odöpt

Jag är trött på den perfekta bild jag har i huvudet på hur det skulle kunna bli. Jag har den perfekta klänningen men den är för dyr..typiskt, förmodligen. Önskar att den vore i min prisklass. Det är inte mycket som är i min prisklass just nu. Försöker sudda ut bilden..

McDonalds idag till lunch. Jag är fortfarande inte botad från mitt äckel inför deras mat. Det är ngt man tänker på efteråt. Hade lovat att inte äta där mer..men eftersom det inte är ngn annan som lovat samma sak kan det bli svårt.

Snart kommer patrik och ska knuffas och ta plats i min säng inatt. Jag har en liten säng.

Min mamma försöker lista ut adressen till min blogg. Visst får hon läsa den, jag har inget emot att folk läser den, men förmodligen är det bara lite ovant att ens föräldrar läser vad man skriver.  Men det är klart du får läsa den kära mamma! Jag lärde ju dig bränna en skiva, som du påstod att du inte kunde, och som belöning får du läsa, grattis :)

Jag vill till solen.

malin

en drömm.

Det värsta var att jag skrek. Jag skrek rakt ut, blev jätterädd..

Det var så verkligt. Du bara öppnade dörren och sa hej, som vanligt. Hade glömt av drömmen när jag vaknade, men satt och lyssnade på musik när bara den bilden av ditt ansikte kom upp i min hjärna. Började storgråta. Jag undrar varför det fortfarande sliter..


Jag har tappat tiden..



malin

Imorgon startar det.

En termin kvar, en lång termin. Det känns som en evighet när man inte vill. Ångesten kryper upp i nacken och jag hatar att veta att det kommer bli mkt, väldigt mkt. Väntar på dåliga besked i en kurs, kommer jag överhuvudtaget klara matten? och har precis insett att jag kan skippa mina planer på att läsa vidare direkt efter skolan, för jag måste ha en jäkla naturkunskap B på det mesta jag vill in på. Vem vill bli komvuxare?
Jag vill härifrån, men mina planer har just gått sönder.

Men under den sista tiden kommer vi att vara borta från skolan ganska mkt ändå. 6 veckors praktik. Jobba gratis i 6 veckor. Jo, det känns ju bra..
Och i mars åker vi bort en vecka.  Patrik följer med, bättre kan inget bli.

Nyåret firades hos Anton, vi hade det bra, mkt bra. Förutom att jag nästan blev döv av att få en smällare på axeln, men med turen på min sida, hann den ramla ner på marken innan den small.


malin