Sleepy day

Trött, är så himla trött idag. Kan bero på gårdagen och att vi gick hur mkt som helst och släpade runt på en hel massa, plus tre tunga kassar med mat efter det upp för den "lilla" backen till mitt hus, det suger lite i benen och börjar känna av i benhinnorna som vanligt efter alla steg.

Nu har jag iaf fått igång två stycken maskiner med tvätt, en snäll farbror visade mig så snällt hur maskinerna fungerade eftersom det var 1000 miljarder knappar på dom, inte den enkla typen med andra ord. Ska köra igång två till så min tvättkorg blir tom. Skall by the way köpa ny tvättkorg, så har ni tips på snygga och hyffsat billiga med lock, säg :)

Shoppingen igår gick sådär, fick köpt litegrann men det är svårt att bestämma sig vad man vill ha till lägenheten. Så om jag orkar sen så ska jag åka in igen och ta en runda.


Tragiskt är det som har hänt, tänker på er MKVare i Jönköping och alla andra som kände henne. Man har en gång själv varit nolla och fadder och vet hur nära man kommer varandra på den tiden. Vila i frid.


malin

Första natten i lägenheten

Då var jag här.

I Göteborg.

Och det känns bra!

Willys är lokaliserat och debuthandlat på så nu har jag mattillgång iaf, viktigt! Nu ska jag bara lära mig hitta i resten av stan också. Imorgon ska jag ge mig ut på spårvagnsäventyr och försöka hitta till sociologiska institutionen, måste registrera mig på en kurs, med ID och i egen hög person, eye to eye. Inte med moderniteter som internet, inte.

Jag har blåa väggar. Blåa! Typiskt killrums-blå. Hur inreder man efter det? På onsdag ska jag och Linnéa göra stan iaf, och lite därtill, det ska shoppas en hel del och studentkåren måste också få lite pengar i handen, annars får vi inte tenta, och det vill man ju. Så det blir första uppdraget.


malin

Sista natten i lägenheten

Jag kommer sakna min fina, fräscha och ganska stora lägenhet. Men när jag var i Göteborg i onsdags och skrev på kontraktet för 1:an jag ska hyra i andrahand där, så kändes det bra! Jag kommer nog trivas där med. Och extra bra känns det att lägenheten är genom kontakter så jag behöver (förhoppningsvis) inte oroa mig för otrevligheter och överaskningar.

Igår hade vi världens bästa hejdå-fest här. Även om twin var helt dött hade vi roligt ändå, och idag känns det trist att flytta ifrån dessa goa människor. Anna flyttar till Båstad, så vännen, nästa sommar blir det en härlig vecka i båstad kan jag lova! Innan dess ses vi i Göteborg i september! Första av många besök.

Har tyvär inga bilder från gårdagen, dom är på annas och linnéas kameror. Har packat ner min kamera i nån låda nånstans, så inga bilder från kaoset här hemma får ni heller. Men snart kommer det bilder från Göteborg, tålamod kan vara bra att ha i kaos.

Mkt tjat om flytt nu men det är ju det enda som händer :)


malin


Tur och retur

Nu är det nästan färdigpackat här i lägenheten. I princip är det bara köket kvar, blommorna och det som hänger på väggarna. Tog ett röj förut på två timmar, fick undan en hel del. Imorgon hinner jag inte packa så mycket, för kl 09.00 tar jag tåget till Göteborg där jag ska skriva på lägenhetskontraktet och gå igenom lite bra saker. Ska även försöka hitta till Team Sportia på backaplan och höra mig för om extrajobb. Nästa vecka får det bli mer utökat jobbsökande, vill gärna vidga min erfarenhet lite och kunna skriva ngt mer på mitt CV. Man ska nog inte alltid gå den enkla vägen.

 Jag får en liten klump i magen av saknad när jag går på stan och ser alla studenter överallt. Nu när insparken är igång och det är fest varje dag i över en vecka, så kan jag inte låta bli att tänka på hur himla roligt vi hade det när vi började och speciellt när vi var faddrar. Fadder-veckan var ngt utöver det vanliga och ett härligt minne, trots att det var en jobbig period i livet just då, men nu i efterhand så är jag bara glad för att jag hade så mkt att göra och hade så väldigt kul! Det var en grym vecka!

Idag har jag förresten klippt mig, tyckte jag att jag hade fått långt hår innan så är det iaf ett minne blott. Nu jämnade jag till det i längderna och klippte bort lite slitet, eftersom det nästan var ett år sedan jag klippte mig sist. Åh, varför ska man alltid få ångest varje gång man klippt sig för.


malin

Sista dagen på TS

Hur mycket jag än packar så känns det som en hel evighet tills man kommer bli klar. Imorgon ska jag iaf köra hem första flyttlasset, det blir 4 flyttkartonger, massa påsar och min resväska. Kommer vara hemma till måndag förmiddag eftersom jag ska tillbaka hit till Jönköping för en fika med tjejerna på jobbet på kvällen. Idag jobbade jag min sista dag och det kändes både skönt och tråkigt. Det har varit lite ups and downs och vissa stunder som t.ex förra sommaren kunde jag gråta en hel kväll för att jag var så stressad och inte orkade jobba mera. Men denna sommaren har sprungit iväg nu när man tänker efter, antagligen bara för vetskapen om en flytt och ett avslut i denna staden. Men jag kommer sakna alla härliga skratt och sjuka historier som har en tendens att dras på jobbet, tråkigt att säga hejdå till ett ändå härligt gäng när allt kommer omkring. Team Sportia kommer ju alltid vara Team Sportia, om jag tänker vidare på saken är jag nog rätt yrkesskadad :)

Nästa vecka är jag som ni förstår ledig. Lägenheten kommer tas upp av flyttlådor liksom Annas lägenhet också gör. Men vi ska ändå ha förfest på hennes golv på torsdag, sen blir det en sista utgång med förhoppningsvis en del underbara tjejer man lärt känna under pluggtiden här. Grundade med lite vin igår redan :) Hos Therese uppe på Dalvik. Tänk vad mycket man alltid har att prata om.

Nej nu ska jag ta en låda till innan sängen, sen får det vara nog.


malin




Kaffe ska det vara.

Johans café har nog blivit vårt stammisställe, när det gäller fika med vännerna. Igår var vi där igen, istället för after work blev det kaffe och macka dränkt med skagenröra. Sådär, men kaffet var gott.

Ikväll ska vi på bio och se Sommaren med Göran. Men först ska vi sola på vätterstranden!

Läste även antagningsbesked nummer två idag. Jag ska nu bara läsa första kursen i Socialpsykologi och inte hela kurspaketet. Det känns bra. Och nu är det också bestämt att den 22e augusti kör vi iväg alla mina saker ifrån denna lägenheten..läskigt.


malin

Två dagars

En ny jobbvecka påbörjad efter en superkul helg. I fredags hade vi after work med jobbet. Först gick vi till Sir Simons och käkade gott och sedan blev det Twin där jag blev kvar längre än planerat, så att gå upp i lördags och jobba kändes så där. Mådde inte helt okej. Men det var bara att bita ihop och jobba för att sen gå på inflyttningsfest hos Jessica och Magnus, vilken var hur kul som helst. Utgång på Harrys som avslutades med världens bästa nattamat. Som det ska vara. Behöver nog inte säga hur trött jag var i söndags.

På onsdag ska vi nog träffa dom nyförlovade, Malin och Andreas. Ska bli trevligt, dock blir det nog en cola istället för vin, känner mig ganska mätt på alkohol för tillfället. Men sånt kan alltid ändras :)

Nu jobbar jag två veckor till innan jag ska flyttpacka och bege mig till Göteborg. Fortfarande är allt inte riktigt klart för mig, som mitt schema i skolan t.ex. Jag hoppas verkligen att jag får ihop det så att jag kan läsa båda kurserna samtidigt.


Här kommer iaf lite bilder från vår härliga semester:




malin