När jag var liten..

...så tyckte jag det var jättekul att gå till tandläkaren. Det har folktandvården här i göteborg ändrat på. Sämre bemötande, service och information har jag inte upplevt hos någon annan tandläkare, har även efter idag förstått vilket slarvigt jobb dom gjort. Var hos en privat mottagning idag efter tips från min kära vän emelie. Var lycklig när jag gick därifrån, och hur ofta händer det efter tandläkaren? :) Dom gjorde inte mycket idag men det lilla, det räckte. Härlig och trevlig personal, bra information och dom lyssnade verkligen. Nu är mina framtänder lite finare iaf och jag kommer i framtiden (när jag sparat ihop pengar) att bleka tänderna och byta ut mina plastfyllningar. Massa problem enligt folktandvården, nästan omöjligt. Inga problem enligt min nya tandläkare.

För övrigt så är jag tokförkyld! Huvudet är tungt och känns som en ballong. Hoppas jag blir frisk, snart! Jobb väntar i veckan och i helgen är jag ledig. Då blir det antingen skövde eller göteborg, får se hur det blir senare i veckan!

Och jag har införskaffat mig ett par nya jobbskor, så sjukt snygga, och välbehövligt eftersom mina gamla inte har någon dämpning kvar, väldigt slitna. Visar senare när jag har dom hemma hos mig och kan ta en bild. Just nu ligger dom kvar hos madde sen i helgen, men ska dit imorgon på fotbollskväll så då är problemet ur världen :)

malin

Ursäkta röran...

...vi bygger om! Äntligen har dom börjat med renoveringen på jobbet, och vad gör dom först, jo nya omklädningsrum och personalrum till oss, jippie! Vi kommer få stort personalrum (om man jämför med nu), diskmaskin till och med haha! Känns fint att dom börjar med det och prioriterar lite, vi förtjänar det verkligen så som vi slitit!

Efter detta kommer dom göra om hela nedervåningen. Allt ska bytas! Efter det blir det övervåningen där jag mestadels håller hus. Kommer bli skitsnyggt vid kassorna, kommer kännas jättekul att vara där när allt är klart, tänk så lycklig man kan bli över att få nya kassor :P


Varje dag nu när jag inte har haft annat att tänka på har jag funderat och funderat på min nästa tatuering. Och i förrgår så föll allt på plats och det kändes helt rätt, nu vet jag exakt vad jag ska göra. Det kommer bli så fint och jag kommer sätta den på ett ganska (än så länge) ovanligt ställe. Som man kan dölja om man vill men även visa också. Tatueringen har en stor innebörd och betyder mycket, ett sätt att minnas och samtidigt göra kroppen fin. Jag älskar tatueringar! Don´t worry mamma och pappa, jag tänker efter väldigt noga och kommer inte göra något förhastat :)


malin

Det går bra nu

Andra gympasset denna veckan avklarat, och det är bara onsdag, härligt! Känns bra i kroppen och jag orkar mycket mer nu än i början, kommit över den där gränsen och nu är det inte jobbigt att gå till gymmet längre, feels good. Det visar även resultat på vågen och det är ju en bonus, smalare midja men benmusklerna har redan börjat byggas, fotbollsspelar-lår vet jag inte om jag vill tacka gud för (?).

Och Anna, visst finns det hetingar på gymmet, men även rätt många underliga killar som kanske inte inser att mitt under situpsen inte är en bra tidpunkt att ragga på ;)


malin


Smyckescravings!

Fick dessa i ett sött litet kuvert på posten igår!

Beställda från
http://intensivecravings.blogg.se/.

Finns hur mycket fina smycken som helst, superbra priser, fraktfritt och bra leveranstid eftersom dom flesta smycken görs efter beställning. Tog ca 1 vecka att få hem. Älskar ringen, har aldrig gillat ringar men dubbelringar, och som denna trefingerring är ju riktigt grymma. Örhängena med dom små korsen är jättefina! Dubbelörhänget är något nytt, men tyckte det var lite fräckt så jag tog en chansning, kan nog bli bra till en snygg festoutfit!


malin

Living the life

Ordning på livet igen? Ja just det, jag börjar med det denna helgen istället.

Under tiden njuter jag. Jag älskar att bo här, den här staden gör underverk med mig. Uppe i ett högt tempo nu men jag älskar varje sekund, inget kan få mig på fall nu, jag vet att jag är stark och det gäller att komma ihåg det. Även i dom påfrestande stunderna. Jag har klarat att gå vidare förr och jag gör det igen, den här gången med ett bättre självförtroende och med ett lätt sinne. Det är inte så farligt. Man kan ju ha kul under tiden också, och det är det jag har nu :)

Jobbade i helgen, i lördags pigg och i söndags som levande död (brist på sömn, faktiskt). Med gamla vänner i stan är det svårt att inte hänga med i rytmen och det blev en kul festkväll!

Nettan och Annie


Har även hunnit med att bli gudmor till Lucifer. Sötare katt får man leta länge efter, så himla go och duktig!

Lucifer


malin

Galen AW?

Det finns en del historier på jobbet om galna afterworks, igår var kanske inte en av dom mest galna, men vi hade riktigt kul iaf! Underbart att jobba med så många goa människor. Afterwork när dom är som bäst.

Idag blåser det storm här i Göteborg, när jag skulle hem förut kunde jag inte stå stilla vid hållplatsen för vinden var så stark. Och jag är helt slut i kroppen, träningsvärk och bakissjuka på samma gång, värken förstärkt av monsterklackar hela kvällen igår. Livet är bra härligt en dag som denna. Mina lediga helger har kanske inte varit dom mest hälsosamma med tanke på allt vin som slunkit ner, men nu blir det ordning på livet igen när jag börjar jobba som vanligt igen, varannan helg.


En kollega berättade igår att hon bokat Håkan i sommar, åh, jag vill också! ♥


malin