Jag kan mycket..

..men inte direkt laga mat. Det här är min kvällsmat:

Smörgåsar med creme cheese, avokado och rödlök & stekt ägg med avokado.

Tror det var första gången nånsin jag stekte ett ägg, kan inte minnas att jag gjort det förut och isåfall var det lääänge sedan, nästan lite skämmigt. Mackorna var väldigt goda, men kan inte påstå att jag är någon superkock annars. Har inte riktigt ärvt det där av mamma som kan kallas naturlig skicklighet, lite som att kunna slänga ihop ett recept på måfå och att det dessutom smakar gott! Det kan inte jag, men jag kanske lär mig.

Annars har jag gjort en sak till för första gången idag, och det var färgning av mitt hår hos frisören. Sofia gjorde ett bra jobb! Ett första steg till att få bort det svarta. Det är fortfarande ganska mörkt men finare nu med lite guldbruna slingor i, mycket snyggare än halva håret svart och halva med utväxt.

Helgen i skövde var sjukt bra! Nu i valborgshelgen väntar jobb, lördag och söndag.


malin


Droppen

Precis hemkommen från stan och från Droppen, var och lämnade blod för första gången idag. Och svimmade gjorde jag inte, mår alldeles utmärkt, känner inte av det alls. Supertrevlig personal och en liten present fick man också. Valde lotter, och eftersom emelie var med och anmälde sig som blodgivare idag fick vi en extralott. Och helt otroligt var det vinst! Inte så mycket, 60 kr, men ändå :)


Fick även ett fint block!


Hämtade ut min parfym som jag beställt också! Bättre att köpa parfym på nätet om man vet hur dom luktar och vilken man vill ha, så mycket billigare. Denna beställde jag på: www.nordicfeel.se

Efter blodgivningen var jag och hämtade mitt sommarschema på jobbet. Ser bra ut och jag kommer få jobba alldeles lagom mycket, med lite ledighet i slutet av sommaren!

Nu ska jag bara njuta av en ledig dag, för imorgon är det skola igen kl 8.


malin




Sista dagen på hemtentan

Vad jag längtar tills imorgon när hemtentan ska lämnas in. Ska sitta och skriva hela dagen idag, men först ska jag dricka mitt morgonkaffe så jag blir lite pigg, tycks ju aldrig vakna utvilad nu förtiden.

När vi varit på institutionen imorgon ska jag och emelie ta en fika och gå lite på stan. Behöver köpa lite nya nagellack, kanske hårfärg (hur jag nu gör med det) och strumpbyxor.



Det gula lacket tror jag blir härligt till sommaren, lite roligt med färg :) Sen den med grön etikett är ett serum men vill hitta ett nagellack i den färgen som etiketten är. Finns säkert lite överallt, osäker på om jag ska köpa depend bara, inte den bästa kvaliten men priset är ju grymt. Alla färger finns på
depend.se.




malin


Billigt eller bra..

Nu var det hur länge sen som helst som jag färgade håret, blev nästan lite övertygad sist jag var hos frisören att inte färga håret med "vanlig" köp-hårfärg. Utan att ska jag färga håret ska jag göra det hos frisör. Men som alltid så kommer pengafrågan upp och jag tycker inte att jag har råd att gå till frisör för att färga. Så nu sitter jag och funderar på om jag ska färga håret själv iaf, min utväxt jag har nu är inte så rolig. Samtidigt vill jag få bort min svarta färg som sitter som berget, och färgar jag själv kommer den nästan aldrig försvinna..

Imorgon träffas vi igen, YEAHH! :)


malin

Envishet

Haft en härlig dag i Göteborg med först Emelie och sedan Linnéa. Jag och Emelie möttes upp för att diskutera vår hemtenta som inte är allt för enkel, som vi trodde först att den var. Uteservering och kaffe i solen var det bestämt, men det var ju lättare sagt än gjort. Så fort solen visar sig ska alla slåss om dom bästa platserna, vilket betyder att alla uteserveringar är knökfulla. Och envisa som vi är, som alla svenskar verkar vara när solen kommer fram, så hittade vi till slut ett bord. Tror vi lyckades komma fram till något bra om tentan men mest blev det nog prat om annat. Efter det tog vi fel spårvagn eftersom vi inte visste vad hållplatsen hette som vi skulle till (för att kopiera papper), så det blev en lång promenad i backiga Göteborg, jag med en tusen kilo tung väska, och Emelie i högklackat.

Sen mötte jag upp Linnéa vid kungsports för att fika och fördriva tiden lite, satte oss inne på condecco, ett ställe som vet hur man tar överpriser. Skulle väl pluggat men det finns ju så mkt annat som är roligare :)

Nu dricker jag ett glas vin, kan jag väl förtjäna efter en hård dag som denna.


malin


Ett tråkigt och ett glatt besked

Det tråkiga först. Råkade ju ut för en liten olycka för några veckor sedan, svimmade och slog bland annat ut delar av mina framtänder. Efter lite tandläkarbesök hit och dit efter att jag har haft jätteont och den ena tanden har ändrat färg, konstaterade dom för en månad sen att min ena tand håller på att dö. För att inte missfärgningen ska bestå, för att det ska bli lättare att få tillbaka den riktiga färgen och för att jag inte kan ha en död tand så skulle jag idag en månad senare göra en rotfyllning. Ett ingrepp som tydligen kan göra väldigt ont, man kan få komplikationer och få göra om hela proceduren och allt vad det nu var.. därför har jag gått och varit skitnervös inför denna dagen! Men vad hände då imorse, jo dom lämnar återbud pga sjukt barn. Så nu får jag vänta en månad till, för att dom inte har några tider.. oroar mig för att det kommer bli svårare att fixa min tand ju längre dom väntar, även om jag har mindre ont nu, men har väl mindre ont eftersom tanden kanske mer eller mindre är död.. jäkligt irriterande iaf, vill helst bara få gjort detta nu.

Och sen det glada. Jag lyckades sätta ett VG i projektkursen! Det gjorde min dag, då jag inte alls hade några förväntningar på betyget, eftersom jag inte la ner så mkt tid som jag borde ha gjort på sista rapporten. Men kommentarerna jag fick var jättebra och dom gillade min rapport väldigt mycket: "ett solklart VG" :)


malin

Förkyld Påsk

Tillbaka i Göteborg. Göteborg känns mer hemma än Jönköping gjorde, och det är en bra känsla just nu, behöver lite stabilitet på den fronten när det är så mycket annat som är ostabilt.

Annars var påsken i Herrljunga bra men förkyld. Var inte så kry, men orkade ändå med fest på lördagkvällen, om det inte var bra för förkylningen var det ialla fall bra för själen.

Idag har jag hållt mig hemma från skolan då skallen kändes som en enda stor ballong imorses, har istället ägnat dagen åt beverly hills, plugg och det här:



Emser som ska vara halstabletter, men är goda som godis så dom får fungera som både och. Kanske inte så bra att äta för många bara.. Emser påminner om när jag var barn och var med farmor på sjukhuset, antingen åt vi krämbulle (som jag hävdar att det heter) i sjukhuscafeterian eller köpte Emser, kanske både och, minns inte riktigt. Jag saknar farmor.


malin


Glad Påsk!

Jag är kass på bowling, fick storstryk av Therese igår, och unge herr Nilsson var ganska duktig han med! Avslutade kvällen på babar, med en för dyr öl/cider-hink och basket. Som Therese också vann, men efter några glas är man ingen dålig förlorare :)

Det är riktigt pissväder här i Göteborg, så jag hoppas på bättre väder när jag kommer till Herrljunga imorgon. Tar tåget efter jag jobbat klart på Team Sportia. Ska bli skönt att komma hem lite, lite ledighet har ju aldrig skadat. Men som sagt först jobb, och det ska bli jättekul, trivs superbra! Kommer även jobba på göteborgsvarvet och i butiken i sommar :)

Glad Påsk!

malin