jag är less.

Så himla trött på praktik nu. Jag har noll, till och med minus med motivation till att anstränga mig. Men jag måste ju, om jag hade varit kvar på skolan hade man inte behövt vara lika "på hugget" men nu känns det några snäpp mer seriöst, en hel kommun under mina fötter känns det som. Inte riktigt så stort kanske men iaf, på tal om fötter. Det är något fel på mina tår. Fick kramp när jag och linnéa var och tränade förut, inte på något man kanske anstränger fötterna, utan på rodden! Jag får kramp ofta, i dom mest konstiga situationerna, och alltid i tårna. Ja..nu vet ni det.

Så idag kan man ju hoppas att jag tar tag i tillvaron lite, eller i mina matvanor och motionen iaf. Har inte tränat på 3 veckor, mycket pga sjukdom men lat har man allt vart det med. Och det kändes! Men vill man bli fin så, synd bara att det ska vara så kämpigt i början, och med mitt godisberoende också, men idag så slutade ju jag och linnéa med det. Ännu en gång, men förra gången gick det bra, ganska länge. Nu ska det gå ännu bättre.

Något som får mig att kanske börja älska Skövde är Lagerhaus. Denna underbara affär där jag skulle kunna spendera en förmögenhet. Idag blev det mest titta, spana in allt och tänka ut vad jag ska ha, inredning är kul. Dock lite dyrt ibland..

Kanske ska säga också att påskmaten var god, påskfesten var kul, och att det är varmt hos mamma och pappa. Det är det fortfarande inte här, hoppas dom kommer imorgon och fixar till det.


malin

tågproffs

Tåg är min nya hobby, eftersom det känns som att det är det jag gjort hela veckan, fram och tillbaka, åkt tåg. Jag har insett nu att jag aldrig kommer vilja pendla, eller så är jag lite bortskämd när jag vanligtvis har 5 minuter gångavstånd till skolan. Imorgon blir iaf sista gången jag åker tåg denna veckan. Har varit i herrljunga nu sen i onsdags, men just nu är jag i jönköping för jag ska jobba imorgon. Sen blir det tåg hem till herrljunga för påskfest hos Hanna&Anton, längtar!

Igår blev det wärdshuset med Ida ännu en gång, spontant, det är då det blir bäst! Hade jättekul men fick ju lida för det idag, sjukt trött. Men inte bakis inte, som mamma och pappa försökte få mig att erkänna, bara lite trött..

Är sugen på en stor påskmiddag, med allt gott, en gång måste man ju äta påskmat iaf. Och det räcker med en gång, sen har man tröttnat, som med julmaten. Tänk om man var liten igen och kunde klä ut sig till påskkärring, och gå och tigga pengar och godis av folk. Jag var nog ganska bra på det, hade ett förkläde med ficka på magen och så höll jag fram den och sa "Du kan lägga pengarna här".


malin

4 veckor att kämpa

Oj, insåg att jag glömt bloggen lite under veckan. Kanske för att mamma inte påminnt mig :) Eller så är det för att jag varit sjuk mest hela tiden..men nu är jag frisk, nästan iaf.

Har fortfarande inte fått tummen ur och ringt till hyresvärden, jag är seg, men jag har ju varit sjuk och vill inte att dom ska komma hit när jag ligger och snorar. Men det är fortfarande kallt, nu så är det dock 18 grader, och eftersom jag är frusen av mig i vanliga fall så är detta hemskt, speciellt på nätterna..

Jag har gjort 8 veckor av min praktik. Det hade verkligen räckt så också. Jag skulle helst ha en vanlig kurs och sitta på föreläsningar och läsa i en bok, bara för att det känns som evigheter sen. Nu har jag iaf 4 veckor kvar och dom ska jag göra på Skövde kommuns informationsavdelning. Första dagen var okej,  kommer inte vara mkt att göra denna veckan..men jag är ju van efter 8 veckor på HLK. Men här kan det bli så mkt tråkigare med dötid, för jag får ingen egen epost, eventuellt inga program som InDesign och Photoshop och det segaste av allt är att dom sitter med Windows 2000 på sina datorer, känns som stenåldern, fast det är det ju egentligen inte..

Och: Jag kommer nog gå i sömnen till tåget på morgonen, för det går 06.25. 06.25!! Låt mig lida bara, snällt.

Tack för i lördags Josse! En väldigt trevlig kväll..!


malin

back in town.

Hemma igen. Efter att ha varit hemma, det andra hemma, i helgen. Men det är bra att ha två hemma.

Åkte hem i fredags för att vila upp mig lite, bli frisk. Men på fredagkväll bestämde jag mig för att orka kärven, och det var ett bra val. Träffade Hanna, Jill, Tove och Anton, det var kul! Kärven var helt okej, men inte mkt folk. Träffade även Tobbe på kärven, hur länge sen som helst!

Vilade upp mig på lördagen men bestämde efter många om och men att åka till wärdshuset med Ida. Jag och Ida har nog alltid kul när vi träffas, kan inte komma på ngn gång vi inte haft kul! Träffade Angelica, saknat henne, träffade även massa annat vårgårda-folk som man inte sett på evigheter, nu när man aldrig är där längre, vårgårda var ju också lite mitt andra hem förut. Säga vad man vill om vårgårda, men det finns många underbara människor!

Efter lite kalas hemma för morfar på förmiddagen, slapp i soffan med onyttig pizza på eftermiddagen, så åkte jag med erik och linnéa tillbaka till jönköping.

Har äntligen köpt mig en termometer också och nu är det officiellt bevisat att det är kallt i min lägenhet, inte bara min inbillning! 17 ½ grader står den på nu efter ett tag, imorgon ringer jag till hyresvärden.


malin

sluta vara jag.

Jag vill just nu bara sluta vara jag. Jag gillar inte hur min kropp väljer att uttrycka sig på, speciellt inte när det är ont i halsen och feber som kommer farandes över en natt från ingenstans. Det kanske är downperioden som varit ett tag, den allmäna tröttheten, på det mesta, som nu utvecklar sig i att kroppen inte orkar stå emot längre, så jag blir sjuk. Men och andra sidan så har ju mitt immunförsvar alltid varit bland dom sämre, hur mkt har jag inte vart sjuk i mina dagar egentligen? Men så fort jag får en knöl på halsen blir jag livrädd att det är körtelfeber, ja det är verkligen hemskt. Usch..jag tror jag feberyrar här på bloggen..

Och så ringer Johan och berättar att visst kan han ta min lördag, och även hämta mig med bilen och ge mig sjukvård om jag behöver, och det är ju snällt. Men jag ligger hellre kvar här i soffan och tycker synd om mig själv.

Och det att han kan ta min lördag, vad spelar det för roll nu när jag ändå kanske inte kan åka hem på fredag pga att jag är jag. Då blir det inget kärven, och inget träffa hanna, som jag verkligen sett fram emot. Och komma hem denna helgen också och äta mammas mat vore ju underbart. Men om jag, med mkt tur, blir frisk, då är det ju superbra att slippa jobba!

Det är mkt jag, jag, jag idag. Ursäkta för det.


malin


hit och dit

Känns som att jag bara har åkt en massa hela helgen. I fredags var det fest hos Sara, kul att se deras nya lägenhet, hur fin som helst! Blev Twin på kvällen, det var vi där..och några till. Ganska dött, men vi hade kul ändå. Åkte hem tidigt på lördagen! Tåget till herrljunga gick redan kl 9. Var hemma en stund hos mamma och pappa, åt lite god mamma-mat och sen åkte jag vidare till Fristad, där Emma hämtade mig och sen åkte vi långt ut i skogen till Mjöshult. Emma och Andreas hus var fint! Och festen var rolig, en bra kväll. Skulle sovit över men maja och anders kom senare på kvällen så åkte med dom tillbaka hem till herrljunga, skönt ändå att sova hemma. Slappade hela söndagen och njöt av att vara hemma, hade lätt kunnat stanna några dagar om man inte hade haft förpliktelser här..synd.

Idag stod jag och maria på kunskapskällan med vår lilla monter och skulle locka folk till HLK. En var intresserad. Nödvändigt att vara där, eller inte.

Känns lite sådär att vara tillbaka i min kalla lägenhet. Har sovit under 2 filtar och 1 täcker nu på eftermiddagen, var ganska trött efter helgen. Att festa 2 dagar i rad är ganska jobbigt.. jag hoppas att det inte är ngt planerat nästa helg, vore skönt att ta det lungt, kanske åka hem igen..?

Köpte boken: Självkänsla nu. Ska läsa i veckan, och begrunda.


malin