nu var det [inte] jul igen

Julen var typ här en sekund. Julafton var inte så mycket. Mamma jobbade hela dagen, jag var hos alex ett tag, sen tvingade jag med honom till kyrkan på midnattsgudstjänst för mamma skulle sjunga. Så jag ville iaf lyssna..stackars alex somnade i bibeln. Men fina julklappar var det iaf, om det är något man ska uppskatta :)

Och så än en gång var man tillbaka på kärven, träffade en hel del folk man inte sett på ett tag så kvällen var ganska rolig ändå, men det var lång kö in, och det händer väll bara på juldagen..

Har klippt mig nu och det var verkligen på tiden, klippte mig senast i augusti. Och blev faktiskt jättenöjd denna gången. Färgade håret idag också..det behövdes också. Åkte iväg till Allum i förmiddags. jag, alex, tobbe, evelina och oskar. Denna gången var Alex jobbigare än vad jag brukar vara i affärer..han skulle absolut handla upp sina presentkort och det tog ju evigheter innan han hittade något.. Sen åkte vi in till alingsås på vägen hem, köpte en jätte mjuk och go roxy mössa. Jag har nog aldrig köpt en mössa men det är så himla kallt i jönköping på vintern..vill stanna här.

Nyårsafton på söndag..vet fortfarande inte vad vi ska göra. Har lite alternativ men jag har ingen lust med ngt av dom, vill dit där det är mycket folk iaf..inte så himla kul att sitta fem pers på nyår kanske..

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra..tänker inte sitta och lyssna på jäkla tjat om bilar iaf..


malin

ca 30 timmar

Om ca 30 timmar får jag träffa Alex. Saknar honom supermycket nu! Vill bara åka hem, längtar faktiskt till herrljunga för en gångs skull, inte ofta jag gör det. Men nu är jag så trött på att vara Jönköping, synd att jullovet inte kunde vara lite längre bara..så man hinner få kraften och viljan tillbaka.

Sitter i skolan nu, börjar om 1 timme och 40 minuter.. Hade tid hos optikern halv 11, blev klar där tidigare än jag trott så nu har jag massa dötid som inte är så kul att spendera i skolan men det är ju ingen idé att åka hem heller. Fick inga månadslinser, fastän jag vilat i två veckor nu utan linser så var inte skadorna på ögonen borta..men jag fick iaf endags-linser. Hur bra som helst att jag fick köpa med mig idag, ska jobba på lördag och då behövs verkligen linserna. Synd att det blev dyrt bara..nästan 700 kr för en månad, fast då kostade undersökningen 395 kr också. Förhoppningsvis får jag månadslinser efter nyår..

Imorgon kommer tentorna ut, jag är nervös fastän jag egentligen vet att jag kan inte ha klarat den. Gränsen för Godkänt var jättehög, och så mycket skrev jag inte.. så jullovet kommer nog inte bli så mycket vila eftersom vi ska läsa en bok och skriva en uppgift på den och sen har vi tenta i denna kursen vi har nu den 17e januari, plus denna omtentan, skulle vara ett mirakel om jag fixade den.

Julen närmar sig..jag har ingen lust ändå..


malin

Det är ett förkylningsvirus som attackerar mig

Jag är inte lika duktig på att förebygga förkylningar som dom uppmanar till i reklamen. Kan inte heller slå bort det med en bukett blommor som den gamle gubben gör.. Så nu är jag hemma och är sjuk, superförkyld, och feber till och från. Och nu är mina panodil slut..hoppas jag inte behöver några imorgon. Gick ju åt en del igår. Var ute i onsdags, pubtömning på kåren. Och mådde ju inte lite dåligt igår, ganska bakis och feber på det. Hoppas jag blir frisk innan nästa vecka bara..

På onsdag slutar vi skolan för julen..ska åka hem då. Och vara hemma hela tiden tror jag. Ska jobba några dagar bara, hade hoppats på mer men det kanske kommer. Fira nyår med alex första gången, och förhoppningsvis med Hanna och Anton, längesedan man träffade Hanna nu, saknar dig min vän.

Hämtade mitt modem idag iaf så nu har jag internet. Härligt. Blev ganska försenat med allt problem som varit med posten, men nu verkar det ha löst sig för idag fick jag ett stort kuvert med eftersänd post.

Så skönt att ha flyttat och slippa allt krångel på Dalvik. Det går verkligen inte att prata med hyresvärden för han är så arrogant och allt som han behöver göra är tydligen superjobbigt. Stackars honom. Nu har han tydligen lyckats fixa ngn som ska flytta in i min lägenhet men inte förän den 1 mars. Vilket betyder att jag måste betala två hyror till. Tack Lustgården, ni löser ju allt på bästa sätt..

Ibland så vet jag inte vad jag vill..


Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå..


malin

livet i en flyttlåda

Nu är alla mina saker flyttade till min nya lägenhet. Den är stor, och det är så skönt att kunna gå omkring lite utan att behöva snurra på samma ställe. Köket är tillochmed i ett eget rum, skönt att slippa se disken. Fast det är jobbigt att få upp alla saker, det finns ju en del saker som ska upp på väggarna och jag är inte riktigt bra på sånt, så det får vara så länge..

Glömde helt bort min optikertid idag. Vaknade halv 10 då jag skulle vart där. Det har helt fallit bort nu när allt har varit med tenta, som för övrigt inte gick så bra, och flytt och en hel del annat som har tagit plats i mitt huvud..får väll ringa och boka ny tid..

Har inget Internet hemma så sitter i skolan nu. Får förhoppningsvis det imorgon men troligtvis så kommer det inte förän efter helgen..man märker verkligen på hur otroligt mycket tid man spenderar framför datorn,på internet, nu när man inte kan göra det. Lite skrämmande..

På söndag är det två veckor kvar tills julafton. Är nästan klar med julklapparna..har bara den svåraste kvar nu. Eftersom han vägrar säga vad han önskar sig.. Men till övriga familjen är allt klart iaf.

Igår kunde det ha blivit en ny vändpunkt i mitt liv..men jag tror inte det hade vänt till det bättre..


Är så otroligt tacksam för att du finns i mitt liv. Stanna för alltid.

malin