Godkänd

Jag blev godkänd i matte C! Det förtjänade jag! När vi börjar med dom förutsättningarna att missa 6 veckor av en kurs som håller på en termin så är jag väldigt nöjd. Fixade ett VG på Engelska B också, tyckte det var bra att han satte det, var orolig att det skulle bli ngt annat, för han är så jäkla virrig och konstig så man vet aldrig hur han tänker.

Vår present till Janne kommer bli urbra. Tror han kommer tycka om den, iaf minnas den, ska bli kul :)

Snart 19 år då, 3 veckor kvar.. ett år närmare 20, det är nog det enda man kan tycka är kul med att fylla 19, annars känns det som en onödig ålder.

Har köpt sminket till balen på fredag, tror det blir fint, ska sminka själv nu så det kan ju bli spännande. Färga håret imorgon kväll med, förmodligen. Blir samma som nu, mörk brunt. Sen ska jag ha svart löshår i balfrisyren. Kommer bli bra! Ser verkligen fram emot det. Fin klänning och fin baldejt, kan inte bli bättre!

Åh, sen fattar jag inte vad folk tänker när dom inte kan låta mig sköta mitt. Sen att jag blev anklagad för att ljuga, för att gå vidare för snabbt, för att jag inte berättat det direkt till dig..du verkar ha gått vidare ganska snabbt du med..

Jag ramlar glada gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen
Nu har jag ramlat gatan klart
Men jag är ändå inte riktigt lika glad själv..
Vet du inte att människor ramlar hårt, precis som du.. och jag.


malin


nedräkning: två veckor

Nu är det fyra skoldagar denna veckan, på fredag är det bal! Kommer bli hur bra som helst, jag och alex testade våra kläder igår, det passade perfekt, vi kommer bli så fina :) Sen veckan efter det är vi lediga måndag och tisdag, fest hela veckan. Och på fredagen tar vi STUDENTEN! Sen är det inte många dagar ledigt innan jag börjar jobba igen, men det ska bli skönt, är en helt annan sak att vara där under lön.

I onsdag efter jobbet, så skulle jag gå till min bil som stod parkerad helt öppet mitt emot tågstationen. När jag kommer från gåvägen så ser jag ett par fötter under en skåpbil som står parkerad jämte min bil, och jag kände redan då att något var fel. Och när jag kommer fram till bilen sitter en kille, lite äldre än jag, och försöker bryta sig in i min bil, han satt med en skruvmejsel och försökte bryta bort handtaget på passagerarsidan. Jag blev skitförbannad rent ut sagt! Började svära åt killen och frågade vad fan han höll på med! Då reste han på sig och började mumla och gå emot mig med sin skruvmejsel i handen. Jag backade undan på andra sidan bilen och då stack han in mot stan. Ringde polisen och fick stå där och vänta ett bra tag innan dom dök upp. Efter ilskan lagt sig så stod jag bara och skakade efter att killen stuckit. Var ganska obehagligt.. Det sorgliga är att människor reagerar ju inte, låter bara andra göra precis vad som helst. För det var helt ljust ute, man såg honom helt öppet från tre håll så andra lär ju ha sett honom. Blir så arg!

Helgen har iaf varit utan obehagligheter. Jobbade fredag och lördag, och sen på lördag eftermiddag kom Hanna och Anton hem till mig, sen åkte vi och handlade lite grillmat och åkte till Anton och hade grillfest. Åkte in till värdshuset ganska sent men det var lyckat, hade jättekul! Sen idag har vi bara tagit det lugnt och njutit av det underbara vädret, alla älskar regn, men det var egentligen meningen att vi skulle se Alingsås bal fast vi var för trötta.


malin



sömnlös.

Inatt har jag jagats av män klädda i svart som ville skjuta mig..men till slut sköt min kompis en av dom i foten. Och det var då jag vaknade. Helt varm, med feber och brännande hals. Kände av det lite igår, men antar för att det var för att jag var ute sent i lördags..eller tidigt i söndags..

Fredagen var hur kul som helst! Och dom som åkte hem missade verkligen något. Först var vi tidigt i göteborg, en timme innan bowlingen. Men det var nog bara tur för det visade sig att vi bokat på fel bowling än den vi trodde, så vi fick snällt ta spårvagnen och åka en bit och efter att vi gått fel en bra bit så kom vi till slut fram till rätt bowlinghall. Jag är kass på bowling men himla roligt var det ändå. Sen vidare till NIVÅ. Maten var jättegod och det kändes verkligen att det var det sista vi gjorde med klassen, fina tal hölls det och sen när de flesta hade åkt hem så var det jag, Hanna, Mariana, Emmy, Janne och Kristian kvar. Så vi gick och letade upp ett bra ställe, efter att ha övertalat Janne och Kristian att följa med ut på en öl, och det var grymt bra. Sen festade vi vidare själva när dom två åkt hem. Kom hem runt 4.. Jag kommer sakna min klass!

Sen var det lördag. Först borås bakis med värkande rygg, måste vart från mina skor..sen lite kalas hos alex, sen vidare till Hanna och Anton där det var fest, se på schlager och grilla i regnet. Ännu mer trött i söndags, somnade kl 6 på morgonen.

Så helgen har varit fullknökad med saker..och jag har ju värdelöst imunförsvar, så jag borde sluta festa, och stanna inne och inte vara ute i regnet mera: det är det jag lärt mig av helgen :)

Sen önskar jag att allt vore enkelt igen, och att man borde slippa att fundera på något som borde vara så självklart..

Bilderna är från mobilen så lite dålig kvalitet..

malin


märkliga människor

Satt och väntade på tåget när en kille i min ålder kom fram och slog sig ner jämte mig och sa att jag hade fina vader och började ta på dom. Hm. Sen sa han att mina händer luktade gott, och nästa sekund började han skälla på en dam som inte ville låna honom 20 kr, han tyckte att hon var en dålig medmänniska. Men då kan man ju tycka att han borde ta ansvar för sitt eget liv och inte snylta på andra, det är knappast någon annans fel att han inte har några pengar. Väx upp. Jag gick därifrån.

Denna veckan har det inte varit mkt att göra, väldigt mkt dötid men nu är det skönt att jag inte jobbar föräns på måndag. Imorgon är det fest med klassen, kommer bli kul. Och snart är det student! Mindre än en månad kvar! Men sen är det ett problem kvar, vad man ska göra sen. Jag måste söka jobb, men samtidigt är jag sugen på att läsa om jag kommer in på det jag vill, men då flyttar jag..och det kommer bli svårt, kommer sakna ihjäl mig.

Jag fattar inte varför du ska vara så envis. Du gör det endast för att jäklas, eller så är det helt enkelt bara för att du är snål! Jag känner ingen medkänsla med dig längre, och jag trodde att det kanske kunde gå att vara vänner, behålla vår vänskap, men du har bevisat motsatsen.

well it´s time to go
you deserve it slow
expect no sympathy from me
and when you´re gone and I´m all alone
that´s when I get time for me

malin

sommarkänslor.

Det är fortfarande varmt ute. Klockan är kvart över sju. Helt underbart! Vi hade nationellt prov i Engelska B idag, jag är inte super på hörövningar, så det gick nog sådär. Tycker det är svårt att koncentrera sig. Och läsdelen känner jag mig alltid så stressad på, men jag ska iaf fixa ett VG, så jag kan kasta det där jäkla G- på Goth så han håller tyst.

Jag är trött, kunde knappt hålla ögonen öppna förut. Sov en stund, men fattar egentligen inte varför jag mår som jag gör. Igår åkte jag hem från praktiken, blev helt yr och huvudet kändes tungt som ett bowlingklot..idag var jag helt slut när jag kom efter skolan. Och ändå har jag inte gjort ngt jobbigt, inget alls. Tycker det är jobbigt att inte kunna visa sitt bästa på jobbet och i skolan pga ngt sånt.

Nu har vi äntligen kommit överens att det blir Nivå den 19e med klassen. Förstår inte riktigt varför folk ska sätta sig emot, det är ingen annan som engagerat sig innan så varför klaga nu när någon annan gjort jobbet. Jag tror iaf det blir jättebra och vi kommer få det kul!

Tack för kramen, den värmde, du värmer..


malin

the sound of you

Nu mår jag som bäst. Inte varje år det går att sola i början på maj.

I fredags var det mycket bilåkande, först åkte vi en sväng förbi Ida. Sen körde vi det folket till jämnasjön, men när vi kom dit bestämde dom att dom skulle till alingsås. Men det det blev statoil i vårgårda först där vi satt och pratade en bra stund. Sen vidare till alingsås, vi skjutsade Ida och Line. Och sen hem till mig. Sen upp på morgonen som sällskap klockan 7! Då var jag trött.

Och i lördags var det kalas. Det var trevligt, trevliga människor, men vi somnade innan alla hunnit åka hem :) Och idag blev det mjukglass och solen har lyst hela dagen, helt underbart, och jag trivs..med dig.

EN MÅNAD KVAR TILL STUDENTEN !

malin