prata lite, men nej då, du hade garderat dig väl så att du slapp.. men är förvånad över att jag inte kände någonting jobbigt efter att jag träffat dig, så himla skönt att jag kommit ett steg längre. Men fortfarande så slår ditt leende allt..

Två examinationsuppgifter avklarade, tre kvar.. gruppdiskussion om en engelsk bok på måndag, jag borde gå en engelska kurs istället.. tenta på onsdag, PM veckan efter det.. när kommer man komma in i pluggandet igen?


Det här kommer ni få höra för alltid: Ni är verkligen helt underbara!
Se och njut..

mål

Det känns alltid lika konstigt när jag hört din röst.. känns som om jag börjar om på nytt med att glömma dig, att jag hela tiden skjuter upp tiden.. Allt känns helt okej innan, faktiskt ganska bra, men efter ett samtal så kommer känslan smygandes..saknaden.. På fredag måste jag träffa dig, du ska komma hit och hämta resväskan, men det är det enda och sen stänger jag dörren, för ett bra tag framöver.. Jag vill inte prata, se eller träffa dig. Jag gör så här för att jag ska komma över detta så snabbt som möjligt, för jag känner mig själv och vet att jag inte är så stark att jag kan mota bort känslan av saknad så lätt, men jag vet att det kommer bli bättre. Är inställd på att fixa det här på ett bra sätt.

Har massa att koncentrera mig på nu. Sjukt mycket hela tiden i skolan, andra muntliga redovisningen redan imorgon. Tenta nästa vecka och sedan ett PM. Men är glad för att jag har ngt att göra.. imorgon blir det kanske Kåren, får väll se hur jag ligger till med böckerna, men på Lördag är det iaf bestämt utgång! Jag och Josse till att börja med, tycker om dig!

Ska inhandla ett gymkort i veckan, första gången på länge jag känner mig jättemotiverad och besluten om att ändra på mina vanor och träna så jag kommer nå mitt mål!

En student blev mördad i söndags kväll här i jönköping, tänker på henne och hennes familj, många här är chockade och berörda av det som hänt..man tror aldrig att något sånt ska hända där man bor, så nära..


malin

avslut..

Resan till spanien är snart ombokad, du åker med någon annan.. kanske så var allt lika bra, vi kanske inte var menade för varandra, som jag trodde.. Vi har gjort ett avslut, som kanske inte var det bästa men jag ångrar ingenting. Jag vill ha känslan av dig i min närhet, att du håller om mig, så länge som jag bara kan.. för än så betyder du så otroligt mycket för mig.. fastän jag inte vill att du ska göra det, det lättaste vore att bara glömma att du existerat i mitt liv och gå vidare med ett nytt minne, utan dig och mig, utan oss. För som du sa, det finns inget Vi längre.. men ändå så var du himla snäll mot mig igår, du sa förlåt och det är första gången på väldigt länge som jag kände att du menade det. Du fick se hur jag kände, mina allra innersta känslor, och jag tror att du förstod hur ledsen jag är för att jag förlorat dig. Hur svårt det är för mig att träffa dig men ändå så gjorde du det bästa, det jag ville. Det kändes som om jag skulle åka ifrån dig och aldrig mer se dig, det var så sjukt jobbigt att gå på tåget och släppa din hand.. på ett sätt så kommer jag aldrig mer få se dig, inte på det sättet jag vill, eller känner.. det kommer inte vara lätt att vara din vän, men jag vill ändå ha kvar dig i mitt liv, ingen har berört mig på det sättet som du gjort, ingen har påverkat mig så mycket som du. Jag vill kunna gå med huvudet högt och säga att jag klarar mig bra, men just nu känns det väldigt långt borta tills den dagen kommer. Jag har mitt liv här, och det är jag väldig glad för. Min nya lägenhet där du inte finns någonstans, inga minnen med dig.. kanske så är det bäst så här, du kunde inte avstå från något som var viktigt för mig. Och då kan jag inte göra något, vill du vara på det sättet ska du vara det, men utan att såra mig.. jag vill att du ska ha det bra, jag hatar absolut inte dig.. men jag vet inte om jag kan träffa dig igen, jag vet inte om vi kan vara vänner, jag kan inte svara ärligt på det nu. Jag är ärlig när jag säger att jag vill vara vänner, men just nu orkar jag inte..

Jag vill bara glömma..
image74