lite hopp och glädje..

Igår hade vi jobbkväll på kåren. Kul att jobba men städningen efter är ju grymt tråkig. Efter jul kommer dom förhoppningvis att ha anlitat en städfirma. Varför har dom inte tänkt på det tidigare.. Var hemma klockan 4 imorses. Ställde motvilligt klockan på 8, såg mkt fram emot att sova i hela fyra timmar. Skulle till optikern på morgonen för synundersökning och beställa linser. Men fick inte beställa linser för mina ögon såg tydligen inte bra ut, pga linserna..så nästa vecka ska vi se om skadorna har läkt så jag förhoppningsvis kan beställa linser, måste ha det, jag och glasögon går inte riktigt ihop. Iaf inte dom jag har nu. Kom hem vid 10 och somnade..sov till två. Så hela dagen har varit helt förstörd, hur trött som helst. Har pluggat lite men jag har nog redan gett upp hoppet ändå..kan verkligen inte ta in allt. Denna gången går det inte..har haft för mkt annat att tänka på..

Flytta denna helgen istället. Lite stressigt men det får gå. Så imorgon kommer min fina Alex hit, så vi ska väll roa oss med att packa ner allt imorgon kväll. Och skruva isär lite möbler kanske. Det måste va det tråkigaste som finns. Saknar Alex..han ger mig iaf lite hopp och glädje såna här dagar när det är allt för mkt att tänka på..

Fest hos Mia på lördag också, får väll se om det blir utgång sen. Var ju längesen nu, men kan va kul med korridorsfest också :) Den korridoren är ju ganska klassisk nu..

Jag vill ha juluppehåll nu..fast julen känns ju, ja, vet inte riktigt.. saknar farmor!

If someone said three years from now
You would be long gone
I´d stand up and punch them out
Because they´re all wrong and
That last kiss I´ll cherish
Until we meet again
And time makes it harder
I wish I could remember
But I keep you memory
You visit me in my sleep
My darlin´ who knew




malin

jag går och gömmer mig!

Just nu vill jag bara strunta i allt och gömma mig ngnstans och slippa all ångest. Det är inte klokt vilken ångest man kan få bara sådär. Igår kände jag mig ganska lugn ändå. Tänkte att ngn tentaångest kommer nog inte denna gången, det får gå som det går. Men har suttit konstant i tre timmar nu och pluggat, skrivit rent nästan alla anteckningar, det är fruktansvärt mkt! Och försökt få allt i ordning så det inte är så rörigt med alla årtal och sånt.. Sen började jag att skriva ner svaren på lite frågor. Men när man inser att man inte har en aning om vad frågan handlar om så ger man bara upp, ha ju inte ens läst ut boken än..den andra boken på engelska har jag inte ens börjat i, men det är jag nog inte ensam om..

Och så har vi fått en gruppuppgift med redovisning imorgon, helt orimligt, Varför får vi den veckan innan tenta? Så sjukt dålig planering i denna kursen så man blir helt trött av bara att hålla reda på vilka onödiga föreläsningar man ska gå på..som idag hade vi en som visst var ganska intressant men den hade inte ngn koppling till tentan så varför lägga den nu? Den kunde vi väll tagit i början av kursen.. GAAHH! Jag blir knäpp.

Ja det blev ju en hel massa om skolan men det är ju det allt kretsar om nu, har inget annat liv just nu, vem hinner det?

Ska flytta den 9e, en ljuspunkt i vardagen iaf.

Helgen har varit slapp, så svårt att plugga när Alex är här. Vill ju bara vara med honom då, inget annat. Men kanske borde pluggat om jag insett tidigare hur himla mkt det var.. Vi gick en sväng på stan i lördags, lite julklappsinköp i regnet.. tränade lite senare i gymmet här, trodde inte det skulle vara så mkt folk där på en lördags eftermiddag/kväll. Käkade thai igår innan alex åkte. Hur gott som helst, men mäktigt att ge sig på en buffé när man inte ens är hungrig innan, fattar inte hur jag fick i mig allt. Supergott, fick ju äta bläckfisk också :)

Jag vill dela allt med dig.


malin

Yeah!

Jag är glad!

Jag fick lägenheten som jag var och kollade på idag. Hade en del tur för folk som skulle ha kollat på den innan mig hade fått förhinder eller lämnat återbud så jag hade första tjing :) Den var jättefin och stor, 42 kvm mot mina nu 24 kvm. Låg lite längre bort från stan men det tar jag gärna. Slipper den hemska dalviksbacken, dom konstiga hyresvärdarna och "fängelset" som Lustgårdens hus numera har som namn..

Imorgon ska jag gå upp tidigt [om jag orkar..] och åka till alex..saknar honom grymt mycket nu..

Försökt att plugga lite ikväll. Kom på att jag kanske skulle göra anteckningar på det jag läser, för av dom 140 sidorna jag läst nu [av 500!!!] så minns jag inte mycket..så trist att börja om i boken och gå igenom allt igen..för det handlar om Journalistik, och nej, jag vill inte bli journalist. Det är inte därför jag valt den här utbildningen..ja varför egentligen? Jag vill börja med min inriktning nu, inte vänta ett år och se då ifall jag gjorde fel val och tillbringat min tid på helt fel ställe, när jag kunde varit där jag egentligen vill vara..

Men, ser ialla fall fram emot att flytta. Och visst.. jag trivs,men kan inte tre år bara gå på en sekund så jag får se om det var värt allt, alla känslor..måste bara lista ut om jag egentligen vill komma tillbaka eller stanna där jag är nu..om tre år alltså..


malin

Lyckat Malin

Igår hade vi sexfest [nej,inte som ni tror. Det är alla sexmästerier, festutskott, på alla högskolor] på kåren. Hur kul som helst. Var inte alls festsugen först men blev tydligen det sen :) Först var det lite lekar, roligt, men jobbigt när backhävet kom. Laget skulle på häva en back med öl och cider fortast. Jag kan verkligen inte häva, så nej, det gick inte så bra utan till slut hade jag cider över hela mig ungefär.. innan det skulle vi dricka upp en massa glas med olika saker, jag hade tur och fick två glas saft först men sen fick jag typ saft eller om det var vatten med tabasco i. Jäklar vad äckligt det var. Men man hade ändå tur att inte få öl med grädde eller ägg i.
       Vi skulle presentera oss på scenen också och efter det skulle vi, 10 pers ungefär, dricka upp två stora flaskor med typ juice och sprit i..om dom inte var uppdruckna på mitten av raden så skulle dom som stod i mitten dricka upp det som var kvar, så vissa blev ju ganska runda under fötterna fort :) Sen var det supergod middag med fläskfile och klyftpotatis med sås och svamp. Och sen fest! Kul var det!

Mindre kul var att jag på ngt skumt sätt lyckades klämma mina fingrar i en dörr..vet inte hur jag lyckades.. kände ju inte att det gjorde ont då heller. Men idag är ett finger helt svullet och lite blått..och ett finger är helt skavt med massa sår på..fy vad ont det gjorde i morses!

I fredags var jag hos Linnéa och såg på idol, käkade pizza och drack lite vin, trevligt. Tog hemkörning på pizzan, det tog över en timme nästan! Aldrig mer hemkörning.

Kom nyss hem från stan..vart och fikat med några klasskompisar.. var och städade kåren innan det. Inte kul att gå upp idag. Väldigt segt..dumt att man tog på sig det. Fy vad skitigt det var..

På onsdag ska jag åka och kolla på en lägenhet :) Hoppas verkligen den är bra och att man har en chans att få den..vill flytta! Ska sätta mig och räkna ut min årsinkomst detta året också..så jag vet om jag ska söka bostadsbidrag, undra hur noga det är egentligen..jag vet ju inte hur mkt mer jag kommer att tjäna..

På torsdag får jag träffa Alexander! Saknar honom..kunde ju inte träffa honom i helgen..jobbigt..hoppas veckan går fort nu.


malin

långhelg i herrljunga..

Helgen har varit kanon!

I fredags åkte jag och alex till alingsås och gick på stan. Köpte inflyttningspresent till Bodil, tror han blev glad :) Var inne på team sportia också, ska iaf jobba några dagar i jul, det är bra. Längtar faktiskt efter att jobba igen, trivs ju så bra där.. Sen hade vi en slapp kväll, käkade godis och såg på tv..helt perfekt.

I lördags var det inflyttningsfesten. Det var kul, träffa lite folk och dricka gott. Sen åkte vi vidare till Herrljunga vid 12 tiden..för att gå på kärven. Men vi kom på att det inte var ngn idé eftersom det stängde kl ett. Så vi gick till Gallerian istället, och det var typ bara vi där..så vi väntade att folket från kärven skulle komma dit efter kl ett men det kom ingen. Ja då stängde ju dom kl två. Då hade det varit idé ändå att gå in..men vi hade kul ändå :) Anton gjorde en praktfull vurpa på vägen hem, det var isgata överallt. Stackars Anton..

Idag har jag varit i skolan, hade föreläsning på engelska..svårt att lyssna samtidigt som man ska anteckna allt, borde komma på ngn bättre teknik.. Sen var vi och tränade, kände mig inte peppad någonstans innan men när jag väll hade kört igång gick det riktigt bra. Nu tänkte jag laga mat..hade ingen frukost imorses eftersom jag kom hem kl 11 igår kväll, så jag hann ju inte handla..så nu är jag jättehungrig!

Alex fick en ros av mig i torsdags, tyckte jag var snällt :) Han är finast..älskar honom..



malin

kallt ända ner till tårna

Det har snöat här i Jönköping inatt! Kollade ut i fönstret imorses för att se om det regnade..men det var helt vitt..fint men helt onödigt. Det är så kallt! Fryser om fötterna när man är ute och går, och ansiktet domnar bort av den stickande vinden.. Och det var ju ett misstag att gå till skolan idag, blir bara ännu mer förkyld och sjuk..har ont i halsen och lite feber..

Skulle ju jobba ikväll på kåren, och det är ju inte ofta, och så blir jag sjuk.. Tryckte jobb-tröjor igår, dom blev jättefina. Lite krångligt var det men kul att ha..limmade på lite märken på min overall igår också, väldigt vackert..

Ville ha varm choklad nu när jag kom hem. Men eftersom jag inte dricker mjölk så har jag ingen sån hemma..så jag tänkte att alla matbutiker brukar ha typ små deciliters mjölkpaket,eftersom jag inte vill köpa ett stort paket när jag ska hem imorgon och inte dricker upp det ändå.. men Konsum på Dalvik hade ingen sån mjölk.. men Pucko hade dom minsann i såna små paket..Konsum här har inte mkt... och det är så kallt i lägenheten! Irriterad på allt nu..

Sitter i soffan med varm filt runt mig och kollar på lyckochansen, för jag ville vinna 15000 kr. Och jag vet att jag har rätt svar, och ingen annan har gissat rätt innan av typ 6 pers. Ringde in men kom inte fram..har aldrig i hela mitt liv vunnit pengar på ngt sånt spel, knappt inte ens på spelhjulen på Liseberg..vill ha pengar..

Imorgon ska jag hem till Herrljunga..längtar efter Alex..


malin